Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare si La multi ani !!!

Ma numesc Mihai , 36 ani , Bucuresti , nestiutor despre "4x4" si proaspat detinator de Mitsubishi Pajero 2.8 '95

avatar.thumb.jpg.23753f620cc7cd1a8a4402f160c7df4d.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Folosesc zilnic un Nissan NP300, an fab 2009, motor YD25.Sunt multumit de ce imi ofera. Lucrez in agricultura si solicit masina foarte mult pe araturi, terenuri in lucru, tansport zilnic 400-600l carburant in butoaie si bidoane,scule si alte materiale. Circul si in Bucuresti,cu o medie de 1ookm zilnic. Masina are 195000km si inca mai poate. Nu am avut mari probleme tehnice care sa indisponibilizeze masina. Multumesc.

Link spre comentariu

Salut ma numesc Valentin si sunt pasionat de off road Masina mea este o Toyota FJ40 Land Cruiser si sunt foarte multumit de ea

Bine ai venit! Te asteptam la sectiunea Toyota cu poze si detalii despre masina. :h5

Link spre comentariu

Salutare si bine (ca) v-am gasit!

Noua ne place sa iesim in natura pe jos si cu masina. Am citit deja ca sunt mai multe evenimente organizate sau promovate pe forum, ceea ce e foarte bine.

Cristi

2014 Discovery 4, 2007 Infiniti FX
Link spre comentariu

Salutare tuturor ! Sandu , din Bucuresti , de ceva timp prin tarile calde ( Finlanda ) ,impresionat si mai mult ca sigur viitor pasionat de offroad , deocamdata la nivelul de rasfoire a forumului , inca nu posed agregat cu tractiune integrala dar citesc , si citesc mult . Sar de la o masina la alta ca puricele , ba e prea asa , ba e prea invers , ba e prea scumpa , dileme caracteristice romanului fara lovele care vrea avion la pret de carucior pentru butelie .

Link spre comentariu

Salut,

Numere meu este Marian (SelfieFun). Inca nu am un off road, dar mi-ar placea unul, mai ales dupa exerienta de ieri (intalnirea de la Calugareni - 10 ianuarie 2016).

A fost o zi faina, am cunoscut oameni noi, am socializat!

Ma bucur ca v-am descoperit!

Link spre comentariu

Salut sant Lucian din Vatra Dornei ,nou in club, cine ma poate ajuta intr o problema la o niva 1,7 i?

Salut sunt Ovidiu din Bistrita sunt posesorul unui Pajero Pinin 1,8 gdi ,daca ma puteti ajuta cu informatii despre consumul de combustibil cb indica 12,3 l si am mers doar extraurban!Va multumesc!

Bine ati venit !

Pentru intrebarile voastre deschideti-va topicuri in sectiunea corespunzatoare.

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Cristian. Cel mai pasionat sunt de natura si explorare, iar partenerul meu este un Jimny din 2014 pe care mi-l doresc de cand aveam aproximativ 15 ani. Momentan este "stock", proaspat scos de la micutii japonezi, dar sper cat de curand, sub indrumarile voastre, sa-i fac cat mai multe modificari (in bine).

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Cristian. Cel mai pasionat sunt de natura si explorare, iar partenerul meu este un Jimny din 2014 pe care mi-l doresc de cand aveam aproximativ 15 ani. Momentan este "stock", proaspat scos de la micutii japonezi, dar sper cat de curand, sub indrumarile voastre, sa-i fac cat mai multe modificari (in bine).

Sa îl stăpânești sănătos! Putini aleg sa dea atâția bani pe o mașină așa mica și cu dotări limitate dar mașina are multe de oferit!

Link spre comentariu

salutare tuturor.Sunt nou in ale off road-ului si in ale masinilor 4x4.Dupa o iesire off road cun iste amici am zis ca trebuie sa am si eu un agregat de genu.Astfel mi-am achizitionat un pajero scurt 2.8 din germania.pozele sunt din momentul achizitonarii.

12498689_1093763377324302_312664876_n.jpg.5832a9342340c6cf0b3da1f25c945a00.jpg

12527604_1093763380657635_1954557174_n.jpg.fd1599a9d76415dd2049b6ec47bd7f9f.jpg

12498676_1093763383990968_458922763_n.jpg.ee745270acb7d75a3eab2972a3334f03.jpg

Link spre comentariu

Salut,

Numere meu este Marian (SelfieFun). Inca nu am un off road, dar mi-ar placea unul, mai ales dupa exerienta de ieri (intalnirea de la Calugareni - 10 ianuarie 2016).

A fost o zi faina, am cunoscut oameni noi, am socializat!

Ma bucur ca v-am descoperit!

Bine ai venit Mariane.

Te asteptam sa iti iei un LR.:ha:

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Salut, sunt Andrei si sunt din Constanta. Recent am achizitionat un Range Rover cu motor BMW 2,5l din '98. Este o masina destul de veche, dar mie mi place foarte tare. Are cateva probleme, dar sper sa le rezolvam impreuna. Sunt electronist si sper sa va pot ajuta si eu in problemele pe care le intampinati. Va multumesc pentru ca m ati primit in gasca. Toate cele bune!

Link spre comentariu

Salut. Ma numesc Cosmin. Nu detin niciun 4X4 ci doar un Pug 407 si un Yaris dar ma intereseaza un Discovery pentru viitor asa ca am inceput sa ma documentez. Drumuri bune.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare