trooper Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 uite'asa incepe omu'. C-un trooper mai rablagit, de rugina gaurit si cu totul obosit. Bine v-am gasit ! imi place off road-ul, mai mult soft eu am facut. Multi km am bagat pe coclaurile patriei, singur ( ca si masina). Drept ca se uitau unii la mine (cu masini mai preparate) cam ciudat ca de, nu mai vazusera Range Rover pe coclaurile alea. Am bagat-o, am zgariat-o si pe plafon si peste tot, da-mi place! asa c-am luat un Trooper sa-l zgarii fara mila! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 bine ai venit! he heee.. spor la noroaie :dr2 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 bine ne-ai gasit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Bine ai venit ! :1 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 :W :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 :W :W and no mercy with your car I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 :c1 :c1 :c1 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 . MULT SUCCES !!!BINE AI VENIT :W 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate