Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nu urca in turatie/nu trage

minion

Postări Recomandate

De curand am observat ca nu urca in turatie in sarcina,greu se duce in 1800,sau daca cobor o panta ajunge in 2200,cateodata da sa traga dar apoi repede se plafoneaza,nu am martori aprinsi la bord,am simtit si ceva rateuri cand da sa traga dar putin.Din cate am observat asta face cand motorul este ceva mai cald,la rece pare sa fie ok.Sa aiba legatura cu temperatura combustibilului sau senzorul MAF ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, martorul motor se poate aprinde doar pentru senzorul de volanta sau cel de acceleratie, pentru altceva nu, MAF la Eu2 e pentru EGR, il mai ai sau e bypasat? coduri de eroare nu sunt? pune nanocom the "inputs fuelling" baga un SD card si salveza datele de la un "test drive" in care sa se manifeste sindromul apoi posteaza fila in excel aici si vorbim... intre timp ia un multimetru, seteaza-l pe mV si masoara direct pe capetele sigurantei F10(compartimentul motor) asa cum e la locul ei cu motorul la relanti, daca nu ai ceva aproape de 23mV e dusa pompa pe partea de HP

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Egr e anulat deja,asa l-am cumparat.

Maine masor cu multimetru si daca nu iese valoare de 23mv pun si nanocom,are un prieten,multumesc de sfat Fery,revin.O seara buna.

Link spre comentariu

Atunci nu pompa e problema, se va vedea ve e pe datele live(sper)

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare