acristi Postat Joi la 11:48 Partajează Postat Joi la 11:48 Mai are cineva manualul din subiect sau access la Topix? Nu reusesc sa ma mai loghez pe topix si as avea nevoie sa caut niste conectori prin el. @sierrafery la tine ma gandesc in principal multumesc, Cristi LR Discovery 2, 2002 Facelift, Td5, Manual, Cod Motor 15P, VIN# 3A77xxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Joi la 13:10 Partajează Postat Joi la 13:10 Eu am acces la topix + multe documente salvate dar ar trebui sa stiu exact ce vrei ca In titlu scrie D3 iar in profil ai D2 asa ca ori iti completezi profilul cum tebuie ori clarifici si apoi te ajut NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Joi la 14:21 Partajează Postat Joi la 14:21 OK, acum vad ca e D3 din 2008, daca ai avut cont pe topix cred ca stii ca la D3 nu e ca la D2 ci conectorii poti doar sa ii acesezi separat nu exista o schema desfasurata ca la D2 format PDF deci ca sa te ajut trebuie sa stiu exact care conectori te intereseaa sa fac copy-paste ca nu te pot directiona direct din cont ca ma blocheaza deci evential ia din schema numarul conectorilor si posteaza aici apoi copiez eu poza altfel nu prea pot, la momentul asta pot doar ce am atasat la D3 din 2008 e aproape identic incerc ca il copiez pe ala dedicat si revin NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acristi Postat Joi la 14:24 Autor Partajează Postat Joi la 14:24 Super, merci. Hai ca iau connector numbers din wiring diagrams (ca alea lea am) dar nu am documentul care include toți conectorii, codul de piesa pentru fiecare, locația cu poza, etc. Revin un pic mai târziu. Merci pentru quick reference guide. LR Discovery 2, 2002 Facelift, Td5, Manual, Cod Motor 15P, VIN# 3A77xxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acristi Postat Joi la 15:26 Autor Partajează Postat Joi la 15:26 Nu sunt complet sigur, dar ma uit după acești conectori: C2117, C089, C2831, C2115. PS: Intr-o nota separată, știi cumva de ce au dezactivat unele din conturile de Topix (al meu de exemplu). Știu sigur ca nu am abuzat de el. Multumesc, Cristi LR Discovery 2, 2002 Facelift, Td5, Manual, Cod Motor 15P, VIN# 3A77xxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Joi la 17:15 Partajează Postat Joi la 17:15 Nu stiu de ce ti-au dezactivat contul, eu am unul pt care platesc, atasez conectoarele, bafta D3 c0089.pdf D3 c2115.pdf D3 c2117.pdf D3 c2831.pdf NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Joi la 18:35 Partajează Postat Joi la 18:35 Apropo, daca ai nevoie de orice fel de conectori contacteaza-l pe acesta https://www.ebay.co.uk/str/landroverconnectors eu am luat de la el si daca nu a avut a facut rost, raspunde cam greu dar rezolva doar sa ai rabdare, altundeva nu am gasit ca LR nu prea vinde asa ceva 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acristi Postat 15 ore în urmă Autor Partajează Postat 15 ore în urmă Super, mulțumesc mult si pentru sugestia pentru conectori pentru ca sunt greu de găsit. Cât despre cont, eu nu plăteam non-stop pentru ca nu mi s-a părut ca are rost pentru uz personal. LR Discovery 2, 2002 Facelift, Td5, Manual, Cod Motor 15P, VIN# 3A77xxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate