Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiect Terrano II

Archaeopteryx

Postări Recomandate

Folosesc de multă vreme un Nissan Terrano 2, 2.7 TD. M-a însoțit în toate expedițiile cu multă răbdare și mereu m-a adus acasă teafăr. Sunt arheolog profesionist și multe situri în care lucrez sunt în zone montane sau sub-montane.

Am folosit mașina fără modificări.

Acum a sosit vremea să iau o decizie, dacă o pensionez sau dacă o îngrijesc. Băiatul meu de 12 ani își dorește foarte mult să o îngrijim și cred că ar fi un bun prilej să petrecem timp împreună cu această mașină. Proiectul nostru este să refacem mașina cu piese normale, fără preparare off-road suplimentară.

Week-endul trecut am demontat împreună consola centrală, care avea 2 urechi de prindere și unele crăpături. Am refăcut și urechile (fibră de sticlă) și am pansat și crăpăturile și am montat totul la loc în bună regulă. Acum studiem o modalitate de a înlocui radio-ul cu un sistem Android, pe format 1DIN, cu ecran de 7 inch rabatabil (iată că luăm în calcul și mods).

Totuși, urgența momentului pare să fie scaunul șoferului. A fost rupt cu ani în urmă și a fost sudat, dar a rămas cumva... strâmb. În plus, bureții sunt... vai mama lor!

Dacă ne poate ajuta cineva de pe forum cu info despre scaune la dezmembrări. Poate fi scaunul șoferului sau tot setul dacă sunt în stare bun și la un preț decent.

Vă urez aventuri frumoase.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare