Flow Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Salutare ,Florin 25 ani, proaspat posesor de Jeep Wrangler 2.5 benzina E o masina pe care mi am dorit o mai de mult, mereu mi a placut cum arata De fel sunt pasionat de viteza dar imi sclipesc ochii mereu cand vine vorba de 4 roti(fie ele motoare sau nu ;) ) Dupa o expeditie pe munte acum cateva luni de 4 zile cu masini de teren si cabane, vazut rasarit pe babele m a luat microbu Acum am avut ocazia pe langa masinuta mea de suflet a4 1.8 t sa mi iau si jucaria asta pt sufletul meu Ma bucur ca exista acest forum unde putem impartasi pasiunea comuna si experientele noastre Bine v am gasit Cu respect Florin http://img217.imageshack.us/img217/5765/imagine018mp0.th.jpghttp://img114.imageshack.us/img114/964/imagine029js0.th.jpg http://img394.imageshack.us/img394/969/imagine030sn2.th.jpghttp://img385.imageshack.us/img385/3773/imagine015yv6.th.jpg http://img217.imageshack.us/img217/7136/imagine016xm6.th.jpghttp://img68.imageshack.us/img68/6397/audia4203ps5.th.jpg http://img135.imageshack.us/img135/8550/audia4134qb8.th.jpg Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrengler Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrengler bine ai venit. :hi range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrengler Bine ai venit. Sa-l stapanesti sanatos :W "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrengler No servus! :hi Bine ai venit! :h5 Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrengler Bine ai venit! :W Florine, vezi ca masina ta se numeste Wrangler nu Wrengler. Nu iti bate joc de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrengler Poate-i chinezeasca :ha: :ha: :ha: N-ai auzit pantofi sport Adibas, Casetofoane Panesonic, etc. PS. Nu te supara Florine. Dar si mie mi s-a intamplat a gresesc numele unui topic (am scris autor in loc de ajutor). "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler Multumesc baieti pt primire Din graba poate mi a scapat un e in loc de a Nu si bate nimeni joc de ea nu inteleg de unde urarea dar in fine... Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler Bine ai venit! Ai luat-o de curand? ( e una identica la vanzare pe autovit si tocmai ma pregateam sa-i scriu un mail omului sa-i propun un schimb). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler bine ai venit! :W inca un posesor de Wrangler! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler bine-ai venit...sa-ti traiasca masina....poate-o scoatem impreuna la noroaie :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2008 (editat) Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler Bine v am gasit , mergem mariusica cu cea mai mare placere , Noroaie , pietre zapada ce o fi , atata cat imi permite masina eu voi merge Daca e nevoie Florin - ******** :h5 Editat Decembrie 9, 2021 de Astral Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler m-ar manca de-o tura pana in Postavaru....poate reusim sa ajungem ....daca n-o fi zapada prea mare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler Masina mea este stok, suspensie normala, cauciucuri de strada, nu am fost pe traseul respectiv niciodata cu masina Daca urca agregatu eu merg cu cea mai mare placere Daca nu eu incerc oricum :dr2 :Hr , deci te poti baza pe mine Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler Bravo virusatule....daca tot ne-am lecuit de street(vb vine ca leac de asta neam!) Bine ai venit si poate iesim cu Marius si cu asfaltoasele noastre :W I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler Neaparat iesim, mai ales dupa tura de azi sigur va iesi ceva si mai frumos data viitoare :banana Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler Bine ai venit! sunt fun Wrangler vreau si eu sa mi iau dar cu motorul de 4 l.sa ai parte numai de peisaje frumoase si sa te poarte unde iti propui cu placere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler Multumesc frumos de urare si bafta in achizitionarea cat mai repede a masinii dorite :dr2 Cat mai multe wrangleruri si cat mai multe masini de teren sa apara sa putem face iesiri cat mai frumoase Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler Bun venit! Sa o stapanesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler Bine v am gasit , multumesc frumos :h5 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler Multumesc colegu Aici viewtopic.php?f=10&t=5424 am inceput prezentarea masinii si impresii despre ea, proiecte de viitor etc :j Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler bine ai venit! :W 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Florin,Brasov,Jeep Wrangler :W :W :cl zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate