Marius C alias Turagmes Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? Snap-On....Draper daca te obisnuiesti cu pretul ....:grin: sau varianta low cost.....IUS-SA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claunakis Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? eu folosesc in atelier o trusa de tubulare si alte chei de la Proxxon de multi ani si nu am avut nici o problema cu ele. Pana acum nu s-au decalibrat si nici nu s-au rupt. Le-am luat din Germania, dar acuma se gasesc si in Romania, preturile sunt rezonabile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? va invit sa va uitati si pe aici: scule-expert.ro cu stima, WorldSCAPE Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? Asa cum a spus un coleg mai sus si eu recomand sculele YUS, romanesti, facute la brasov. Sunt low cost si au o calitate uimitoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sobysoft Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? salut eu am un mannesmann 215 si sunt foarte multumit de ea. costa in jur de 550 de ron Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? Facom,Beta si Proxxon folosesc eu. La toate am avut probleme cu crichetii dar le-am desfacut ,curatat cu spray de frane si un wd a rezolvat problema pt inca 1 an 2. Mai am un set de combinate cu inelara crichet de la Stahlmay(e)r, f scumpe zic eu,cromate si extrem de bune. Nici sa le zgari nu poti.Pe crichetul de la proxxon care tot timpul e de sacrificiu fiind cel mai ieftin ma sui si cu picioarele si tot n-are nimic(nu c-as fi f greu) :) .Folosesc si doua dinamometrice de la Hazet care iar sunt f bune. Am combinate de la Proxxon subtiate la polizor pt diverese "evenimente" si nu s-au decalibrat. Recomand toate astea. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? Bruder - MANNESMANN - Scule-Expert.ro[/b] ... se organizeaza o Tombola cu premii in valoare de 399 Euro pentru vizitatorii standului :wink: - gama completa de scule fabricate in Germania, - GARANTIE de 10 ani !!! - certificari internationale de calitate: TUV, TUV-GS, DIN-ISO, VPA-GS, ... Bruder - MANNESMANN - Scule-Expert.ro Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? ... se organizeaza o Tombola cu premii in valoare de 399 Euro pentru vizitatorii standului Laur, bafta. Iti tin pumnii ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? Laur....urmatoarea trusa de scule....o s-o i-au de la tine.....nu ca alea ce le am acum n-ar fi bune....de 20 de ani isi fac treaba cu brio...dar am nevoie de o trusa cu de toate in ea...torx...imbus...si alte ciudatenii folositoare la masina....exact cum ai tu de la Manesmann:grin: prin vara...te caut...da poate bem o bere la Zoli...undeva la umbra :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? Frumos standul... Bravo Laur! GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? Asa cum a spus un coleg mai sus si eu recomand sculele YUS, romanesti, facute la brasov. Sunt low cost si au o calitate uimitoare Si eu tot IUS folosesc de ani buni,sunt foarte ok dar nu sunt ieftine. Am un dulap mare cu de toate,trei seturi complete in cutii metalice si o trusa in masina,adica asta: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdant80 Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Trusa scule,ce recomandati? eu am cam de 4 ani o trusa BGS , este nemteasca si sunt foarte multumit de ea , costa in jur de 400 lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Trusa scule,ce recomandati? ce stiti despre Mannesmann? Imi face cu ochiul o cutie de asta cu 122 de piese, in ideea ca e destul de compacta si mai este un compartiment unde sa bagi alte rahaturi marunte ce mai ai prin masina...o lada de asta mi-ar inlocui 2 lazi in masina: ce lipseste din trusa aia am eu separat la bucata Unior... nu-s prea convins de durabilitatea cutiei, stiti cumva din ce material este (PE-HD, PP, ABS sigur nu e...) "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Trusa scule,ce recomandati? ce stiti despre Mannesmann? Imi face cu ochiul o cutie de asta cu 122 de piese, in ideea ca e destul de compacta si mai este un compartiment unde sa bagi alte rahaturi marunte ce mai ai prin masina...o lada de asta mi-ar inlocui 2 lazi in masina: [ATTACH=CONFIG]233723[/ATTACH] ce lipseste din trusa aia am eu separat la bucata Unior... nu-s prea convins de durabilitatea cutiei, stiti cumva din ce material este (PE-HD, PP, ABS sigur nu e...) Intreaba la Jeep Mania, ei sunt importatori Mannesmann. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Re: Trusa scule,ce recomandati? salutari Razvan. Intrebam aici pe la colegi pareri "independente" despre calitatea sculelor (si a cutiei), banuiesc ca au folosit alti colegi scule Mannesmann ...la Jeepmania (si la voi) o sa intreb de pret :grin: oricum ma gandesc sa pastrez linia de scule Unior, sa completez setul cu ce mai am nevoie si sa cumpar o cutie mai "desteapta" ptr piese... astea Mannesmann, doar daca primesc feedback-uri "incantatoare" o sa le iau in considerare la modul serios. Pana atunci "forever Unior! " :h5 Editat Ianuarie 7, 2015 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 (editat) Re: Trusa scule,ce recomandati? Am gasit intamplator discutia asta si nu pot sa nu imi spun si eu parerea despre trusa Mannesmann Mammut( cea cu 215 piese), respectiv nu pot sa nu spun ca am o parere foarte proasta despre calitatea acestei truse. De cate ori am folosit capetele acelea mici din trusa, de atatea ori le-am decalibrat, si asta desfacand suruburi care nu necesitau mare forta, desfacand cu surubelnita diverse surubele de pe la capacul AVMului ori chiar de prin bord, se decalibrau. Trusa nu se mai inchide bine, suportii care tin piesele ies cu totul daca tragi putin mai tare de o piesa, iar despartitura de plastic de la mijlocul trusei nu se mai inchide bine de asemenea si se imprastie piesele cand o ridici. Problema este simpla: am trusa cu piese " verzi", manerele verzi, " green line" am inteles ca se numeste si e o mare diferenta fata de cea cu manere galbene pe care am imprumutat-o de la cineva si am folosit-o fara nicio problema, la lucruri mult mai " grele" si nici gand sa decalibrez vreo piesa din ea. Si, problema mai mare, e ca nu exista diferenta de pret intre ele, deci pretul e diferit doar pentru cei care le importa si dupa le vand la acelasi pret, dupa parerea mea, dar poate gresesc. Regret si ca am cumparat-o dar si ca am recomandat-o la altii, gandindu-ma ca este la fel de buna ca aceea pe care o folosisem inainte( aia " galbena"). Sa nu uit, am folosit-o pana acum de fix 3 ori. Eu nu am stiut ce sa cumpar, m-am bazat doar pe nume. Poate voi veti sti. Departe de mine gandul de a face anti-reclama ori de a ofensa pe cineva, este pur si simplu parerea mea dupa cele intamplate. Editat Septembrie 18, 2015 de Astral 1 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Re: Trusa scule,ce recomandati? O parere va rog. Vreau sa cumpar o trusa de tubulare de o calitate mai buna. Le voi folosi in regim hobby dar doresc ceva mai bun fata de oferta Dedeman, etc si cel mai mult ma intereseaza cheia, pana acum am avut parte doar de deceptii si maini belite. Bugetul nu e mare, pe la 400 lei si pana acum am pus ochii pe: o trusa second, doar tubulare si cheie Facom (arata bine si o pot verifica, vanzatorul fiind din zona), o trusa 180 piese KSTools, o trusa Proxxon Industrial (cica) dar ceva mai scumpa si oferta mai bogata la Yato. Nu ma prea pricep, stiu ca Facom, Snap-on si alte cateva sunt varfuri de gama, rog opinii. Merci! don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Re: Trusa scule,ce recomandati? pentru uz ocazional, yato mi se pare o alegere buna, am un cric si o cheie dinamometrica de la ei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Re: Trusa scule,ce recomandati? salut, acum vad ca multe ateliere folosesc yato am inteles ca sunt bune, eu folosec pe cele de ius brasov foarte bune dar nu ieftine , iar cu facom am lucrat si intradevar sunt foarte bune sunt brandul nr al francezilor dar nu stiu ca pret la noi in tara cum stau, si uniorul sunt ok . succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 (editat) Re: Trusa scule,ce recomandati? salut, acum vad ca multe ateliere folosesc yato am inteles ca sunt bune, eu folosec pe cele de ius brasov foarte bune dar nu ieftine , iar cu facom am lucrat si intradevar sunt foarte bune sunt brandul nr al francezilor dar nu stiu ca pret la noi in tara cum stau, si uniorul sunt ok . succes Sunt mai scumpe decat alea Mannesmann .Pentru un set de 13 tubulare in inch am dat 200ron ,adica cam cat dau cei mai multi pe un trusa mai meh de la Mannesmann.Acum nu stiu ce sa spun de calitate pentru ca eu nu sunt service auto sa le folosesc zilnic .Daca le folosesti mai des automat trebuie sa cumperi ceva de calitate. pentru uz ocazional, yato mi se pare o alegere buna, am un cric si o cheie dinamometrica de la ei Cat de precisa e cheia aia dinamometrica? Am nevoie de una si mereu m-am gadit sa cumpar una mai "ieftina" dar ceva imi spune ca arunc banii aiurea.Am verificat arborele vara asta si pana la urma am imprumutat una de la un atelier ca nu am avut curaj sa strang capacele cu una din astea ieftine.Profesionale sunt de la 1200ron in sus . Editat Octombrie 29, 2016 de Marius_Adrian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Re: Trusa scule,ce recomandati? nu mai stiu cat de precisa e, probabil pe la 4% din ce vad pe net la una asemanatoare, eu o folosesc la strans prizoanele de la roti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Re: Trusa scule,ce recomandati? nu mai stiu cat de precisa e, probabil pe la 4% din ce vad pe net la una asemanatoare, eu o folosesc la strans prizoanele de la roti Eu am nevoie pentru lucrat la motor.La roti merge si cu mana ...100nm e mai la toate.Oricum la vulcanizare mereu au strans taranii de nu numai odata a trebuit sa forez prezonul ca sa pot scoate roata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Re: Trusa scule,ce recomandati? pai da, de multe ori se strange prea tare, am schimbat odata la un Clio discul din cauza unui filet dus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Trusa scule,ce recomandati? Intr-un final m-am decis la o trusa de 1/2 Facom si la categ pana, 1/4 Yato suplimentat cu o cheie Snap-on. Sper sa nu am probleme si cu astea. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Re: Trusa scule,ce recomandati? Intr-un final m-am decis la o trusa de 1/2 Facom si la categ pana, 1/4 Yato suplimentat cu o cheie Snap-on. Sper sa nu am probleme si cu astea. Cu Facom nu prea poti sa dai gres , in schimb cu Yato da , sunt scule mediocre , ce am avut eu sau cam rupt/tocit etc foarte repede Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate