Dinu alex Postat Decembrie 2, 2023 Partajează Postat Decembrie 2, 2023 Imi apre de fiecare data cand o turez. Merge sterasa dar apare iar . Sa fie debilmetru de aer ? Senzorul de pe furtun sau egr? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dinu alex Postat Decembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Maf-ul era de vina problema rezolvata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Daca mai ai EGR atunci merita schimbat si doar cu original sau macar VDO, decat aftermarket ieftin mai bine fara.. daca nu mai are EGR la motorul asta Eu2(10P) nu are rost, poti merge cu el deconectat fara probleme NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dinu alex Postat Ianuarie 8, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2024 Am pus un siemens vdo . Acum totul e ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 8, 2024 Partajează Postat Ianuarie 8, 2024 Bine ar fi sa scspi de EGR si aunci nu vei mai avea problema asta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate