soimu Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 langa paris, am tras intr-un service sa ne stranga rulmentii la roti surpriza un aro 10 second acolo si sa aflam ca erau dileri pt franta aveau piese si accesorii de toate felurile de la jante de aliaj pe 15 la rolcage, bulbaruri, protectii faruri, stopuri, cauciucuri , orice am vrut sa iau un grup fata, uitand ca cel cu motor renault are sens inversno problem au luat 2 clasoare din care unul era manualul aro 10 pe care-l aven si noi, si dupa ce a studiat , mi-a zis ca e sens invers de rotatie... apropos, nu stiuau ca e inchisa fabrica forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 stiu ei de ce! faine :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate