Noobius Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Am ajuns la concluzia ca fara o statie e cam aiurea la noroaie :grin: Motiv pentru care vreau sa-mi iau si eu. Am de ales intre un Alan 48 si un 100+, dar nu stiu daca incap in locul scrumierei din samurai. Ideea e ca nu pot lasa statia in masina din cauza rahatilor care umbla la furat :pr Asa ca as vrea o statie care sa o pot scoate noaptea. Nu imi pasa daca sunt multe fire prin masina sau nu. Vreau sa ma pot auzi in coloana cu restul lumii si in teren cu restul lumii, nu cu alte tari sau mai stiu eu ce minuni. Antena tin neaparat sa fie cu talpa magnetica din motivele de mai sus. Era pe forum inainte o harta cu un magazin langa gara de nord care se ocupa si cu instalat antene+statii, mai poate pune cineva poza? Sau daca proprietarul magazinului citeste forumul un pm cu nr de tel sa stam de vorba ar fi grozav :grin: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Statii Midland Al-i Gepetto :grin: Nu are nimik pe stoc,din ce stiu eu momentan dar da-i un PM. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Statii Midland Eu am luat un Alan 42 si este super confortabil si portabil. Zilele trecute am testat-o si a mers super cu antena exterioara. asa ca ecat un Alan 48 mai bine un 42. 100+ e super ok mai ales ca bani numai ca are mai putine fct si butoane, care oricum in teren nu ai timp sa le folosesti. http://www.bitonline.ro/statii+radio+em ... an+midland Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: Statii Midland Mi-am pus Alan 100 Plus pe masina azi (multumesc dl Gepetto :x ) si merge super. Ma auzeam de la moghioros la bariera de la popesti leordeni :bannana Multumesc si dl-ui atar pentru statie...recomand cu caldura sa apelati la dansul. Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: Statii Midland Cu placere. Ma bucur ca sunteti multumit. A incaput in locul scrumierei? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujie Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: Statii Midland am cumparat si eu un alan 100 si am o porcarie de antena cu talpa magnetica(30cm ,si statia bate cam 3-4 km)vina este a mea ca nu am studiat de ajuns si nu am intrebat pe nimeni,acum as vrea un pic de ajutor .Ma puteti ajuta cu un sfat in ce priveste antena pentru alan 100+ dar tot cu talpa magnetica sa o pot da jos sa o folosesc si pe a doua masina.Multumesc,eventual si un pret pe pm daca se poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: Statii Midland A incaput in locul scrumierei? Nu, e mult prea mare pt scrumiera de pe samurai. E pusa deasupra sertarului de langa ceas prinsa cu 2 suruburi. Suportul de microfon e sub ea. M-am auzit azi de la Plumbuita cu cineva de pe Podul Grand :bannana :bannana Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Statii Midland Ce parere aveti despre Alan 95 Plus? O stie cineva? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate