Alin Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? http://stores.ebay.co.uk/AKtive-Trading_Socketry-Hand-Tools_W0QQcolZ2QQdirZ1QQfsubZ2263921QQftidZ2QQtZkm :uameni si ce preturi mici ... :uameni le-am scris .... dar nu vor muschii lor sa trimita in Romania ... doar pe teritoriul Angliei ... pot plati cu PAYPAL ... le-am sugerat sa puna la un curier care vine sa le ia de la sediul lor... cel mai scump curier.. si tot nu au vrut .. sper sa gasesc pe cinva dispus sa le primeasca prin posta.... si sa le puna ptr romania la un curier rapid ... a-si fi luat vreo 4-5 truse .... completam atelierul .. Pfuuuaaaaii,ce preuri au astia..... Am un prieten in Anglia,daca vrei fac rost de adresa lui sa le trimita la el si el la tine . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? UNIOR cum sunt? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? unior sunt ok, facom sunt iarasi ok. dar de mannesmann nu zice nimeni??? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? da da ai dreptate cu facom tata are de 30 de ani si nu a reusit sa rupa nici una i-i lipseste doar o tubulara de 11 pe care zice ca a inghjtit-o cainele si v-ati prins ca a cautat-o doua luni pe unde-si facea nevoiile NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
theodor777 Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? da da ai dreptate cu facom tata are de 30 de ani si nu a reusit sa rupa nici una i-i lipseste doar o tubulara de 11 pe care zice ca a inghjtit-o cainele si v-ati prins ca a cautat-o doua luni pe unde-si facea nevoiile FACOM....eram mare fan..mi-am luat cateva scule de la ei printre care si o trusa de combinate cu inelara cu cliket..si stupoare..cand am vrut sa desfac cardanul...fixa de 13 era moale parca era de aluminiu...nu am reusit sa desfac decat o piulita pt ca sa facut varza....am mers la distribuitor si a zis ca o sa mi-o schimbe...dar tare i-mi este frica ca este toata trusa varza...nu am apucat sa o incerc..o sa pun poze sa vedeti cum arata cheia...trusa cu vre-o 12 chei a costat 550 ron. Nu e rege ca LEU si masina ca GEU ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? Facom mi se pare o firma de top avand in vedere ca sunt scule folosite de echipe de top din campionatul LeMans, Dakar dintre dintre cele mai cunoscute, o problema din partea lor mi se pare pretul. Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? da da ai dreptate cu facom tata are de 30 de ani si nu a reusit sa rupa nici una i-i lipseste doar o tubulara de 11 pe care zice ca a inghjtit-o cainele si v-ati prins ca a cautat-o doua luni pe unde-si facea nevoiile FACOM....eram mare fan..mi-am luat cateva scule de la ei printre care si o trusa de combinate cu inelara cu cliket..si stupoare..cand am vrut sa desfac cardanul...fixa de 13 era moale parca era de aluminiu...nu am reusit sa desfac decat o piulita pt ca sa facut varza....am mers la distribuitor si a zis ca o sa mi-o schimbe...dar tare i-mi este frica ca este toata trusa varza...nu am apucat sa o incerc..o sa pun poze sa vedeti cum arata cheia...trusa cu vre-o 12 chei a costat 550 ron. tare mi-e teama ca ai luat ceva contrafacut. pentru ca eu am scule facom care au peste 15 ani si sint ca in prima zi. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? Si eu caut o trusa de tubulare, are un prieten una din asta, pare solida http://scule.info.ro/Truse.tubulare/Truse.-tubulare-1pe2/trusa-tubulare-12-3814154-buc--stahlrhein(171)/331 , Are cam tot ce ti-ai dorii, problema e sa fie si bune, vreo impresie? TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? Si eu caut o trusa de tubulare, are un prieten una din asta, pare solida http://scule.info.ro/Truse.tubulare/Truse.-tubulare-1pe2/trusa-tubulare-12-3814154-buc--stahlrhein(171)/331 , Are cam tot ce ti-ai dorii, problema e sa fie si bune, vreo impresie? eu am bahco si sunt foarte multumit arunca un ochi aici: http://extranet.bahco.com/CONndc.asp?Save_UID=1&wp=&GotoCat=true&cmbLanguage=01 am vazut la hornbach ceva dar cred ca au reprezentanta undeva in buc daca vrei ma interesez de unde au luat astia de la firma NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
theodor777 Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? nu stiu daca se vede prea bine. Cert este ca mi-au schimbat cheia respectiva.Au zis ca o trimit in Franta la expertiza Nu e rege ca LEU si masina ca GEU ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? pe jumatate din sculele mele scrie IUS...iar pe cealalta jumatate scrie IOAN FONAGHI :grin: .....iar astea muncesc cam de vreo 50 de ani.....si inca-s bune....asa ca inca nu am de gand sa le schimb... daca ar fi sa-mi schimb sculele cred ca mi-as lua Drapper sau Hazet.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? Eu am un dulap cu scule KSTools Racing Dakar edition. Inca nu le-am bagat puternic la lucru ca sa vad cat sunt de rezistente dar imi place ca sculele sunt bine calibrate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? Eu am un dulap cu scule KSTools Racing Dakar edition. Inca nu le-am bagat puternic la lucru ca sa vad cat sunt de rezistente dar imi place ca sculele sunt bine calibrate. FELICITARI! KS-urile-s grozave. Gama este foarte bgata si variata. Poti sa-ncepi de-acuma sa te gindesti cui le lasi mostenire, ca-n viata asta nu le "termini" (si nu te gindi sa te lasi ingropat cu ele, fiindca pt. sculele alea, te dezgroapa in prima noapte) :ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? As vrea sa imi cumpar o trusa de scule mai de incredere.Din pacate e plina piata de ele,toate lucioase.Cr-V,etc.In realitate marea majoritate sunt facaturi chinezesti,asa ca va intreb pe voi... ce firma mai de incredere imi recomandati? Ce vrei sa faci cu ele? ( Sa lucrezi, stiu.. :ha: . dar la ce nivel?) Defineste "mai de incredere". Ai un atelier mecanic si lucrezi zilnic? Pt. Hobby? (sa zicem in fiecare Weekend cite 2-3 ore) Sa le ai in masina pt. orice eventualitate? Pina la ce nivel de lucrari ai cunostinte si incredere in tine sa te "bagi"? (de ex. "capitala" pe marginea drumului, sau mai degraba intins cureaua de la alternator?) Suma de bani pe care vrei s-o investesti este limitata sau conteaza doar raportul pret/calitate sau poate doar numele producatorului? PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? Eu m-am profilat pe YATO. La ce fac cu ele sunt destul de bune si la pret rezonabil. Cand rup prima cheie va anunt. :hi http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? daca am nevoie ded o anumita dimensiune - si nu o am - cumpar la bucata.. ca sa verific materialul il iau un pic la pila, daca nu se duce e "d-ala bun..." Eu am avut nevoie de scule in intch, si la sugestia lui @ursu, am fost la Drapper la depozit, baietii de acolo mi-au sugerat sa imi iau ce am nevoie la bucata, deoarece toate trusele sunt ba in metric, ba duale jumate metric / jumate inch, si in concluzie, mi-am luat tot setul de chei si imbusuri pt un Wrangle astfel: 8 tubulare, 6 chei combinate, 6 imbusuri in stea ( inclusiv cele mari, care nu prea se gasesc ) set 10 imbusuri hexagonale in inch totul la 144 ron inclusiv TVA. la upgrade-ul masinii, s-au comportat perfect, am si rupt piulitele de pe cateva suruburi ruginite, dar nici o pb cu cheile.... la cat costa ii recomand pana una alta. Ce tubulare (ce marimi)? Ca vreau sa-mi iau si eu, si tot de la Draper vreau sa-mi iau, dar nu stiu care sunt marimile uzuale de care as avea nevoie.... Torx-uri (alea in stea), le am deja - tot de la ei si sunt foarte bune... “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? am scule FACOM f.bune de18 ani si romanesti,(vechi-facute la brasov cca 30 ani)muncite la greu ,inca bune-cred ca erau ptr export !!! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Trusa scule,ce recomandati? E timpul sa imi achizitionez o trusa de scule.Doresc sa fie cit de cit de firma, in ideea ca daca stric sau pierd vre-o piesa ,sa stiu ca am de unde sa o iau din nou.Uitindu-ma la parerile de mai sus, ma gindeam la IUS,Yato sau KS Tools. Am gasit la cei de la KS Tools trusa din imagine la 420 RON si imi cam face cu ochiul.Am vazut ca Max are,si eram curios daca le-a bagat in productie si daca este multumit de ele. Am uitat sa spun ca cea de la KS Tools este la oferta, aceasi trusa la Yato(despre care nu stiu mare lucru,si cred ca sint Made In China) este la 300 RON. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radupeica Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Trusa scule,ce recomandati? BETA,KS TOOLS(HAZET,FACOM,UNIOR) am postat ordinea in care le folosesc si increderea pe care o am in ele pun si pistol pneumatic pe tubulare,teava pe imbus si nu am probleme. capetele de schimb(torx si surubelnita) de la KS sunt slabe(torx de 45x1/2 l-am rupt doar cu clichetul la un surub de centuri din podea) clichetul de la KS ar putea avea mai multi dinti,in rest sunt foarte multumit de ele Respecte.Radu P.S. trusa din att.de mai sus(PYZ) o am si eu dar nu cromata.super multumit. Nu te certa niciodată cu un prost, te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Trusa scule,ce recomandati? E timpul sa imi achizitionez o trusa de scule.Doresc sa fie cit de cit de firma, in ideea ca daca stric sau pierd vre-o piesa ,sa stiu ca am de unde sa o iau din nou.Uitindu-ma la parerile de mai sus, ma gindeam la IUS,Yato sau KS Tools. Am gasit la cei de la KS Tools trusa din imagine la 420 RON si imi cam face cu ochiul.Am vazut ca Max are,si eram curios daca le-a bagat in productie si daca este multumit de ele. Am uitat sa spun ca cea de la KS Tools este la oferta, aceasi trusa la Yato(despre care nu stiu mare lucru,si cred ca sint Made In China) este la 300 RON. eu am de la yato , sunt foarte multumit dar vezi ca gasesti la vitan in targ si la 200 ron daca negociezi putin (la magazine undeva spre iesirea de pe splai , nenea vinde si sufe bulgaresti ) !:h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? De sculele BGS stiti ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? eu am asa ceva pentru clasa hoby sunt foarte multumit. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? Daca aveti posibilitatea sa cumparati scule Craftsman sau Canadian Tire (seria garantie pe viata) veti fi satisfacuti pe o perioada luuunga de timp.:grin: Se pot cumpara la reducere de pret (citeodata). Daca se rup, distrug, etc se schimba fara intrebari. Mai sint si altele, insa pretul este mai ridicat si nu cred ca sint cu mult mai bune. La urma urmei, cu garantie pe viata, ce altceva mai poti sa ceri ? Scuze, am si eu o curiozitate: unde ai gasit la cele doua firme mentiunea "Life time Warranty"? Eu n-am reusit:old http://www.craftsman.com/shc/s/nb_10155_12602_NB_CSwarranty#point11 Trecand peste faptul ca, la "Canadian Tire" n-am gasit decat firme ca "Mastercraft", "Stanley","Victorinox", etc. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? eu lucrez la nivel de amator cu scule celebre marca IUS......inca nu m-au dezamagit....comparativ cu altele...mai de firma:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipy0 Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? Doresc sa achizitionez un ''dulap'' de scule pentru echiparea unui service de mecanica, imi puteti da o recomandare ? Jeep Wrangler TJ 4.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate