Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Respins la ITP.

Clau4x4

Postări Recomandate

Sa mori de ras si nu alta . Care credeti ca au fost motivele ?

1. Faza lunga la farul pe dreapta nu functiona .

Si cea mai tare:

2. Proiectoarele sunt puse pe bara , nu sub bara. :ha: (inseamna ca daca ne opreste militia , pot sa se ia de noi pt. acest aspect!!!)

Cand le-am spus ca-mi iau sculele si remediez problema au spus ca oricum nu ma mai rezolva azi pt. ca le e frica sa nu-i opreasca rar-ul , ca ei au coada de masini , ca e masina mare si mai batranica si sigur le pune stop.

Sa vedem maine ce fac, nu mai comentez ca ma vede vreun rar-ist si ma urmareste :ha: :ha: .

Mare ti-e gradina , Doamne...... :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Respins la ITP.

la mine mai sexi...am fost azi la itp si surpriza : masina este blocata si nu se poate efectua itp ...sa trimis deja copie dupa carte la rar acu astept raspuns sa vad de ce draq e blocata

p.s. e si prostia mea ca nam trecut avionu pe numele meu la timp...si acuma nu mai dau de fostul proprietar. :roll:

Link spre comentariu

@clauho ce dreak nu dai un tel sau un PM?

Te duci miine din nou,sau ai nevoie de ajutor?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Merci Razvane , daca ma incurc , apelez . Da stii care e faza misto ? Eu sau colegii mei , le verific standurile de franare , le verific toata aparatura care trebuie verificata metrologic (inclusiv la rar) , dar eu sunt un tip mai introvertit asa (sau mai ardelean , daca vrei) si-mi doresc mereu sa ma descurc singur. :h5

Link spre comentariu

ahaaa...... ce le-as mai freca ridichea daca as fi in locul tau... asa, pentru sport, sa nu se-nteleaga ca am ceva cu... arde-le-ar casele de la pomul de craciun, cu tot cu progeniturile inauntru...

:ha: :ha:

Daaaa , pai altfel nu se mai poate , dar am zis ca suntem prima generatie care sa incercam sa schimbam ceva , dar din pacate nu avem nici o sansa . Murim noi inaintea lor. :ha: :h5

Link spre comentariu

ahaaa...... ce le-as mai freca ridichea daca as fi in locul tau... asa, pentru sport, sa nu se-nteleaga ca am ceva cu... arde-le-ar casele de la pomul de craciun, cu tot cu progeniturile inauntru...

:g

(ce-mi place mie baiatul asta......parca ar fi nascut in aceeasi zi cu mine)

:grin:

Link spre comentariu

... cautau sa stranga si ei, amaratii, bani de reni si lamborghini-uri ptr amante de la voi ... Cam ceata acum de cand RAR-ul e cu ochii pe ei si le blocheaza masinile in statie ...no, da' stai far' de griji ca sunt mana in mana ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Doamne , afisaza astia o aroganta si un dispret de parca ei ar fi buricul pamantului.

Probabil ca acesta este apanajul oamenilor parveniti , care castiga prea usor si prea multi bani.

Am reusit sa fac ITP-ul pana la urma , dar jur ca nu vreau sa mai ajung in situatia asta niciodata.

Dau banul si gata. Daca si mecanicii aia care trag de roti , te privesc si iti vorbesc de parca ei ar fi stapanii si noi sclavii . :hw :hm :ps :fg1

Scuze , dar nu m-am putut abtine. :h5

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Si eu distribuitorul lui Bogdan4x4.....si nici macar nu as vrea exclusivitate.......numai 2-3 saptamini,macar :ha: :ha: :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Experienta a aratat ca in statiile ITP si reprezentantele RAR (cel putin cele din CONSTANTA) s-au aciuat numai incapabilii ,spagarii si jegosii dintre toti mecanicii si ing.mecanici.Prin atitudinea si infatuarea lor fac de ris aceasta breasla si meseriasii care lucreaza cu drag la curtea mariei sale MECANICA.

In locul dvs. cind ar veni perioada de verificare metrologica i-as alerga si f..e ca pe hotii de cai,sa le iasa pe nas toata spaga si sa suporte toate blestemele...Si o sa caut in arhiva o mostra de incapabilitate a RAR-ului....

Am gasit!Nu sunt in stare sa copie pe o diploma un nume (Corneliu este numele real) si nici macar cite zile are o luna nu stiu....Durata nelimitata :ha: :ha:

http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/rar.jpg

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

:ha: :ha:

Frumos , no coment.

Din pacate suntem adeptii sistemului " o mana spala pe alta " si nimeni , niciodata , nu ne va opri.

Clar si fara dubii. Nu vedeti ca si Vestul a inceput ? Caracterul nostru este exact ca virusul gripei , de la an la an se adapteaza la noile conditii si devine tot mai puternic , acaparand tot mai multi indivizi.

:scr

Link spre comentariu

@astfalttango

O fi trecut de mult data asta "35 SEPTEMBRIE 2006"? Atat de dobitoci sunt incat nici macar un atestat nu sunt in stare sa scrie ... D'aia s-au triplat taxele in tara asta... La calcule, intotdeauna s-au incurcat, si pun intotdeuna in plus cate ceva! In caz ca au gresit la calcule ... sa nu iasa in pierdere. Niste tarani, da-i dreaqu! :pr :uameni :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Nu a fost niciodata(si nu va fi) asa ca atestatul il consider pe durata nedeterminata...si asa il dau pe baza diplomei de absolvire si a BANILOR (nici nu te vad la fata sa vada daca esti in stare de ceva).

Sa vedeti ce se mai amuza si clientii mei cind citesc ineptia :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

@yonutz : "La calcule, intotdeauna s-au incurcat, si pun intotdeuna in plus cate ceva!"

Da , mare dreptate ai , mie la o intarziere de plata a unei ramasite din impozit (vre-o 800lei) mi-au luat penalizare 650lei pe 2 luni :ha: :ha: :ha: .

Cand am cerut justificare la ghiseu , in afara de faptul ca am crezut ca scoate mitraliera si ma ciuruie , mi s-a spus ca procentul de penalitate este de o,1 % pe zi :ha: :ha: .

Binenteles ca nu am mai platit nimic si astept cu nerabdare somatia de plata ca sa le mananc ficatii(sau mi-i mananca ei mie pana la urma :ha: :ha: ) :h5

Link spre comentariu

@asfaltango

Acel atestat este nul de la emitere.

Ma mir ca dobitocul la pus la loc vizibil ca sa poti face tu poze dupa el.

Exista sute de service-uri atestate rar, unele mai bune altele mai rele.

Nu te pune nimeni sa te duci undeva anume.

Ca in orice padure exista si uscaturi.

Imi amintesc de asta vara cind am facut itp la maxi-scuterul meu.

Am cautat unul in apropiere (nu sunt multe care fac itp de moto) am ajuns cu o sapt inainte de expirare, am intrebat de programare, nu era nevoie, numai ca persoana era in concediu, venea chiar cu o zi inainte de expirare, ma prezint in ziua repectiva, persoana face si auto si moto, aveam 3 masini inainte,"ce vrei domne, pentru dumneata sa dau la o parte programarile auto?- Dureaza 1/2 ora pentru fiecare masina. Daca vrei bine daca nu, nu" astept cuviincios, imi ajunge rindul, ii dau actele, se uita la motor (habar nu avea unde este seria batuta pe sasiu) le introduce in calculator si zice "acum stam 1/2 ora".

Cam asta e. Am indurat pentru aveam nevoie, dar nu am dat nici o spaga.

Sa auzim de bine.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Scuze. Am crezut ca era afisat in service la Casa Auto MB.

Dar sa stii ca tot nul este. In primul rind nu te cheama asa.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Nici o problema :h5 ...oricum nu prezenta nici o valoare(cel mai clar exemplu de incompetenta din partea lor-cei care ne verifica pe noi si masinile noastre)....suntem o tara in care ne acoperim de hirtii :ha:

Link spre comentariu

Ca sa nu existe discutii de fiecare data cand platiti un impozit pe persoana fizica sau juridica si sunteti pe "0" cereti "certificat de atestare fiscala". Chiar daca mai platiti inca 4 sau 6 lei (depinde de caz) dupa aia le dati cu el in cap daca mai au pretentii aberante la penalitati ptr datorii deja stinse, ramasite neachitate samd. Va spun ca eu unul sunt patit ... Am platit un rahat de amenda de 50 de lei de 2 ori si tot nu "s-a achitat si in calculator" cand am radiat o masina! :ha: Cand m-am dus cu certicatul idioata de la ghiseu a zis ca e falsificat ... :ha: ... ca tot am de plata ... Am ajuns la directorul AF teritoriala care a admis IN SFARSIT ca e semnatura lui si ca de fapt au gresit "colegele de la computar" :ha:

Pe una din firme o penalitate de 40 RON s-a transformat in 2 ani intr-o datorie (dobanda la dobanda la dobanda la mortii masii ) in 1760 RON! Am vazut ca astia calculeaza intai penalitati, dupa aia dobanda la penalitati adica un fel de X la patrat! Daia ies taxele care ies ...

Vorba unui prieten: BRAINIAC made in Ro - ma duc si le arunc o grenada si gata hartoage, gata calculatoare, gata inspectori ... si vom tine o perioada (mai lunga) un moment de reculegere de la plata taxelor si impozitelor! :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare