IlieGeologie Postat Septembrie 27, 2022 Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Buna Ziua, Pe un Jimny 2007 vreau sa fac urmatoarele modificari: - inaltare, fara sa schimb prea multe - montare troliu Tyrex 8000 lb - este cumparat - bara fata - am, cu suport troliu - bara spate cu suport de roata - caut. Dupa umila mea parere, cred ca ar trebui schimbate arcurile. Rog cunoscatorii sa-mi zica de care sa pun. Masina e desfacuta in garaj, acum o curat dedesubt si o sa o "antifonez", schimb tot de la ambreiaj, fac carenaje roti, etc. Orice sfat (oferta de piese) e binevenit, dragi colegi de ... suferinta! Cu respect, Ilie 0741076869 ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Octombrie 10, 2022 Partajează Postat Octombrie 10, 2022 Suspensie +5cm https://www.xshockdakar.com/en/shop/details/85/2/suzuki-jimny/suspension/suzuki-jimny-+50mm-suspension-set.html Ideal pe langa suspensie sa pui bucse corectie caster, bare panhard reglabile si furtunuri frana mai lungi pe fata ! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate