Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nikita....

AT 5.9

Postări Recomandate

Pacat ca s-a facut filmul asta abia acum......era bun de difuzat in unitatzile militare pe vremea cand existau militari in termen.Era mult mai eficient decat bromura din ceai :mrgreen:

am facut armata si bromura nu avea efect tot timpul ,asta sigur e ffffffff eficienta ca bromura :P :ga

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nanuk
o idee. poate o aducem la sb ca ursul tot vrea aer liber si ii recita nikita la foc :ha :ga :ga

avand in vedere k am umorul f atrofiat in aceste zile prefer sa nu iti raspund decat k intre nikita si lautarii tai din crama exista o diferenta : aia nu sug pula nici dupa 25 de beri si 2 l de palinca :grin:

Link spre comentariu

o idee. poate o aducem la sb ca ursul tot vrea aer liber si ii recita nikita la foc :ha :ga :ga

avand in vedere k am umorul f atrofiat in aceste zile prefer sa nu iti raspund decat k intre nikita si lautarii tai din crama exista o diferenta : aia nu sug pula nici dupa 25 de beri si 2 l de palinca :grin:

:ga :ga :ga :ga :ha :ha :ha :ha

Link spre comentariu

Vizitator koala
... intre nikita si lautarii tai din crama exista o diferenta : aia nu sug pula nici dupa 25 de beri si 2 l de palinca :grin:

... vrei sa spui ca ar putea exista vreo persoana de sex masculin, normala cu capul, care i-ar da mielu' la supt acelei oratanii ? ... brr, ma ingrozeste numa' gandul :ga :ga

Link spre comentariu

Asta-mi aduce aminte de bancul cu lupu' cel tanar :

Haita de lupi ataca o stana. Se lupta ei cu cainii cei vanjosi ai ciobanilor si la un monent dat apare un caine jigarit, slab, bubos ... Haita de lupi incremeneste si intr-o secunda o ia la goana de parca ar manca pamantul. Tot alergand , lupul cel tanar il intreaba pe cel mai batran din haita :

- Da de ce alergam asa, ca la cum arata cainele 'cela putea eventual sa ne suga p**a!

- Da bai tinere, da tu NU STII CE BUZE RECI AREEEEE!!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Nikita e valoare nationala autentica ! Ne arata ca drojdia e inca la suprafata ...............si la mare pret ! Daca ar pune-o cineva presedinte sau ministru tara asta nu ar merge mai rau, atunci am vedea ca Nikita e o masura a tot ce ne conduce !

Prostia nu doare dar ar putea avea unitati de masura:

- Prostia nativa, gratuita s-ar putea masura in Nikitzi

- Prostia guraliva , ilogica si obedienta...........in Boci

- Prostia infumurata, fals educata si shtorfita in Udroci

Sa ne oprim aici, cine stie ce ne mai BASEshte mintea ?

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

probleme

de cand m-am ambitionat sa vad cacaturile e filmulete cu imbecila aia, mi-a scazut apetitul sexual

cand sunt mai incins apare intr-un flash o imagine cu diva aia si zbang colaps

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Mai fratilor, io aproape ca-ncepusem s-o iubesc pe Nikita asta si voi imi spulberati toate visele.

...da poate ca-i mai bine ca mi-ati deschis ochii. :al :al :al ...ptui, spurcaciunea dreacului!

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

multumesc prieteni

m-am vindecat instantaneu

mai stau un pic pe scaun sa nu daram ceva prin birou...

oricum prima e de nota 10 si a doua e ceva mai tare. :grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare