vladz Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Vlad .. Ploiesti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RoxFox Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna.Sunt Roxana din Bucuresti. Am un ims m461 pe care doresc sa-l inmatriculez si am nevoie de a cumpara acte. Cine are imi poate lasa mesaj. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertzrg Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare colegi ! Numele meu este Robert Zaman sunt din Buzau si am o vitara scurta 1.6 jlx cu M/T-uri in rest stoc ! Am deprins aceasta pasiune de la cativa prieteni alaturi de care am mai iesit la padure ! Ma bucur mult sa fiu alaturi de acest mare grup si cu siguranta sper ca o sa gasim rezolvare problemelor cu ajutorul colegilor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dariusflavius Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salut.sunt nou aici si am o problema la un grand cherokee cand se inclazeste imi apare in bord "trans over temp" si 0/D .imi poate spune cineva de la.ce.se.aprinde multi mecanici ridica din umeri.mentionez ca am schimbat xutia si ulei nou de pe carte.multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi1967 Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor membrilor. Ma numesc Cristian Badea, din Bucuresti si abia am intrat in comunitatea 4x4. Am un Land Rover Freelander TD4 din 2006, achizitionat de curand. Cu respect, Cristian Badea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_tud Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Mihai si sunt din Ploiesti.Pasiunile mele sunt vanatoarea,lectura,natura.Din pacate serviciul nu prea imi permite sa practic toate aceste pasiuni dar incerc sa ajung constant la vanatorile organizate cu grupa.Masina mea folosita in acest scop este o Grand Vitara an 2001,motorizare benzina 128 CP. Am citit mai toate subiectele dezbatute pe acest forum ,am invatat multe lucruri fapt pentru care le multumesc tuturor celor care au impartit cu generozitate din cunostintele lor cu noi ceilalti. Sa auzim de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin pinin Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Scrisoare de intentie Salutare tuturor impatimitilor de offroad! Ma numesc Sorin si mi-am achizitionat de curind un Mitsubishi Pajero Pinin. I voi folosi la escapadele mele in munti unde merg regulat sa practic MTB si ski off piste. Pina acum am ramas inpotmolit si am spart bai de ulei si taiat caiciucuri in bolovani la masini nepotrivite pentru ceea ce faceam. A sosit momentul de mi-am luat scula potrivita. Doresc sa incalt Pininul cu niste cauciucuri adevarate iar pt asta am nevoie se pare sa-l si inalt. Am gasit destula informatie pe forumurile club 4x4 din acest motiv doresc sa devin mebru si eventual sa-mi aduc contributia la comunitatea offroad! Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andym02 Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Ziua buna tuturor , ma numesc Andrei , locuiesc in C-ta , dar si-n Fetesti :wink: , momentan nu am nici-un autovehicol . Sunt inca in perioada " analizei" , imi place Suzuki Jimny , dar si VW Tiguan / Touran , un sfat din partea voastra este binevenit . multumesc anticipat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GN Nastase Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Ma numesc George, detin un Jeep Grand Cherokee WG 2004. As dori sa ma ajutati in privinta rotilor.........! Va multumesc sper ca am fost cat se poate de explicit! Later edit : Pentru intrebarea ta, ti-am deschis un topic nou aici : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?95809-Sfat-anvelope-jante-GC-2004 Editat Noiembrie 27, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romeo86 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor,ma numesc Romeo Popovici si sunt din Resita.Am si eu o problema.Am cumparat in luna iunie o masina Nissan X-Trail din 2003, motor diesel 2.2........Va multumesc. Later edit : Pentru problema ta ti-am facut un topic in sectiunea tehnica : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?95820-Nissan-X-Trail-probelma Editat Noiembrie 28, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JeepAddict Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea. Sunt 'TinHead' si momentan sunt la al doilea Cherokee, de data asta un KJ din 2002. O sa postez poze si info despre utilaj curand. Have fun! :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rkoste32 Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toti, sunt nou posesor de Cherokee wj sper sa ne intelegem bine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Constantin89 Postat Noiembrie 30, 2017 Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Ma numesc Constantin (user Constantin89) sunt din Aghiresu-Fab, jud Cluj. Da curand am cumparat un Nissan Pathfinder R51C 2008, 2,5 dci, 171 HP (126kw). Alegerea facuta a fost determinata de pasiune pt pescuitul pe apele de munte si drumetiile la munte in general (nu neaparat offroad, doar daca situatia o impune). Recunosc ca prezenta mea pe acest forum este mai mult din interes, vreau sa aflu cat mai multe despre cu se "stapaneste" o astfel de masina, sa invat din experianta si greselile altora ca si altii la randul lor sa poata invata de la mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai1959 Postat Noiembrie 30, 2017 Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor membrilor acestui forum Numele este Mihai, sunt din Bucuresti si posed trei autoturisme 4x4, un ARO, un UAZ 469 si o Dacie Duster din prima serie M-am inscris pe acest forum din interes pentru schimbul de impresii, experienta si informare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Racu Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, Sunt din Timisoara si sunt proaspat posesor de Patrol Y61 3.0 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuli18xx Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, dupa cativa ani de absenta am revenit in universul off road cu un discovery 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zamfir Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut,sunt nou pe forum si am.un pinin io 2.0 din 2002. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1619 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Pardos Bogdan, am 22ani si sunt posesorul unui Land Rover Freelander din 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mario_Andrei Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Mario si sunt in cautarea unei masini 4x4, dar nu stiu ce alegere sa fac. Am încredere ca ma veti lamuri voi. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
George.dodan Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt George din Vaslui și pe cât este de renumit negativ orașul meu, am curiozitatea de a vedea dacă mi se Răspunde la problemele mele. Am un Jeep GC din 2002 cu câteva probleme. Sper sa-mi rezolv o parte din ele aici, ca din câte am văzut, la noi in oraș cam slab cu mecanicii. Va salut pe toți cu respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan. Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Razvan 32 de ani sunt un nou posesor de Honda CRV 2008 , am cateva nelamuriri in legatura cu masina si as vrea sa le dezbat cu dumeneavostra. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeDYYDeN Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare dragi colegi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vio_polo Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut pe toata lumea si imi pare bine ca pot fi alaturi de voi. Detin un Polo 1.4 TDI din 2001. Am gasit articole interesante mai ales cel cu boost pack-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SergiuL Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea! Am intrat in hora pentru inceput cu un XJ 2.5 diesel Am facut cateva ture si sunt multumit de rezultat dar problemele persista din cauza incidentelor la fiecare tura.Binenteles ca dupa achizitionare,unde sa lucru?a urmat pasul urmator,inchirierea unei hale de mici dimenesiuni.Si am decis sa mai intreb una alta pe acest forum care mi-ar putea fi de folos iar daca e nevoie de ale mele sfaturi am sa le dau cu bucurie. Pe aceasta cale va salut si va doresc cat mai multi km fara incidente off-road sau de alta natura! Rog adminul sa ma indrume spre un topic nou unde pot sa imi prezint masina si problemele pe care le am. O seara faina la toata lumea!! PS:am fost la o tura si a luat masina apa pe la filtru de aer de'asta si ora la care postez :)) Editat Decembrie 9, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paul TNT Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit! Sunt nou posesor de frontera (sport 2.0i+GPL 1997) si necunoscator in ceea ce priveste offroad-ul. Am gasit aici o multime de informatii utile si va felicit pentru felul in care este structurat acest forum. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate