Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

autosock

Lipoveanu

Postări Recomandate

Re: autosock

am sunat la distribuitorii din Romania (Automark Company-de luni ziceau ca dau si drumu la site pt cumparaturi online).

preturile sunt in jur de 50/60 euro 2 bucati, pana la sfarsitul anului au discount 20%. au si pt masini 4x4, problema e ca deocamdata au cam lichidat stocul, saptamana viitoare le vine alt transport.

Magazinul de desfacere il au, in Buc, pe soseaua de centura numarul 8. eu o sa trec luni pe acolo, sa vad dak imi gasesc pt masina.

Tipul zicea ca nu se folosesc pe asfalt ( se deterioreaza imediat), doar zapada sau gheata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am sunat la distribuitorii din Romania (Automark Company-de luni ziceau ca dau si drumu la site pt cumparaturi online).

preturile sunt in jur de 50/60 euro 2 bucati, pana la sfarsitul anului au discount 20%. au si pt masini 4x4, problema e ca deocamdata au cam lichidat stocul, saptamana viitoare le vine alt transport.

Magazinul de desfacere il au, in Buc, pe soseaua de centura numarul 8. eu o sa trec luni pe acolo, sa vad dak imi gasesc pt masina.

Tipul zicea ca nu se folosesc pe asfalt ( se deterioreaza imediat), doar zapada sau gheata.

am inteles cefu :h5 daca ajungi pana acolo saptamana viitoare lasa`mi si mie un PM ca eu sunt din CT si nu ajung asa de repede saverific ci doar in cazul in care e ceva sigur....

Multam frumos :cl

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Interesant sistem. Din cite am observat se pot achizitiona si din Romania:

LAHORAMA TRADING

st SOSEAUA DE CENTURA ,NR 8, VOLUNTARI, ILFOV

Tel: 021 3101436 / 0722246284

office@lahorama.ro

www.lahorama.ro

Automark Company SRL

10 Ctin.Cristescu Street, 1st District, Bucharest, Romania.

Tel: 0724.031.030 / 0730.096.893

www.automark.ro

Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992

Tel: 0742.08.02.05

mail: rosca_radu@yahoo.com

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare