alexbjorg Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara! Ma numesc Alex,am 42 de ani,sint din Cluj-Napoca,va urmaresc cam de 2 saptamini si am matiz :D.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogde Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Recunosc ca sunt nou intr-ale off-road-ului, dar este ceva ce imi doresc de foarte mult timp: sa incerc tehnologia si sa inteleg ce poate. Deci, am inceput prin a achizitiona un Pajero 2.8L diesel din 1996, cu "ceva" ADN de off-road..(adica are bull bar profesionat, fara trolui, si cauciucuri 31x10.5x 15 ET23, un portbagaj.... Ce sa spun... am cam inceput cu stangul, dar nu ca in armata... datorita unui defect la pompa de apa, si a unui sensor care nu fuctiona, motorul a cam fiert... Adica axul la pompa s-a rupt, si prietenul care conducea nu a fost destul de dibaci sa asocieze semnele (lipsa caldura, putere scazuta, etc.) cu dezastrul ce va urma. Deci, am ajuns la... schimbare de motor... :(. Dar cum se spune, "daca ai intrat in hora joaca", cu ajutorul altor prieteni din domeniu am ajuns in Rm Valcea la niste oameni care stiu meserie si care au instalat pe masina un alt motor, mai darz chiar... :). Si alte chestii, precum o cruce noua pe spate, un rezervor cu formele originale (celalalt era indoit), un disc nou de ambreiaj, si un cap de bara nou. Sambata imi iau "jucaria" si incepem sa ne cunoastem mai bine. Intentionez sa particip in umanitara din Apuseni de saptamana viitoare. In rest, m-am "trezit" cu un stoc de piese de motor care poate ca vor prinde bine cuiva de pe forum. Inca nu am situatia clara (nu am intrat in motorul celalalt) dar urmeaza sa povestesc ce si cum. Multa bafta tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
constantin14 Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Constantin, locuiesc in Bucuresti si, din pacate, am destul de rar ocazia sa utilizez 4x4! Utilizez un JEEP COMPASS 2.0 CRD 4x4, productie 2007, care a inceput sa dea unele semne de "maturizare" ceea ce m-a adus pe acest forum. Bine v-am gasit! Editat Decembrie 9, 2015 de constantin14 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
C-NyK Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare colegi forumisti, sunt un proaspat posesor de Patrol Y61, si as dori pe acest forum sa fac ceea ce am cautat eu timp de aproape un an de zile ( din iarna lui 2014-2015, caut sa achizitionez un Patrol, si nu am gasit intr-un singur post detalii despre preturi la masini si/sau cheltuielile ce apar imediat dupa achizitionarea unei masini, inclusiv preturi pentru upgrade-uri) In fine ca sa nu mai lungesc treaba va doresc numai bine si spor, si astept comentarii, pareri si sfaturi pe celalalt post pe care il voi deschide in ramura Nissan Patrol. Editat Decembrie 11, 2015 de C-NyK Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiansen Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt din Deva. ...Sunt bucuros sa fiu printre voi ...pasionat de off road si prin discutiile ce le vom avea sper sa invat sa -mi descopar atât masina cât și pasiunea mea ...care pana acum am cam neglijat-o Sunt nou posesor al unui defender 90 Td5 din 2000 care după doar 2 săptămâni de la achiziționare a"obosit"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosminnic Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! Ma numesc Cosmin Nicolescu.Detin un Suzuki Grand Vitara,o Lada Niva (ambele preparate) si un Mitsu Outlander...pt oras.Pasionat de off-road,pescuit si barci.Multumesc! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexandruL Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti! Sunt Alexandru si ma bucur sa fiu alaturi de voi. Recent am achizitionat un NISSAN KING CAB 4x4 pentru o noua viata la tara. Ma bucur ca am descoperit acest forum, fiindca este prima masina 4x4 pe care o sa o utilizez si sunt convins ca am multe de invatat de la voi. Va multumesc pentru ca m-ati primit printre voi! Editat Decembrie 12, 2015 de AlexandruL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vandrei27 Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sunt Andrei din Resita si sunt proaspatul posesor al unui Ford Maverick 2.7 tdi -practic un Terrano 2 cromat cu emblema de Ford- si mai vechiul proprietar al unui Porsche Cayenne S 4.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladto Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Calin din Cluj. Proaspat proprietar al unei Vitara 1.6 16 valve semipregatita pentru actiune. Suparat la inceput ca am parasit motocicleta de enduro (si turele aferente) dar pana la primele iesiri in Apuseni care m au incanta nespus. Am gasit in acest site multe informatii utile. Numai bine la toata lumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fabi Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut baieti ! :) Ma numesc Fabian, nu detin o masina de off-road insa detin un Pontiac TransAM 5.7 V8 cum trebuie si intentionez, in viitorul apropiat, sa achizitionez un Land Cruiser.. Anyway, bine v-am gasit :) Editat Decembrie 15, 2015 de Fabi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Lucian, inca nu detin un 4x4, dar intentionez sa corectez problema asta. (De fapt am unul, dar nu e la scara 1 la 1 si e cu diferentiale deschise, deci nu se pune) :) Din ce am citit pe aici, mi s-ar potrivi un Discovery 3 sau un Landcruiser, dar, din diverse motive, deocamdata oscilez intre un Tuareg si un Grand Cherokee. Daca aveti vreun sfat sau vreun argument, pro sau contra, legat de ultimul (model 2007, cu motor crd de 3L, e la vanzare aici in TM la un dealer auto), nu ezitati, aparent nu au multi modelul asta si informatiile sunt putine. O zi buna! Editat Decembrie 16, 2015 de rbr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Csl Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua. Sunt noul membru al acestui forum si proaspatul posesor al unui Mitsubishi Pajero Pinin 1.8 GDi. Am ceva vreme de cand umblu pe acest forum si tot citesc ce trebuie si cum trebuie sa fac sa pun masinutza la punct. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut.caradan Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Ionut, sunt din Focsani si sunt pasionat de offroad. Detin o Toyota Hilux 2008, un Suzuki Grand Vitara 2001, si un Suzuki Vitara Extreme! Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george5umc Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, George este numele meu, sunt din Constanta, si sper sa fiu un viitor posesor de 4x4, acesta fiind si motivul pentru care am intrat pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian83 Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Cristian Lupu, sunt proaspat detinator de Lada Niva (an 2008). Locuiesc in Bucuresti. Ma bucur ca ma aflu printre voi. Bine v-am gasit! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos-m Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Mă numesc Dragoș și sunt posesor de Mitsubishi Space Gear, din 1999. Mă bucur că v-am găsit! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni010xx Postat Decembrie 20, 2015 Partajează Postat Decembrie 20, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Numele meu este Toni si sunt proaspat posesor a unei masini Feroza din 93. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMC... Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Salut Ma numesc Dragos, sunt din Bucuresti si sunt nou in :cl . Intentionez sa-mi achizitionez un Nissan Patrol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
joker Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Marius din Oradea, sunt nou posesor de Land Rover Freelander 5 usi, an 1998, 2.0 diesel, motor rover Este primul SUV, am mai avut 4×4 ATV si Suzuki Vitara pregatita de teren, 2 kit-uri inaltare, anvelope off-road, alea alea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare lume! Numele meu este Dan si sunt in pragul achizitionarii unui Daihatsu Feroza sau unui Vitara (mare dilema) sper ca in cateva zile sa fiu in posesia unuia din ele . Deci o sa am nevoie si de sfaturi binenteles. Hai cu bafta multa. Editat Decembrie 21, 2015 de giumalau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cossti Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Salutare! Salutare tuturor membrilor si nu numai... Sunt proaspat posesor al unui Grand Cherokee 2.7 CRD WG 2004 Black pearl. As vrea sa aflu mai multe despre problemele ce ar putea aparea la acest model.. Multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mr.Chow Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Marian, posesor de golf 4. Caut sa imi fac o idee daca ma bag si la un 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefanik Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Stefan si sunt posesorul unui Mitsubishi Pinin ! Ma bucur ca v am gasit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StefanV Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Si eu tot Stefan, precum colegul din postul precedent :) Nu sunt momentan posesor de 4x4, dar sper sa rezolv acesta problema in 2016. Va salut si bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mariusik Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari calde!! Ma numesc Marius sunt din Timisoara am 29 ani si de ceva timp am achizitionat un Pajero din 1998 2.5TD de care incerc sa ma bucur cat pot de mult. Imi plac iesirile in grupuri cat mai mari si abia astept sa incep sa va cunosc.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate