Vizitator ramis Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 salut la toata lumea! ma numaesc raoul, am 29 ani si am luat `microbul` de la vali alias babu care mi-a si vandut pajero, imi place natura si vanatoarea, sunt recent venit in tara si vreau sa fac mai multe iesiri impreuna cu voi, ramanand placut impresionat de iesirea de la calugareni! Cu stima, RAOUL! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: bine v-am gasit! Noroc si bine ai venit in club! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: bine v-am gasit! :W :cl :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: bine v-am gasit! Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: bine v-am gasit! bine ai venit!!! :W range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: bine v-am gasit! ohoooo raoul? :app a? bine ai venit in :cl KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: bine v-am gasit! Salut! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: bine v-am gasit! Salut :grin: Bine ai venit ....la cit mai multe iesiri....euglezoaica cu sofer Kamikaze......super combinatie :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: bine v-am gasit! Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: bine v-am gasit! bine ai venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: bine v-am gasit! Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: bine v-am gasit! :W in :cl Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: bine v-am gasit! :W Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate