Unimog Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 (editat) A aparut un nou model de cauciuc pentru offroad profil tractor cu indice de viteza 120 km/h sunt resapate si relativ ieftine din pacate deocamdata putine dimensiuni Editat Ianuarie 21, 2012 de Astral 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Anvelope Tractor dumper cam ce dimensiuni? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Anvelope Tractor dumper 195 R15 bun pentru Suzuki 31x8,5 R16 32x9 R 16 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Anvelope Tractor dumper profil tractor cu indice de viteza 120 km/h sa mergi cu astea cu 120 km/h - asta da sport extrem! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: Anvelope Tractor dumper unde se pot gasi , si la ce pret Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xxxciprixxx Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Anvelope Tractor dumper de unde se pot achizitiona si la ce preturi,o pagina de net sau un nr de tel pls :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Anvelope Tractor dumper www.offroadmania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Anvelope Tractor dumper Chiar nu pot sa cred ca fabricantul da viteza max , 120km/h, la un asemenea profil ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hendon Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Anvelope Tractor dumper Pe ebay http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0286080499 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Anvelope Tractor dumper am avut pe un Samurai.s-au comportat bine pe noroi.nu stiu ce marca erau,le-am luat de la Tg.Mures cu vreo 1000 lei setu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Anvelope Tractor dumper Pt. xxxciprixxx si fastervw Verificati urmatorul topic viewtopic.php?f=30&t=6054 si poate va ajuta :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: 4 Recip Tractor Dumper salut! aceste anvelope sunt nesigure la mersul pe drumuri cu inclinatie laterala?sincer sunt curios cum se descurca in off road!multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: 4 Recip Tractor Dumper salut! aceste anvelope sunt nesigure la mersul pe drumuri cu inclinatie laterala?sincer sunt curios cum se descurca in off road!multumesc! Ca orice profil tractor pe inclinatie laterala este singura solutie spanul ca nu te tine insa pe teren relativ drept merge cel mai bine in noroi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Anvelope Tractor dumper unimog, poti sa ne zici unde le-ai gasit, ma intereseaza 32 pt mitsu si la ce pret? ieftin... ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Anvelope Tractor dumper Momentan in fabricatie doar 195 R15 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Anvelope Tractor dumper Nu stiti pe ce combaine erau 35/10.5/15 de la Danubiana???? tractozaurul avea si nu stiu cum sa mai gasesc asa ceva si unde:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Anvelope Tractor dumper Nu stiti pe ce combaine erau 35/10.5/15 de la Danubiana???? tractozaurul avea si nu stiu cum sa mai gasesc asa ceva si unde:hl cauta pe la producatorii de cauciucuri agricole insa trebuie sa fii constient ca acestea sunt cauciucuri diagonale si nu radiale consecinta max 60 km/h ( fata de Tractor Dumper de 120 km/h) ex. mitas , michelin agricol etc 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Anvelope Tractor dumper facem off road nu?? 60 e ok. am gasit dar scumpe si au pliurile late, uitate te rog la Nissan patrol la Istoria tractozaurului si o sa vezi despre se vb!! dau o bere daca gasesc anvelopele astea.:tk:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: Anvelope Tractor dumper facem off road nu?? 60 e ok. am gasit dar scumpe si au pliurile late, uitate te rog la Nissan patrol la Istoria tractozaurului si o sa vezi despre se vb!! dau o bere daca gasesc anvelopele astea.:tk:x Incerc sa gasesc le-am cautat pentru mine insa am renuntat pentru ca Patrolul de expeditie umbla mult pe sosea deci ales MT Patrolul de concurs ( interzis de regulament tractor) ales Silverstone 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: Anvelope Tractor dumper Eu nu vreau concurs dar pe terenul pe care ies eu simexul nu e ce trebuie(nu descarca) iar tractoarele le.as taia pentru inclinatiile laterale. deci le vreau pentru ca de acolo vreau sa plec pt modificarea unui patrol 4,2d. ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate