Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna ziua! numele meu este Donciu Comin si mi-am achizitionat un Discovery2 de curand si doresc sa modific masina si am nevoie de ajutor si informatii despre piese! stima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor

Ma numesc Ovidiu sunt din Cluj Napoca si de ceva timp ma gandesc sa-mi iau un Samurai. NU am participat inca la vreo tura de off road dar sper in curand sa fiu la volanul unei asemenea masini.

Link spre comentariu

Salut.

Sint Ionut din Sf. Gheorghe, jud. Covasna. Sunt proaspatul posesor al unui LRF Td4/2004 HSE.

LR frelander td4 facelift

Daihatsu Feroza

Bmw e46

Link spre comentariu

Salutare tuturor, sunt Cristian, din cluj, pasionat de Offroad, fosta masina Suzuki Vitara , preparata pt coclauri.

Momentan sunt in cautare de off roader, dar cu care sa pot merge si pe asfalt onorabil.

Ma gandeam la Jeep Grand Cherokee, 2.7 crd.

Nu stiu daca va fi bun sau nu, avand in vedere ca sunt destul de fragile( am citit despre ele cate ceva)

Astept sugestii si de la cunoscatorii acestui model.

Link spre comentariu

Salut sunt Popa Adrian din Hunedoara pasionat de natura si drumuri greu accesibile.Am achizitionat o Niva 2131.

Sper ca alaturi de voi sa imi rezolv unele probleme si daca pot sa si ajut la randul meu.

Link spre comentariu

Salut! Sunt in cautarea unui Land Rover Freelander (2000-2004) pentru o cabana de la poalele Muntilor Buzaului. Ar fi primul 4x4 din palmares, deci sunt novice. Orice sfat e pretios, multumesc!

Link spre comentariu

Salut. Ma numesc Fanica. Am dat Vitara pe Samurai, sper sa fie de bun augur :). Apahida, jud. Cluj. Multumesc pentru primire in grup!

Suzuki Vitara, LWB, 1.6 16v

Suzuki Vitara SWB, 1.6 8v, A/C, Cruise Control, Metalic

Actual: 1. Honda HR-V, 4WD, 105 CP, 2. Suzuki Samurai 1.3i, 1991, Rancho RS5000

Link spre comentariu

Salut ! Sunt Razvan din Bucuresti, incepator in acest domeniu, de mult timp imi doream o masina 4x4 si de curand am reusit sa imi achizitionez o Lada Niva din 2007 si sunt bucuros sa o prezit aici !

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Daniel, sunt din Bucuresti si doresc sa imi achizionez o masina 4x4, dar mai inainte as dori sa discut cu persoane avizate in acest domeniu.

Simt cum pasiunea pentru masini 4x4 si off-road creste. :grin:

Am avut doar masini cu tractiune 4x2, Dacia, BMW, Skoda si nu prea stiu sa aleg o masina 4x4 fiabila si la un pret decent.

O zi frumoasa!

Link spre comentariu

Salutare tuturor.

Ma numesc Florin, off-roader in particular pana acum cativa ani. Ca masini am avut Nissan Terrano 1 si ARO 244. Ambele modificate(mai mult sau mai putin) de mine, in curte. De cativa ani sunt in Franta, la Nantes, dar planuiesc sa ma intorc acasa. Bineinteles, intentionez sa reiau vechea pasiune. Mai mult, intentionez sa trec pe UNIMOG. Deocamdata...studiez, ma gandesc, ma documentez, urmaresc forumul vostru, etc. M-am inscris aici pentru ca am vazut discutii interesante, pareri pertinente, unele foarte bine documentate. Sincer, unele m-au captivat. Va multumesc.

Va urez sanatate, succes si cer senin. Doamne ajuta.

Florin.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare