Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare tuturor,

Recunosc ca sunt nou intr-ale off-road-ului, dar este ceva ce imi doresc de foarte mult timp: sa incerc tehnologia si sa inteleg ce poate. Deci, am inceput prin a achizitiona un Pajero 2.8L diesel din 1996, cu "ceva" ADN de off-road..(adica are bull bar profesionat, fara trolui, si cauciucuri 31x10.5x 15 ET23, un portbagaj.... Ce sa spun... am cam inceput cu stangul, dar nu ca in armata... datorita unui defect la pompa de apa, si a unui sensor care nu fuctiona, motorul a cam fiert... Adica axul la pompa s-a rupt, si prietenul care conducea nu a fost destul de dibaci sa asocieze semnele (lipsa caldura, putere scazuta, etc.) cu dezastrul ce va urma. Deci, am ajuns la... schimbare de motor... :(. Dar cum se spune, "daca ai intrat in hora joaca", cu ajutorul altor prieteni din domeniu am ajuns in Rm Valcea la niste oameni care stiu meserie si care au instalat pe masina un alt motor, mai darz chiar... :). Si alte chestii, precum o cruce noua pe spate, un rezervor cu formele originale (celalalt era indoit), un disc nou de ambreiaj, si un cap de bara nou. Sambata imi iau "jucaria" si incepem sa ne cunoastem mai bine. Intentionez sa particip in umanitara din Apuseni de saptamana viitoare.

In rest, m-am "trezit" cu un stoc de piese de motor care poate ca vor prinde bine cuiva de pe forum. Inca nu am situatia clara (nu am intrat in motorul celalalt) dar urmeaza sa povestesc ce si cum.

Multa bafta tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut

Sunt Constantin, locuiesc in Bucuresti si, din pacate, am destul de rar ocazia sa utilizez 4x4!

Utilizez un JEEP COMPASS 2.0 CRD 4x4, productie 2007, care a inceput sa dea unele semne de "maturizare" ceea ce m-a adus pe acest forum.

Bine v-am gasit!

Editat de constantin14
Link spre comentariu

Salutare colegi forumisti, sunt un proaspat posesor de Patrol Y61, si as dori pe acest forum sa fac ceea ce am cautat eu timp de aproape un an de zile ( din iarna lui 2014-2015, caut sa achizitionez un Patrol, si nu am gasit intr-un singur post detalii despre preturi la masini si/sau cheltuielile ce apar imediat dupa achizitionarea unei masini, inclusiv preturi pentru upgrade-uri)

In fine ca sa nu mai lungesc treaba va doresc numai bine si spor, si astept comentarii, pareri si sfaturi pe celalalt post pe care il voi deschide in ramura Nissan Patrol.

Editat de C-NyK
Numai bine.
Link spre comentariu

Salut sunt din Deva. ...Sunt bucuros sa fiu printre voi ...pasionat de off road si prin discutiile ce le vom avea sper sa invat sa -mi descopar atât masina cât și pasiunea mea ...care pana acum am cam neglijat-o

Sunt nou posesor al unui defender 90 Td5 din 2000 care după doar 2 săptămâni de la achiziționare a"obosit"...

Link spre comentariu

salut!

Ma numesc Cosmin Nicolescu.Detin un Suzuki Grand Vitara,o Lada Niva (ambele preparate) si un Mitsu Outlander...pt oras.Pasionat de off-road,pescuit si barci.Multumesc!

:cl
Link spre comentariu

Va salut pe toti!

Sunt Alexandru si ma bucur sa fiu alaturi de voi.

Recent am achizitionat un NISSAN KING CAB 4x4 pentru o noua viata la tara. Ma bucur ca am descoperit acest forum, fiindca este prima masina 4x4 pe care o sa o utilizez si sunt convins ca am multe de invatat de la voi.

Va multumesc pentru ca m-ati primit printre voi!

Nissan.thumb.jpg.a436aec41944f8ce4ad2d02f857c3b7f.jpg

Editat de AlexandruL
Link spre comentariu

Buna, sunt Andrei din Resita si sunt proaspatul posesor al unui Ford Maverick 2.7 tdi -practic un Terrano 2 cromat cu emblema de Ford- si mai vechiul proprietar al unui Porsche Cayenne S SAM_0526_opt.jpg.7bbf085bf5e4a813834a0a888f35860a.jpg61030376_1_1000x700_cayenne-45-manual-deosebit-gpl-variante-resita_rev007.jpg.36b4c5f58b299c9882a9f7bce556de8e.jpg4.5

Link spre comentariu

Salut sunt Calin din Cluj. Proaspat proprietar al unei Vitara 1.6 16 valve semipregatita pentru actiune. Suparat la inceput ca am parasit motocicleta de enduro (si turele aferente) dar pana la primele iesiri in Apuseni care m au incanta nespus. Am gasit in acest site multe informatii utile.

Numai bine la toata lumea.

Link spre comentariu

Salut baieti ! :)

Ma numesc Fabian, nu detin o masina de off-road insa detin un Pontiac TransAM 5.7 V8 cum trebuie si intentionez, in viitorul apropiat, sa achizitionez un Land Cruiser..

Anyway, bine v-am gasit :)

Editat de Fabi
Link spre comentariu

Salutare,

Ma numesc Lucian, inca nu detin un 4x4, dar intentionez sa corectez problema asta. (De fapt am unul, dar nu e la scara 1 la 1 si e cu diferentiale deschise, deci nu se pune) :)

Din ce am citit pe aici, mi s-ar potrivi un Discovery 3 sau un Landcruiser, dar, din diverse motive, deocamdata oscilez intre un Tuareg si un Grand Cherokee.

Daca aveti vreun sfat sau vreun argument, pro sau contra, legat de ultimul (model 2007, cu motor crd de 3L, e la vanzare aici in TM la un dealer auto), nu ezitati, aparent nu au multi modelul asta si informatiile sunt putine.

O zi buna!

Editat de rbr
Link spre comentariu

Buna ziua.

Sunt noul membru al acestui forum si proaspatul posesor al unui Mitsubishi Pajero Pinin 1.8 GDi.

Am ceva vreme de cand umblu pe acest forum si tot citesc ce trebuie si cum trebuie sa fac sa pun masinutza la punct.

IMG-20151210-WA0003.jpg?dl=0

Link spre comentariu

Salut!

Sunt Marius din Oradea, sunt nou posesor de Land Rover Freelander 5 usi, an 1998, 2.0 diesel, motor rover

Este primul SUV, am mai avut 4×4 ATV si Suzuki Vitara pregatita de teren, 2 kit-uri inaltare, anvelope off-road, alea alea

Link spre comentariu

Salutare lume!

Numele meu este Dan si sunt in pragul achizitionarii unui Daihatsu Feroza sau unui Vitara (mare dilema) sper ca in cateva zile sa fiu in posesia unuia din ele . Deci o sa am nevoie si de sfaturi binenteles.

Hai cu bafta multa.

Editat de giumalau
Link spre comentariu

Salutari calde!! Ma numesc Marius sunt din Timisoara am 29 ani si de ceva timp am achizitionat un Pajero din 1998 2.5TD de care incerc sa ma bucur cat pot de mult. Imi plac iesirile in grupuri cat mai mari si abia astept sa incep sa va cunosc.:wink:

IMG_20151204_145418.thumb.jpg.4632f6c76d444cf8f53314ef48048d68.jpgIMG_20151204_145429.thumb.jpg.ab3d976e60d900ac4f2d53f106889829.jpg12362950_945855115493448_3163066149515052043_o.thumb.jpg.315059351ecb66958cc751c81903bc5e.jpg

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare