jackal Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare si La multi ani !!! Ma numesc Mihai , 36 ani , Bucuresti , nestiutor despre "4x4" si proaspat detinator de Mitsubishi Pajero 2.8 '95 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rraz2000 Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Folosesc zilnic un Nissan NP300, an fab 2009, motor YD25.Sunt multumit de ce imi ofera. Lucrez in agricultura si solicit masina foarte mult pe araturi, terenuri in lucru, tansport zilnic 400-600l carburant in butoaie si bidoane,scule si alte materiale. Circul si in Bucuresti,cu o medie de 1ookm zilnic. Masina are 195000km si inca mai poate. Nu am avut mari probleme tehnice care sa indisponibilizeze masina. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valymat Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Valentin si sunt pasionat de off road Masina mea este o Toyota FJ40 Land Cruiser si sunt foarte multumit de ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Valentin si sunt pasionat de off road Masina mea este o Toyota FJ40 Land Cruiser si sunt foarte multumit de ea Bine ai venit! Te asteptam la sectiunea Toyota cu poze si detalii despre masina. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CPI Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare si bine (ca) v-am gasit! Noua ne place sa iesim in natura pe jos si cu masina. Am citit deja ca sunt mai multe evenimente organizate sau promovate pe forum, ceea ce e foarte bine. Cristi 2014 Discovery 4, 2007 Infiniti FX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
freelander MD Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut la toti. MI-am procurat si eu un Freelander s sunt deja plin de probleme. Sper sa ma ajutati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tino Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor Ma numesc Robert si sunt posesor de Nissan X-trail 2.0 Dci , 150 caluti remapat la 185 +- un manz, maxim doi. Editat Ianuarie 10, 2016 de Tino Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sandu_race Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor ! Sandu , din Bucuresti , de ceva timp prin tarile calde ( Finlanda ) ,impresionat si mai mult ca sigur viitor pasionat de offroad , deocamdata la nivelul de rasfoire a forumului , inca nu posed agregat cu tractiune integrala dar citesc , si citesc mult . Sar de la o masina la alta ca puricele , ba e prea asa , ba e prea invers , ba e prea scumpa , dileme caracteristice romanului fara lovele care vrea avion la pret de carucior pentru butelie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SelfieFun Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numere meu este Marian (SelfieFun). Inca nu am un off road, dar mi-ar placea unul, mai ales dupa exerienta de ieri (intalnirea de la Calugareni - 10 ianuarie 2016). A fost o zi faina, am cunoscut oameni noi, am socializat! Ma bucur ca v-am descoperit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LUCIAN VD Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Lada niva Salut sant Lucian din Vatra Dornei ,nou in club, cine ma poate ajuta intr o problema la o niva 1,7 i? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lechintan ovidiu Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Ovidiu din Bistrita sunt posesorul unui Pajero Pinin 1,8 gdi ,daca ma puteti ajuta cu informatii despre consumul de combustibil cb indica 12,3 l si am mers doar extraurban!Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sant Lucian din Vatra Dornei ,nou in club, cine ma poate ajuta intr o problema la o niva 1,7 i? Salut sunt Ovidiu din Bistrita sunt posesorul unui Pajero Pinin 1,8 gdi ,daca ma puteti ajuta cu informatii despre consumul de combustibil cb indica 12,3 l si am mers doar extraurban!Va multumesc! Bine ati venit ! Pentru intrebarile voastre deschideti-va topicuri in sectiunea corespunzatoare. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinpuv Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Sorin si sunt noul posesor al unui Pinin 1.8 gdi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PuraVida Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Cristian. Cel mai pasionat sunt de natura si explorare, iar partenerul meu este un Jimny din 2014 pe care mi-l doresc de cand aveam aproximativ 15 ani. Momentan este "stock", proaspat scos de la micutii japonezi, dar sper cat de curand, sub indrumarile voastre, sa-i fac cat mai multe modificari (in bine). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Predan Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Cristian. Cel mai pasionat sunt de natura si explorare, iar partenerul meu este un Jimny din 2014 pe care mi-l doresc de cand aveam aproximativ 15 ani. Momentan este "stock", proaspat scos de la micutii japonezi, dar sper cat de curand, sub indrumarile voastre, sa-i fac cat mai multe modificari (in bine). Sa îl stăpânești sănătos! Putini aleg sa dea atâția bani pe o mașină așa mica și cu dotări limitate dar mașina are multe de oferit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danuuu Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor.Sunt nou in ale off road-ului si in ale masinilor 4x4.Dupa o iesire off road cun iste amici am zis ca trebuie sa am si eu un agregat de genu.Astfel mi-am achizitionat un pajero scurt 2.8 din germania.pozele sunt din momentul achizitonarii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
secu mihaita Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc mihaita secu am un feroza usor modificata si ma bucur sa fac parte din acest club! Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numere meu este Marian (SelfieFun). Inca nu am un off road, dar mi-ar placea unul, mai ales dupa exerienta de ieri (intalnirea de la Calugareni - 10 ianuarie 2016). A fost o zi faina, am cunoscut oameni noi, am socializat! Ma bucur ca v-am descoperit! Bine ai venit Mariane. Te asteptam sa iti iei un LR.:ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SelfieFun Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit Mariane. Te asteptam sa iti iei un LR.:ha: Multumesc Alexey86! Acum vreo 8 ani am fost cat pe ce sa iau un Freelander. Din cauza dobazii la banca am renuntat atunci. Niciodata nu se stie! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei andu Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Andrei si sunt din Constanta. Recent am achizitionat un Range Rover cu motor BMW 2,5l din '98. Este o masina destul de veche, dar mie mi place foarte tare. Are cateva probleme, dar sper sa le rezolvam impreuna. Sunt electronist si sper sa va pot ajuta si eu in problemele pe care le intampinati. Va multumesc pentru ca m ati primit in gasca. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sad Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Cosmin. Nu detin niciun 4X4 ci doar un Pug 407 si un Yaris dar ma intereseaza un Discovery pentru viitor asa ca am inceput sa ma documentez. Drumuri bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex_23 Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Tuturor, ma numesc Alex, detin un L200 -2009, r.dif. lock, proaspat incaltat cu anvelope offroad:banana . Abia astept cateva iesiri. OFF-ROAD time....:fk: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai dobre Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Mihai, 35 ani, din Bucuresti. Am o Toyota 120 cu care mai ies la pescuit din cand in cand. Ma bucur sa va cunosc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ztz Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine v-am gasit! Am fost ca pasager la cateva iesiri prin m-tii Baiului, nu am inca masina mea. Sa ne-auzim cu bine si s-avem ce povesti! Adi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonino Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut,si va anunt ca sunt proaspat posesor al unui Suzuki SJ410.Ma declar indragostit de acesta buburuza ce a facut si inca mai face,istorie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate