vitalies Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Mi-ar place sa un un asemenea family van - ce ziceti? http://www.4x4offroads.com/image-files/mercedes-benz-sprinter-4x4-inch-72.jpg aici intreaga lui poveste http://www.4x4offroads.com/mercedes-ben ... nch-2.html Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Offroad sprinter on 44 inch tyres a iesit misto. ar cu cata munca si $$$ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Offroad sprinter on 44 inch tyres asta-i copil nascut MORT,,,OME de sprinter...hmm..i foarte multa munca....jos clopu! da nu cred ca merge mult! intreaba-l p om cati km a facut? io m-am dat cu Sprinter 4x4 ...si in afara de scos din situatie dificila(o tzar de zapada pe sosea) in rest numa supra viratoare si pe ud!!! incercati! dar va costa!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Offroad sprinter on 44 inch tyres salut.sunt deacord cu tine pepi...dar poate masini nu are doar suspensia modificata ca sa intre rotile alea....poate are si transmisia facuta si atunci....e super....zic eu si aia nu e o masina sa mergi toata ziua cu ea si mai ales pe sosea.a iesit super marfa....jos palaria.imi place mult.bafta tuturor mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Offroad sprinter on 44 inch tyres Pai ce sa nu mearga mai Pepi? Ce a mai ramas din Sprinter? Motor care e super smecher 184cp si 400 Nm,cutie automata in 5 trepte (iara smechera) si cutia de transfer a masinii(nu ma pronunt ca nu stiu cum e). Dar dupa asta vine omul cu inca o cutie de transfer,deci se joaca cu reductia cum vrea el,cu punti Dana 60 care-s punti ca de camion :), cu 5.13 in ele. Acuma ce sa nu tina arcurile si amortizoarele OME care oricum imi par ceva sanatos gen HDJ sau Patrol,iar lucrarea facuta de om pare supersolida. Uitati-va la suportii de amortizoare,de panhard...ce tabla si ce suduri. Mie mi se pare facuta cu cap si ultrasanatoasa!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Offroad sprinter on 44 inch tyres da, ai dreptate! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 (editat) Nu e mercedes da ...tot de la rusi sunt.... si o toyota... Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Offroad sprinter on 44 inch tyres Pai daca aveam asa caucucuri la Tg. Mures nu ma mai scufundam in Gurghiu imi trebuia doar niste vasle sa ies din apa :ha: 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate