Unimog Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Vad ca are punti portal , nu este Unimog nici Volvo a-ti mai intilnit asa ceva? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Sunt nedumerit Eu nu am mai vazut...dar seamana cu vehiculele militare facute de IVECO.. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Sunt nedumerit Si putin cu Stayer-urile ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Sunt nedumerit O fi asta? http://www.4wdonline.com/Bucher/Duro.html "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Sunt nedumerit Se pare atar ca ai nimerit dar ce ma mira ca de atita timp ma/ne ocupam de offroad si primaoara ma intalnesc cu asta Din descrierea tehnica seamana foarte mult cu unimog U 1100 exceptind motorul ce pare mult mai performant si are greutate cu 1000 kg mai mica la gol 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Sunt nedumerit Nu ma ocup de mult timp de off-road dar de cand a inceput sa ma pasioneze am incercat sa ma interesez de portale. Si am gasit 4 tipuri de portale: Volvo, Unimog, Bucher si Luaz. Or mai fi si altele dar deja am aflat ce ma interesa despre ele si n-am mai cautat. Asta-i tot :grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Sunt nedumerit Vad ca are punti portal , nu este Unimog nici Volvo a-ti mai intilnit asa ceva?... Cu parere de rau, trebuie sa te contrazic! Nu "vezi" bine! Nu are axe de tip portal! Daca te uiti atent, pe axe nu are carcasa diferentialului! Axele sunt simple osii din teava! Axa este de tip De-Dion! Adica: rotile sunt prinse pe o osie, din teava, legata la sasiu prin suspensie. Transmisia este montata in sasiu, iar legatura intre diferentiale si roti se face prin axe planetare telescopice, in cazul de fata, cu reductoare la nivelul butucilor rotilor. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Sunt nedumerit Nu ma ocup de mult timp de off-road dar de cand a inceput sa ma pasioneze am incercat sa ma interesez de portale. Si am gasit 4 tipuri de portale: Volvo, Unimog, Bucher si Luaz. Or mai fi si altele dar deja am aflat ce ma interesa despre ele si n-am mai cautat. Asta-i tot :grin: Hai "sa ma iau" si de tine... :grin: Volvo, UNIMOG si LUAZ au axe portal! Diferenta apare doar la LUAZ - are reductoare cu pinion si coroana cu dantura interioara! Bucher DURO are axe de tip De-Dion - am explicat mai sus! No offence! :wink: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Sunt nedumerit Inconfundabilul dl Magnum :1 trebuie sa initiati curs de mecanica offroad Cu aceasta ocazie solicit dl Max deschiderea unui segment adresat numai dl. Magnum unde sa prezinte ce crede de cuvinta despre mecanica , etc. Acest topic sa nu poate fi accesat pentru a nu fi transformat in caterinca. Doar nici profesorii nu te lasa sa tot te contrazici cu el la scoala (cel putin cand eu eram nu se putea) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate