Astral Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 http://www.wall-street.ro/articol/Auto/ ... -2010.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: VW Pick-up !!! De ce te miri?! VW a avut un model pick-up timp de 8 ani - 1989-1997! E vorba de modelul VW Taro; de fapt, este Toyota Hilux fabricat in uzina VW din Hanovra si comercializat sub numele VW Taro. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: VW Pick-up !!! Cine stie...cunoaste! N-am stiut ca au avut si ei unul scos, va fi interesant de vazut cu ce noutati vine acum cel nou. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: VW Pick-up !!! Am curaj sa pariez ca in scurt timp va circula si pe strazile noastre,si cu mult timp inainte de lansarea oficiala. Sincer arata chiar bine... Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate