mircea ghent Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua Ma numesc Mircea Ghent sunt din Oradea dar pana in primavara voi locui in Spania.Am cumparat de curand un Grand Cherokee Laredo. E prima masina de teren pe care o am si cred ca voi intalni in timp multe intrebari si sigur voi avea nevoi de unele sfaturi .Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sniper ZB Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună seara! Mă numesc Iulian! Am avut două Suzuki Vitara (un benzinar de 1.6, respectiv un Diesel de 2.0 HDI) și sunt în curs de achiziționare a unui Suzuki Grand Vitara. Mulțumesc de primire! Doamne ajută! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lucianeu Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! ma numesc Lucian si sunt din Timisoara. Sunt proaspat proprietar de Jeep Cherokee XJ 2.5 TDI 4x4 din 2000. Masina in stare foarte buna, dar ma astept sa mai bag ceva bani in motor, tinand cont de "renumele" acestui motor. Salutari la toti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorinmiha Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua. Ma numesc Dorin si sper sa fiu in curand posesorul unui Mitsubishi Pajero/Shogun Sport. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VladStr Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Vlad , sunt din Focsani si am 32 de ani. Sunt noul posesor al unui Suzuki Vitara din '92, 1.6, 8v, varianta "CAMI". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costint Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,ma numesc Costin si de curand mi-am indeplinit visul de a fi posesorul unui mitsubishi l200,an 2007,full,2,5 DiD,dotat cu bara ARB fata ,troliu Warn 4,5 t,rollbar inox,4 proiectoare Hella pe rollbar,2 proiectoare Wesem pe bara fata,scuturi motor,cutie,rezervor,Snorkel Safari,Powerbox 136-178 cp,statie Cb,bara spate metalica,roti Pneus cros country . Editat Mai 3, 2020 de costint Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nist Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Nist, sunt nou venit în lumea off road, cu toate ca am ,,birjarit" un Aro prin bălțile Dunării de Jos, mai toată tinerețea. În continuare, as dori și eu sa împart din aceasta pasiune, împreună cu membrii acestui club, pătimași mai experimentați, atât ,, On line" cât și în practica, dacă se poate. Momentan nu am o mașină pregătită pentru off road, dar sunt în căutări. Mai întâi trebuie sa stabilesc bugetul. Știu ca atunci când pleci la un drum este binevenita o urare de ,,drumuri bune", în situația asta cred ca se potrivește ,,drumuri grele"! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razesu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti .Sunt offroader de ceva ani -jucarii Aro Spartana preparat,condimentat si...Hyundai Galloper 2,5 td. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vladj Postat Octombrie 11, 2017 Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt proaspat posesor de grand cherokee. Sper sa ne ajutam reciproc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nea Costica Postat Octombrie 11, 2017 Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Costica sunt, n-am nimic sa va spun dar trebuia sa fac un post pentru a putea trimite mesaje private. In rest...numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Adrian Postat Octombrie 12, 2017 Partajează Postat Octombrie 12, 2017 (editat) Re: Prezentarea membrilor o problema? buna seara tuturor, pt ca nu vreau sa dau nastere altor discutii despre cine sunt si ce fac etc...postez aici (chiar daca ultimul post a fost facut prin octombrie parca... nume: Gui Michel locatie: Timisoara masina: mitsubishi pajero 2,5 turbo diesel intercooler, an 94,long body (7 locuri) ocupatie: psihopedagog, hoby: mecanica, pescuitul, muzica, si nu in ultimul rand off road-ul (mai moderat, asa, dupa buget...) un alt motiv pt care am postat datele mele este ca si eu consider ca intr-o discutie care se vrea a fi cel putin amicala e musai sa sti cu cine â€�parlestiâ€� :hi daca cineva vrea sa se foloseasca de datele astea pt a face rau... nu are decat, sunt cu sufletul impacat in fata tuturor asa ca asta sunt.. :wink: salut am vazut ca ai un mitsubishi pajero sport 2.5, poti sa mi spui mai multe depre el, este ok in conditii off road/on road, consum, intretinere,etc, probleme..m am orietat catre model 2005-2006. sunt inca in faza de cerecetare si nu stiu daca sa ma orientez catre un nissan pathfinder sau mitsubishi pajero sport 2.5...pentru 0ff road 30-40% on road 60-70% multumesc Editat Octombrie 12, 2017 de Razvan Adrian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Adrian Postat Octombrie 12, 2017 Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salut numele meu este Razvan, sunt din Bucuresti ,am un grand cherokee 2014, insa vrea sa achizitionez o masina pentru un tuning off road si inca nu sunt decis, insa sigur,impreuna voi lua cea mai buna decizie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mahtub Postat Octombrie 12, 2017 Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Re: Prezentarea membrilor o problema? salut am vazut ca ai un mitsubishi pajero sport 2.5, poti sa mi spui mai multe depre el, este ok in conditii off road/on road, consum, intretinere,etc, probleme..m am orietat catre model 2005-2006. sunt inca in faza de cerecetare si nu stiu daca sa ma orientez catre un nissan pathfinder sau mitsubishi pajero sport 2.5...pentru 0ff road 30-40% on road 60-70% multumesc Noroc. Stii ca intrebai un user care a pus prezentarea acum aproape 10 ani, da ? :) Ti-am dat cateva detalii pe PM, si eu am acel model. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costy420 Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc costy Sunt din Curcani calarasi Detin un Range rover evoque Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobitza Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Laurentiu, novice in domeniul off-road_ului spre zero. Daily drive_ul meu este un Smart Fortwo 0.8 CDI (pt Bucuresti), dublat de o Octavia 2 facelift VRS TDI. De curand a incoltit ideea unui 4 X 4, drept pentru care am nevoie de sprijin (sfaturi). Multumesc anticipat pentru ajutor :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut stefan Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut numele meu este IONUT si sunt posesorul unui freelander td4 2005 transformat din RHD in LHD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iuliplopeanu Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Iuli sunt din Teleorman dar locuiesc in Bucuresti, detin o Vitara 1.6 8V de aproximativ un an, nu am avut probleme cu ea pana acum. I-am facut cateva modificari, SL 5 si BL 3, cauciucuri 235\75\15, bara din HD fata si snorkel, mai am de coborat diferentialul(pentru ca am rupt o planetara si cred ca o sa mai rup daca nu il cobor) si as vrea si o bara HD spate, in rest sunt foarte multumit de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel74 Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor WRANGLER 2.8 CRD RUBICON 2016, 25km la bord:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StefanP Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Stefan si tocmai am devenit membru al forumului. Mi-am achizitionat si pregatit un Suzuki GV 2006 1.9 D cu suspensie Dobinsons +5cm, Anvelope BFG 225/75/16, Troliu Tyrex 8000, flanse 3,8 cm si scuturi motor si diferential. Multumesc de primire in forum! Stefan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian George Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Iulian este numele meu si sunt proaspat posesor de 4x4, respectiv Nissan X-trail 2,2 dci ( T30 ), peste 200.000 km in bord :). Este primul meu 4x4 si prima japoneza :). Sunt destul de uimit de calitatea fabricatiei.....nu ma asteptam de la un autovehicul japonez. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlad1994 Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Salut, sunt ,, nou in meserie''am un Nissan Patrol 1999 2.8 TD scurt , usor modoficat:D. Stie cineva cand se organizeaza o drumetie? Din Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristig89 Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare jucaria mea un grand cherokee laredo 1997 2.5tdi cutie mecanica .sunt nou in domeniu si sper sa invat cat mai multe de ceilalti membri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dogarel Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Andrei din Constanta, mandru si proaspat posesor de 4x4, si anume un Wrangler Unlimited Sahara, 2.8 CRD, din 2008. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miihai Robert Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt din Buc si am o Lada Niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
voovode Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Sunt Alexandru, am 28 de ani si sunt din Campulung Muscel (actual in Bucuresti), proprietarul unui Suzuki Grand Vitara 2002 HDI achizitionat recent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate