Lipoveanu Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f sau www.autosock.com cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: autosock Beton chestiile alea. parca si eu asi vrea sa iau pt nevasta. le pune mai usor decat lanturile. Oare pe la noi se gasesc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: autosock Le-a incercat careva? Sunt chiar asa ok? __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: autosock am gasit pe youtoube mai multe clipulete cu chestiile astea. sunht interesante (dar, am gasit si alte sisteme) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: autosock stie careva la ce pret se pot gasi ?? ca pana la urma stiti cum e...trebuie sa fim si noi pe pielea noastra cobai ca doar nu ne omoara sa dam 100 lei sa incercam ceva nou :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: autosock am sunat la distribuitorii din Romania (Automark Company-de luni ziceau ca dau si drumu la site pt cumparaturi online). preturile sunt in jur de 50/60 euro 2 bucati, pana la sfarsitul anului au discount 20%. au si pt masini 4x4, problema e ca deocamdata au cam lichidat stocul, saptamana viitoare le vine alt transport. Magazinul de desfacere il au, in Buc, pe soseaua de centura numarul 8. eu o sa trec luni pe acolo, sa vad dak imi gasesc pt masina. Tipul zicea ca nu se folosesc pe asfalt ( se deterioreaza imediat), doar zapada sau gheata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: autosock am sunat la distribuitorii din Romania (Automark Company-de luni ziceau ca dau si drumu la site pt cumparaturi online). preturile sunt in jur de 50/60 euro 2 bucati, pana la sfarsitul anului au discount 20%. au si pt masini 4x4, problema e ca deocamdata au cam lichidat stocul, saptamana viitoare le vine alt transport. Magazinul de desfacere il au, in Buc, pe soseaua de centura numarul 8. eu o sa trec luni pe acolo, sa vad dak imi gasesc pt masina. Tipul zicea ca nu se folosesc pe asfalt ( se deterioreaza imediat), doar zapada sau gheata. am inteles cefu :h5 daca ajungi pana acolo saptamana viitoare lasa`mi si mie un PM ca eu sunt din CT si nu ajung asa de repede saverific ci doar in cazul in care e ceva sigur.... Multam frumos :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: autosock Ia uitati aici oferta de smecherii dinastea si lanturi pt toate gusturile si marimile www.lanturidezapada.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: autosock bine ca am gasit astea cand a trecut zapada .... la anul ..daca om fi sanatosi ...o sa-l pun de prin noiembrie .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: autosock Interesant sistem. Din cite am observat se pot achizitiona si din Romania: LAHORAMA TRADING st SOSEAUA DE CENTURA ,NR 8, VOLUNTARI, ILFOV Tel: 021 3101436 / 0722246284 office@lahorama.ro www.lahorama.ro _________________________ Automark Company SRL 10 Ctin.Cristescu Street, 1st District, Bucharest, Romania. Tel: 0724.031.030 / 0730.096.893 www.automark.ro Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: autosock hhm cand am fost la Razvan GTC avea si el pe acolo parca un cauciuc infasurat intr-o panza dasta de la RUD . Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: autosock Pai si cat rezista pe masina chestile astea?50 euro nu e chiar asa putin pentru mine. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: autosock Erau anul trecut si pe Okazii, parca tot pe la 50-60 ron. Si-a luat un coleg de-al meu si pe zapada s-au descurcat ok (ca niste cauciucuri de iarna, nu ca niste lanturi !!!!). Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: autosock ca tot este iarna ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate