noxe Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Mircea din Brasov. Am fost copilot la GTC Trophy clasa hobby acum cateva zile si mi-a placut asa ca acum imi caut masina :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristea13 Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Cristi, și sunt posesor al unui frelander 2, 2008, și a unui "tanc" de Navara 2004, pana acuma fără probleme la Navara, doar pe lr2 cu DPF-UL... în rest "tănculețele" merg foarte bine!🖒 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
C0ss0 Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut mă numesc cosmin sun din falticeni jud. Suceava . Sunt şofer am un touareg 2.5tdi an 2007 :banana baftă Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Donciu Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! numele meu este Donciu Comin si mi-am achizitionat un Discovery2 de curand si doresc sa modific masina si am nevoie de ajutor si informatii despre piese! stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leeloo Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. MA numesc Mihai, si dupca am facut vreo 2 ture de off-road vara asta ca pasager, m-a prins microbul. Momentan studiez achizita unei masini dedicate acestui scop. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jimilik Postat Octombrie 24, 2017 Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor Ma numesc Ovidiu sunt din Cluj Napoca si de ceva timp ma gandesc sa-mi iau un Samurai. NU am participat inca la vreo tura de off road dar sper in curand sa fiu la volanul unei asemenea masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav71 Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutam domnilor! Octavian este numele meu si sunt in cautarea unui 4x4 mai micut. Citesc ce e necesar si apoi intreb. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
A Disko da Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună seara din Timișoara. Sunt Adi și ma bucur să citesc atâtea informații folositoare. Am luat recent un Pinin 2.0 GDI din 2001. Mulțumesc pentru diversitatea de topicuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariuZR Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, ma numesc Marius ,sunt din Baia Mare ,deocamdata fara 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionuttoma Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari Sunt Bogdan ...de curand posesor de freelander 1 si astept multe sfaturi bune de la posesori de astfel de "atelaj" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rionut83 Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sint Ionut din Sf. Gheorghe, jud. Covasna. Sunt proaspatul posesor al unui LRF Td4/2004 HSE. LR frelander td4 facelift Daihatsu Feroza Bmw e46 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Sarghi Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, sunt Cristian, din cluj, pasionat de Offroad, fosta masina Suzuki Vitara , preparata pt coclauri. Momentan sunt in cautare de off roader, dar cu care sa pot merge si pe asfalt onorabil. Ma gandeam la Jeep Grand Cherokee, 2.7 crd. Nu stiu daca va fi bun sau nu, avand in vedere ca sunt destul de fragile( am citit despre ele cate ceva) Astept sugestii si de la cunoscatorii acestui model. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petru100 Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salut. Sunt Petru, am cumparat un Patrol Y61 din 1999 2.8 scurt. Deocamdata e la tinichigiu, incerc sa-l scap de rugina. Urmeaza schimb uleiuri si... ce-o mai necesita. Deocamdata citesc din forum.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toni20 Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Antonio am 38 stau in teleorman am si eu un musso, ma bucur ca sunt alaturi de voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RAUL TM Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Raul din Timisoara ,pasionat de iesirile in natura,dormitul prin hamace,plinbari cu caiacul si mai nou mi-am achizitionat un Ford Maverick 2005 2,3 cm.Sper la mai multe iesiri. Va salut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorcer Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Popa Adrian din Hunedoara pasionat de natura si drumuri greu accesibile.Am achizitionat o Niva 2131. Sper ca alaturi de voi sa imi rezolv unele probleme si daca pot sa si ajut la randul meu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Padretti Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt in cautarea unui Land Rover Freelander (2000-2004) pentru o cabana de la poalele Muntilor Buzaului. Ar fi primul 4x4 din palmares, deci sunt novice. Orice sfat e pretios, multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suzi1616v Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Fanica. Am dat Vitara pe Samurai, sper sa fie de bun augur :). Apahida, jud. Cluj. Multumesc pentru primire in grup! Suzuki Vitara, LWB, 1.6 16v Suzuki Vitara SWB, 1.6 8v, A/C, Cruise Control, Metalic Actual: 1. Honda HR-V, 4WD, 105 CP, 2. Suzuki Samurai 1.3i, 1991, Rancho RS5000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Prazvan Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Razvan din Bucuresti, incepator in acest domeniu, de mult timp imi doream o masina 4x4 si de curand am reusit sa imi achizitionez o Lada Niva din 2007 si sunt bucuros sa o prezit aici ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu7964 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 prezentare Din Cluj-Napoca salutare tuturor. Sunt Radu, am 49 de ani, proaspat posesor al unui Vitara si ma bucur ca sunt alaturi de voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Blajan Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STi_maXim Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Daniel, sunt din Bucuresti si doresc sa imi achizionez o masina 4x4, dar mai inainte as dori sa discut cu persoane avizate in acest domeniu. Simt cum pasiunea pentru masini 4x4 si off-road creste. :grin: Am avut doar masini cu tractiune 4x2, Dacia, BMW, Skoda si nu prea stiu sa aleg o masina 4x4 fiabila si la un pret decent. O zi frumoasa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cersenin Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Florin, off-roader in particular pana acum cativa ani. Ca masini am avut Nissan Terrano 1 si ARO 244. Ambele modificate(mai mult sau mai putin) de mine, in curte. De cativa ani sunt in Franta, la Nantes, dar planuiesc sa ma intorc acasa. Bineinteles, intentionez sa reiau vechea pasiune. Mai mult, intentionez sa trec pe UNIMOG. Deocamdata...studiez, ma gandesc, ma documentez, urmaresc forumul vostru, etc. M-am inscris aici pentru ca am vazut discutii interesante, pareri pertinente, unele foarte bine documentate. Sincer, unele m-au captivat. Va multumesc. Va urez sanatate, succes si cer senin. Doamne ajuta. Florin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maryusache Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Mă numesc Marius , sunt din Harghita și am că pasiune offroad-ul , moto crossul . Mă bucur că am intrat în clubul vostru! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergiuberindeie Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua Ma numesc Sergiu si sunt posesorul unui Mitsubishi Pajero Mk2 , O zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate