GMK Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Ma intreb cat de saraci au fost organizatorii concursului de acum cateva zile, sau ce-i din vreo echipa participanta, din moment ce au fost "nevoiti" sa uitilizeze (saracii) frecventa Nationala Salvamont,... iar eu, vineri, nu am vazut nicaieri insemne, benere sau alte chestii care sa demonstreze vreo legatura intre cele 2 "organizatii". Un coleg de-al meu salvamontist, aflat in vizita prin Bucale, si avand statia deschisa din greseala (a se citi din lipsa de memorie), a avut placuta surpriza de a auzi ca este o actiune indesfasurare "PE DEAL". Mirat de faptul ca de la munte se aude asa de clar si puternic pana in Bucuresti, a tras cu urechea, si a fost foooooarte mirat cand si-a dat seama ca organizatorii concursului, sau ce-i din vreo echipa participanta, lucrau fara nici o problema pe frecventa noastra. eu din pacate nu am avut statia la mine cand am primit telefonul de la el,... si deci nu pot decat sa ma bazez pe cuvantul lui, cum ca a auzit bine ce a auzit,... dar ffindu-mi coleg garantez pentru asta. ASADAR: INCHIRIATI-VA FRECVENTA FRATILOR!!!!! CA LA CE BANI ATI INVARTIT CRED CA VA PUTEATI PERMITE!!!! P.S.: DACA VRETI VA AJUT CU DOSARUL LA INSPECTORATUL RADIOCOMUNICATIILOR!!! Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Ursus Contest cer iertare este posibil sa fi folosit aceasta frecventa din greseala pt ca tot timpul a trebuit sa comunic cu mai multe grupuri de la participare. pt concurs sa folosit o frecventa legala dar statiile mele au si frecventa salvamont pe care eu o platesc legal si o am alocata ( am licenta de emisie pt zona montana bucegi si judetele vecine, fiind si adminuistrator de retea ) Multumesc de asemenea ca aveti grija si cati bani s-au vehiculat pt acest concurs. Astept pe mesaje private un numar de telefon la care sa sun si sa cer iertare pt micile inadvertente, si sa cunosc si eu lumea interesata de fenomen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GMK Postat Octombrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Ursus Contest Mdap,... cum ziceti dumneavoastra, dar si eu lucrez la Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov,... si cu toate astea, radioamator fiind nu am intrat niciodata din greseala pe frecventa Ambulantei ca sa imi chem prietenii radioamatori la bere. Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Ursus Contest Sefu, data viitoare cand imi vor bate in poarta, in puterea noptii, ambulantierii sa ma intrebe "gipul ala e al dumneavoastra, ne ajutati si pe noi sa scoatem masina, ca am ramas impotmoliti!" o sa le recomand sa-si ia 4x4 ca ii invat eu cum se foloseste reductorul! Nu? Sunt convins ca baietii au intrat din greseala sau poate nestiinta pe frecventa ambulantei ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Ursus Contest Mdap,... cum ziceti dumneavoastra, dar si eu lucrez la Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov,... si cu toate astea, radioamator fiind nu am intrat niciodata din greseala pe frecventa Ambulantei ca sa imi chem prietenii radioamatori la bere. Dragule, Adrian a recunoscut ca folosirea frecventei salvamontului a fost accidentala. In plus, imi permit sa vorbesc in numele mai multor useri ai forumului, salvamontistii se bucura de respect in comunitatea noastra, pentru ceea ce fac! De aceea nu cred ca cineva in mod intentionat a folosit frecventa, stiind ca in acest fel poate perturba activitatea unor echipe de salvatori. Este un incident neplacut, desigur, dar cu totul izolat si nu cred ca acum trebuie sa inventam tot felul de scenarii! Sunt sigur ca intelegi si tu asta! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Ursus Contest Tinand cont de faptul ca este un post reactivat dupa 2 ani, Adrian si-a recunoscut greseala si si-a cerut inca de atunci scuze, cred ca poate fi inchis. Nu de alta, dar este posibil sa isi reaminteasca cineva si in 2012 de topicul asta si iar o luam de la capat. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate