Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Romani, vi se pregateste ceva!

nan florin

Postări Recomandate

Re: Romani, vi se pregateste ceva!

mai trebuie un clipometru (de masurat de cite ori clipesti), debitmetru pt aerul care-l respiram dar cred ca cel mai bine sa numere de cite ori bate inima si sa le impoziteze pe toate....sintem mai catolici decit papa...

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asta face parte din programul de rducere a taxelor :ha: :ha: :ha:

sa nu le vina idea de a impozita si sexul conjugal sau nu....ca acolo se poarta cote mari de impozitare :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

nu e de mirare, in Moldova ITP se face anual atunci iti incaseaza si asigurarea obligatorie. Referitor la importul de masini nu ai voie sa aduci masina mai veche de 7 ani. Vama la ele e in jur de 1 euro 1cm/cub mai putine la autoutilitare.

Link spre comentariu

Este adevarat ce a spus Nan Florin,deja nu mai este zvon luati-o ca atare.

De la anul toate autovehiculele cu vechime mai mare de 7ani vor face ITP odata pe an,stiu de la un bun amic si prieten care lucreza la RAR in calea Grivitei.

ps:Eu am un minibus de 8+1 din 2001(VW)si am facut sapaturi pentru mine,din pacate acesta este crudul adevar.

Va fi din ce in ce mai greu de intretinut o masina cu o vechime mai mare de 10ani.

Kia Sportage,2005,albastru

Toyota LC 120,job car

Link spre comentariu

Pana cand o sa o iau cu capu` intr-o zi si de nervi mi-o inmatriculez pe ucraina. Chiar si asa... vor pune taxa de trecere a frontierei mai mare...

Te doare mintea cu astia... din ce in ce mai rau...

Maine-Poimaine te trezesti ca tre sa platesti taxa ca sa mergi pe jos prin centrul orasului...ca deh... se tocesc pavelele :pr

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

fac tot ce pot sa salveze niste putori...daca nu sint buni duca-se....dar nuuuu hai sa-i salvam sa ne umplem de dacii si alte frantuzisme.

exista o vorba:dacia = Daca Ai Cap Ia-ti Altceva...oare de ce? probabil de cit de buna e

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Viitorul suna bine ... Acum cateva zile pe spatele unui papuc scrie cu litere de-o schioapa peste sigla DACIA stantata pe oblon: Daca iti cauti masina nu iti lua ... DACIA! :ha:

Sa vedeti ce bani or sa faca bulgaroii cu inmatriculatu' ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

A inceput sa mi se cam ia de tot ce se intampla in tara asta, sa ma cam satur de toate discutiile astea inutile privind parlamanetul guvernul, legile etc. Sun scarbit rau de tot :p

Dar................partea buna e ca....................a venit psd-ul la guvernare si................... se da strat la furat, la spaga, la coruptie :ha: Oricum am observat ca romanii au fost mult mai fericiti pe vremea guvernarilor de stanga.

Totusi, imi Pare Rau, ca nu putem mai mult....................

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare