Suparici Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 :lol: :lol: [youtube:2t8s8vm2] [/youtube:2t8s8vm2] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 fain parca cunosc masina :shock: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iulie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2007 :grin: sper sa fie doar inceputul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Bravo frumos filmuletul 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iulie 8, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2007 Bravo frumos filmuletul 8) :tk [youtube:2utalqmq] [/youtube:2utalqmq] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 ce sa intamplat cu zucul? oricum misto :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iulie 8, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2007 ca sa nu tai melodia asa repede am pus la sfarsit cateva poze de acum 2 ani. a ramas supendat pe o piatra si suna dupa tractor ca nu a crezut ca pot sa il scot cu aroul meu. atunci nici macar cu gume de teren. si l-am scos si l-am tras vreo 10 m dupa mal ca m-am facut ca nu aud claxonul lui :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 suparici mai cu curaj sefule e o usoara incalzire ce ai aratat aicea aro 10 poate muult mai mult vazand ultima poza ma gandesc ca ai vrea caucioace mai mari in res, curaj ca aro poate mult stiti, eram dezamagit ca in iarna am rupt planerara spate la aro 10 intr-o panta mare credeam ca are piese slabe joi am rupt o platenara spate si la m.... care e un fier de 4 ori mai mare decat la aro 10, iar panta era departe de a fi asa dificila asa ca nu e asa slab aro 10 forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iulie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2007 soimule, nu ai fost atent cele 2 poze de mai sus sunt de acum 2 ani inainte sa fac masina. acuma are gume bune si e inaltata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 buuun nu am fost atent am vazut masina acum, arata f bine cu 215 si ma miram ca pe teren e asa joasa oricum...cu incredere forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iulie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2007 mersi ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Filmulete cu Aro [youtube:362xugsx] [/youtube:362xugsx] [youtube:362xugsx] [/youtube:362xugsx] La care aÅŸ adăuga acest sit cu un istoric ARO. http://www.autosoviet.altervista.org/EN ... sse9-H(Aro).htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Filmulete cu Aro ARO, ce pacat de aceasta prezentare! :sr [youtube:z6yaxf2z]http://www.youtube.com/watch?v=MgtVesRI9Xg&NR=1[/youtube:z6yaxf2z] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Filmulete cu Aro Foarte frumos!!! :bravo Sper ca in curand sa pot sa postez si eu un filmulet cu Gogu ... :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Filmulete cu Aro ARO, ce pacat de aceasta prezentare! :sr [youtube:1yzro1sb]http://www.youtube.com/watch?v=MgtVesRI9Xg&NR=1[/youtube:1yzro1sb] Salut, Nu-s mare fan Aro si nu am avut niciodata masina Aro, am insa avut ocazia doar odata in viata mea sa merg cu Aro( in dreapta bine-inteles ) si am fost placut surprins de ceea ce putea face o masina atat de simpla. Uitandu-ma la acest filmulet am avut asa ... o oarecare mandrie ca's roman. Vorbeam cu tatal meu care-mi spunea ca la un moment dat Aro a concurat cu Land Rover sau ceva de genul, in nu stiu ce an, 1950 sau 1960 la o competitie sau ceva de genul asta. Nu stiu cat este de adevarat dar dupa ce am vazut filmuletele postate de voi, am inceput sa cred acest lucru. Dar, ca orice lucru bun de la noi din tara a trebuit sa se aleaga praful de fabrica Aro. Sant convins ca daca era putin ajutata aceasta fabrica si se faceau oarece mici investitii masina asta facea furori si pe piata internationala, este genul de masina careia nu-i sta bine cu multa tehnologie electronica sau alte chestii. Nu sant sigur dar parca la un moment dat au fost cateva masini Aro cu motor toyota parca si tin minte ca am incercat sa-l depasesc cu nervosul meu oltcit de la acea vreme, bineinteles ca nu am avut nicio o sansa sa-l depasesc. Mda...scuze, dar m-a gasit euforia pe aici pe forum. Oricum, este placut sa ai asemenea momente si este foarte neplacut sa stii ca acesta masina putea avea viitor si sant sigur ca ar fi avut destui cumparatori cat sa avem si noi masina noastra Romaneasca. Aveam nevoie sa scriu asta. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Filmulete cu Aro [youtube:12d9rt4j] [/youtube:12d9rt4j] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Filmulete cu Aro Foto aro spartana http://picasaweb.google.ro/cosmote.ro/AROSpartana4x4Offroad# : [youtube:1wqlhx8b]http://de.youtube.com/watch?v=kK4QYdK378c&feature=related[/youtube:1wqlhx8b] My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate