Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare, ma numesc Robert, sunt din jud. Mures, Mun. Reghin, proaspat proprietar al unui Hyundai Galloper 2.5 td intercooler.

Am terminat facultatea de Inginerie Mecanica pe specializarea Autovehicule Rutiere acum vreo 2 ani,si acest 4x4 este un proiect pe care il doream de multa vreme. Momentan nu am poze, dar pe parcurs cum avansez in proiect vor aparea si astea.

Sper sa apuc sa particip la cat mai multe intalniri in cadrul acestui grup si sa avem parte de cat mai mult noroi :ap

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut !

Ma numesc Florin. Sunt din Bihor si imi place off-road-ul.

Am un Kia Retona motor diesel 2l, 87 cp. Si sper sa gasesc informatii utile pe acest forum.

Edit :+ ARO 240 cu motor de campulung L27.

Editat de fLoRe
Link spre comentariu

dr.alin - Grand Vitara 1.6, 2006

Buna ziua,

Ma numesc Alin, sunt medic stomatolog si locuiesc in Bucuresti ( desi sincer m-as muta maine din orasul asta dar... nu mai conteaza ).

Sunt un "proaspat" posesor de GV din 2006 in 3 usi, cu motor 1.6, benzina, 4x4 permanent.

Am citit diverse postari de pe acest forum si am hotarat sa ma inscriu fiindca am convingerea ca sunt foarte multe informatii, lucruri si situatii utile oricaror posesori auto care au grija de masinile lor si nu in ultimul rand sunt pasionati de acestea.

Am avut aproape 5 ani o Suzuki Vitara Phillippe Cousteaux din 1992 in 3 usi 1.6, 8 valve, benzina, pe care am reconditionat-o de la cap la coada. M-am indragostit de acea masina si am mers cu ea zilnic pana cand din pacate am cedat din lipsa confortului ( instalatia de aer conditionat cumva primitiva sa zic asa, masina "dificil" de manevrat prin oras avand o servo-directie ce nu prea facea fata anvelopelor destul de late cu care era dotata masina in special in perioada verii si nu in ultimul rand consumul care sarea de 14% in momentul in care utilizam si AC-ul ).

Trecand peste toate astea nu as fi vandut niciodata acea masina daca nu as fi fost constrans la un moment dat de niste imprejurari financiare, fiindca am muncit si s-a munict aproape 1 an la reconditionarea ei, incepand de la sasiu, caroserie, sistem electric, interior, tapiterie si terminand cu motorul. Dar, in final, am revenit si am avut ocazia sa gasesc aceasta GV din 2006 adusa din Italia, surprinzator de bine intretinuta, fara rugina, cu motor bun, revizii efectuate la timp si in plus cu o instalatie de GPL montata in Italia de catre dealer la achizitia masinii.

Masina merge foarte bine, consuma in oras 12-13% GPL ( incredibil am spune dar asa e ) iar la drum lung daca folosesc benzina undeva in jur de 7%.

Cam asta este. Deocamdata astept sa vina primavara fiindca trebuie sa-i inlocuiesc radiatorul de la instalatia de AC ( pierde freon, s-a observat la testul cu UV ca are multi pori si destul de mari ). Pe alocuri prezinta si urme de infundare de la pietricelele pe care in timp le-a primit. Grila din fata e cam permisiva avand din design un model de fagure cu spatii cam mari. Trec pietricelele la viteza.

Masina nu sta prea bine cu luminile dar sper sa schimb situatia dupa ce montez un set de becuri "night breaker unlimited" si 2 proiectoare cu care masina nu a fost dotata din fabrica desi lacasurile exista insa probabil italianul s-a zgarcit si a renuntat la proiectoare.

Multumesc si sa avem parte de masini cat mai durabile !

243138369_GV2006.jpg.2d559f35600c0f565b05aac220664262.jpg

1348017714_fotos073.thumb.jpg.a9422c147e8fdfd2d3e9e8848bbe5b3c.jpg

Editat de dr.alin
Link spre comentariu

Salut!!!

Sunt Dan !

De curand am descoperit frumusetea acestui sport.

Momentan, detin un Mitsubishi Pajero Pinin 1.8 GDI din 1999 Super Select.

Cum foamea vine mancand, am constatat ca vreau sa trec pe "cai mai mari" si la propriu si la figurat :wink:

Dar toate acestea, intr-un alt topic

Link spre comentariu

Buna seara,

ma numesc Daniel,sunt din Baia de Arama si de curand am achizitionat ul

LandCruiser Bj73 3.4 care momentat este in plin proces de reconditionare.

(33-uri,ome,turbo,bari,tinichigerie,vopsitorie,etc...)

O sa revin cu poze cand masina va fi gata!

Link spre comentariu

Salutare, sunt Emil, de ceva vreme sunt proprietarul unui Honda Hr-v din anul 2000 cu motorizare de 1,6 si 124 cp, in 4 usi!

Am luat-o intr-o stare "grava" iar acum masina se afla la mecanic pt schimbat articulatii la directie, reglaj tacheti, ulei grup spate... are rugina, va fi reconditionata total, dar mai intai sa termin cu partea mecanica! Imi place masina, nu am circulat mult cu ea, pt ca am tinut neaparat sa o pun la punct, va fi si masina de familie (vine un bebe), o sa pun ceva poze, iar mai multe pe parcurs! Numa bine!

Link spre comentariu

Salut !

Salut tuturor !

nu stiu daca se aplica aici dar sunt posesorul unui "4x4" de 600 de cai, construit si mentinut de mine ( cu exceptia softului :)) pana la un moment dat era masina de zi cu zi dar de cand in RO (din 2010) este numai "zana de garaj", masina de weekend... este vorba de un audi B5 S4 2.7T quattro.

Ma tot codesc de ceva vreme sa imi iau un 4x4 adevarat, cu care pot merge oriunde oricand, cu S4 trebuie sa fiu sigur ca drumurile sunt ok pana la destinatie :)). In momentul de fata ma gandesc sa iau una din umratoarele : LC120 scurt, disco 1 sau 2 , poate chiar un j90 kz sau defender90.... cel mai important aspect este consumul in oras unde as conduce masina asta in proportie de 80% din timp, astfel am ajuns sa caut informatii pe acest forum. Masina nu va ramane stock orice ar fi ..sa fim clari :)

Va multumesc si apreciez toate contributiile informationale postate aici de toti dintre voi. Sunt si eu un veteran de forum dar pe forumurile audi din USA ( quattroworld si audiworld - "lemieux@curbside" ) si un gearhead convins, merg la service numai pt ITP

:h5

03 JEEP WJ 2.7 CRD Overland, vari-lok fata/spate (posesor din Feb2016)

01 AUDI S4 B5 biturbo 500hp ASP stg3+ (posesor din 2003)

Link spre comentariu

Salut,

Sunt jum, din Bucuresti, si iata, ce coincidenta cu colegul de la postul anterior, nu am o masina pentru offroad dar sunt in cautare uneia :).

Sper sa gasesc ajutor pe acest forum.

Numai bine!

Link spre comentariu

Salut,

Numele meu este Andrei, am 33 de ani si sunt de curand mutat la casa..si proaspat posesor de Ford Ranger din 2005.

Printre pasiuni pot sa enumar iesirile in natura cu bicicleta, cortul, rulota sau doar cu piciorul, desenul,tehnica in general.

313.thumb.jpg.cd496da91fd2abcd8b5afa93ac273ca8.jpg

Incantat sa va cunosc

Link spre comentariu

Relu este numele meu,am contactat virusul off road, de care greu scapi,mi-am luat un Nissan Patrol Y61 2.8 din 1999 si ma alatur voua,sper sa ma primiti.La prima impresie hoby-ul parea simplu cu achizitia unui 4x4,dar greul a venit dupa cand vezi ca investitia majora este in prepararea unei masini pentru aceasta placere.

Relu
Link spre comentariu

Salutare tuturor! Bine v-am gasit, ma numesc Daniel , sunt nou printre noi, ,am descoperit recent acest club4x4 care mi-a placut : oameni faini , informatii utile,etc :rsp:

Sunt din Petrosani, judetul Hunedoara . Am intrat in posesia unui Mitsubishi Pajero Pinin 1.8 GDI din toamna 2015...e o masinuta in 3 usi de care sunt multumit. Va doresc toate cele bune ! :D

11950978_900420250045012_482015924_n.jpg.ea0f4261f572d7b9f65af9385974f4d3.jpg IMG_20160118_125703.thumb.jpg.f0b0113f9bd5a88b26d32b78f102014e.jpg

Link spre comentariu

Salutare!

suntem doi amatori din Pitesti interesati de offroad si excursii montane (cumnatul meu si cu mine). pentru a nu complica prea mult borcanele am deschis un singur cont pe care il folosim amandoi - ca urmare unele mesaje or sa fie diferite de altele

recent am cumparat fiecare din noi cate un suzuki - unul este SJ 410 si altul SJ 413 cabrio ambele din 1986-1987 :banana

cum e normal deocamdata ne preocupa punerea lor la punct asa ca o sa cam cerem informatii actualizate despre piese si accesorii (unele postari sunt de acum cativa ani si nu stim daca mai sunt valide) :hl

pana acum am reusit sa instalam GPL pe masini si sa le inmatriculam - intentia este sa fie utilizate de zi cu zi... si de rupere de noroaie pe weekend sau in concedii cand incercam sa le folosim asa cum ar trebui puse la munca zuzukele

Editat de Preda Margarit
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare