Hater Postat Decembrie 10, 2022 Partajează Postat Decembrie 10, 2022 Salut, am o nelamurire, in legatura cu anvelopele BF Goodrich AT dimensiunea 215 75 R15, reconditionez un Land Rover Freelander 1 facelift 5 usi si am ajuns la roti.... aici mi-a dat cu virgula, am pus ochii pe BF-urile cu dimensiunea mai sus mentionata dar nu sunt convins ca acestea se potrivesc caroseriei fara a atinge in aripi... mentionez ca masina are si un kit de inaltare de 5CM dar nu si flanse distantiere. Daca cineva stie ceva legat de acest subiect... sau chiar are pe masina dimensiunile respective de la acest producator il rog sa-mi spuna si mie daca sunt ce trebuie sau voi fi nevoit sa le dau retur Multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WXY Postat Decembrie 11, 2022 Partajează Postat Decembrie 11, 2022 Sunt compatibile.Diferenta fata de dimensiunea standard este de 2,57%.Mergeau puse chiar si fara kitul de inaltare.Monteaza-le. Singura problema e ca o sa ai o mica deviere la vitezometru. Cand o sa iti indice ca circuli cu 80 km/h o sa ai de fapt 82,deci nesemnificativ. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WXY Postat Decembrie 11, 2022 Partajează Postat Decembrie 11, 2022 Si totusi am mai studiat dupa ce am postat si se pare ca s-ar putea sa fie o problema pe spate,sa frece in amortizoare,fara flanse.Deci...nu stiu ce sa zic...Probabil aici conteaza si modelul jantei de 15 pe care il ai. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hater Postat Decembrie 11, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2022 Multumesc de raspuns, am luat niste jante pe 15 de otel R15 7J 5X114.3 ET -25, compatibile pt. Freelander 1 ce-i drept, dar destinate mai mult Jeep-ului sau Mitsubishi-ului (modelul in sine nu e specificat in descrierea lor) doar ca sunt ok pt. Jeep si Mitsubishi... Daca doar asta va fi problema, ca va freca in amortizoare, nu ar fi asa o mare problema, ca ii pun un 3CM - 4CM de flansa si aia e, teama mea este de frecatul / lovitul in aripi, ca acolo... nu am ce face... va trebui sa pun flexul pe ele (sau foarfeca in cazul meu ca aripile sunt din plastic ) si de acolo incepe distractia, muta si overfenderele... stai ca nu se mai prind bine, schimba-le, muta-le... AAAAAA!!! Acum 5 ore, WXY a spus: Si totusi am mai studiat dupa ce am postat si se pare ca s-ar putea sa fie o problema pe spate,sa frece in amortizoare,fara flanse.Deci...nu stiu ce sa zic...Probabil aici conteaza si modelul jantei de 15 pe care il ai. Multumesc mult de raspuns, hai ca m-am mai linistit... ✌ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hater Postat Decembrie 17, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2022 La 11.12.2022 la 10:56, WXY a spus: Si totusi am mai studiat dupa ce am postat si se pare ca s-ar putea sa fie o problema pe spate,sa frece in amortizoare,fara flanse.Deci...nu stiu ce sa zic...Probabil aici conteaza si modelul jantei de 15 pe care il ai. Gata am montat, echilibrat si facut geometria rotilor, doar dreapta atinge la curba spre dreapta, dar atinge in aparatoarea de noroi cea din plastic, pentru ca fiind inaltata 5cm rotile tind sa se duca putin in spate, dar nu e panica e de rezolvat, ori aparatorile jos ori incalzite cu feonul si trase 2-3cm... ✌ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WXY Postat Decembrie 24, 2022 Partajează Postat Decembrie 24, 2022 Ma bucur.Arata super! Bravo! Chiar a fost inspirata alegerea dimensiunilor anvelope/jante. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate