Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Respins la ITP.

Clau4x4

Postări Recomandate

Re: Respins la ITP.

Ca sa nu existe discutii de fiecare data cand platiti un impozit pe persoana fizica sau juridica si sunteti pe "0" cereti "certificat de atestare fiscala". Chiar daca mai platiti inca 4 sau 6 lei (depinde de caz) dupa aia le dati cu el in cap daca mai au pretentii aberante la penalitati ptr datorii deja stinse, ramasite neachitate samd. Va spun ca eu unul sunt patit ... Am platit un rahat de amenda de 50 de lei de 2 ori si tot nu "s-a achitat si in calculator" cand am radiat o masina! :ha: Cand m-am dus cu certicatul idioata de la ghiseu a zis ca e falsificat ... :ha: ... ca tot am de plata ... Am ajuns la directorul AF teritoriala care a admis IN SFARSIT ca e semnatura lui si ca de fapt au gresit "colegele de la computar" :ha:

Pe una din firme o penalitate de 40 RON s-a transformat in 2 ani intr-o datorie (dobanda la dobanda la dobanda la mortii masii ) in 1760 RON! Am vazut ca astia calculeaza intai penalitati, dupa aia dobanda la penalitati adica un fel de X la patrat! Daia ies taxele care ies ...

Vorba unui prieten: BRAINIAC made in Ro - ma duc si le arunc o grenada si gata hartoage, gata calculatoare, gata inspectori ... si vom tine o perioada (mai lunga) un moment de reculegere de la plata taxelor si impozitelor! :ha:

Da ce zici de asta,la sfarsitul lunii octombrie prin 26 am achitat pe juridica toate taxele,am primit in data de 8 noiembrie certificat de atestare fiscala curat fara nici o datorie iar dupa aproape doua saptamani m-am trezit cu contul blocat de catre finante pe motivul neachitarii TVA-ului.

Parerea mea este ca o grenada nu ajunge.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Respins la ITP.

Da ce zici de asta,la sfarsitul lunii octombrie prin 26 am achitat pe juridica toate taxele,am primit in data de 8 noiembrie certificat de atestare fiscala curat fara nici o datorie iar dupa aproape doua saptamani m-am trezit cu contul blocat de catre finante pe motivul neachitarii TVA-ului.

Parerea mea este ca o grenada nu ajunge.

Ptr aceasta situatie va rog sa incercati un tanc! :ca :ha: :ha: :ha:

Si ptr ce a mai ramas din ei: :hw :hm :bc :dr3 :ps :fr

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare