kato Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 sal stapanesti sanatos si la drum voios ! dar sa nu uiti de zimbri :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Felicitari pentru noua achizitie !... :grin: Buna alegere !... :grin: :ap :1 :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat August 15, 2007 Autor Partajează Postat August 15, 2007 Achizitie in "participatiune" Saptamana trecuta am achizitionat 1/2 ,cu un prieten o scula de teren care va fi operationala dupa 1 septembrie. Este un UNIMOG 1300 L diesel varianta militara de la armata germana cu toate acareturile de campanie pe el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Re: Achizitie in "participatiune" Saptamana trecuta am achizitionat 1/2 ,cu un prieten o scula de teren care va fi operationala dupa 1 septembrie. Este un UNIMOG 1300 L diesel varianta militara de la armata germana cu toate acareturile de campanie pe el. Asta da achizitie!!! Jos palaria!!! Poti sa dai detalii tehnice? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Colonele jos palaria,e foarte misto acaretul si arata intr-un mare fel :shock: Ti-ai facut un parc 4x4 de toata frumusetea 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat August 15, 2007 Autor Partajează Postat August 15, 2007 Daimler Benz UNIMOG 1300 L Face parte din autovehiculele multifunctionale - purtatoare de echipamente de lucru, care se mai numesc UNIMOG (Universal Motor Gerat - purtator de dispozitive cu motor) in traducere aproximativa. Constructiv, pentru a raspunde unor solicitari deosebite de autovehiculele obisnuite - acest autoutilitar are o serie de solutii tehnice speciale, cum ar fi: - motor Diesel supraalimentat cu racire intermediara Euro III, cu 6 cilindri în linie; cilindree de 6500 cmc, cu putere de 280 kW la 2200 rpm, si cuplu de 1160 Nm la o turatie de 1600 rpm. - cutie de viteze mecanica, cu 16 trepte, - care permit o viteza de deplasare între 80 -90 km/h. - transmisie la cele 4 roti în mantale de protectie presurizate cu posibilitatea blocarii diferentialelor din mers; puntile fata si spate tip portal si suspensie pe arcuri elicoidale. - instalatie de frânare hidraulica cu dublu circuit, asistata pneumatic; cu discuri la cele 4 roti. - sasiu elastic care permite decalarea cu pana la 30 grade între axe, la trecerea unor obstacole dificile. - priza de putere la 1000 rpm, dispusa posterior Discurile de frana sunt mari ÅŸi au sistem propriu de curatire si placutele de frană nu conÅ£in azbest. Un echipament special pentru off-road este sistemul ABS cu 4 senzori (cate unul pentru fiecare roata) care poate fi dezactivat. Suspensia axei, care se face prin intermediul arcurilor elicoidale ÅŸi teava de reactie fac posibil ca rotile să fie în contact permanent cu solul pe teren accidentat. Rotile din spate rulează pe urma rotilor din fata, beneficiând astfel de o rezistenta mai mica la inaintare si o tractiune mai buna. Cu ajutorul sistemului tirecontrol (dotare militara) poti să reglezi presiunea din pneuri în timp ce conduci. Scazand presiunea din anvelope se previne scufundarea Unimog-ului pe teren mlastinos si marind aderenta si evitand să ramai blocat. Blocarea diferentialelor poate fi activata pneumatic în timpul mersului. Aceasta garantand că pot fi depăşite cele mai dificile situatii atat timp cat una din roti are aderenta suficienta si poate face faÅ£a unei rampe cu o înclinare de 45°. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Colonele daca nu sunt iniscret poti s-mi spui cat a costat bijuteria asta? :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat August 15, 2007 Autor Partajează Postat August 15, 2007 A costat 8500 de euro + 380 taxe logistica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Pomana curata :shock: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Re: Achizitie in "participatiune" Saptamana trecuta am achizitionat 1/2 ,cu un prieten o scula de teren care va fi operationala dupa 1 septembrie. Este un UNIMOG 1300 L diesel varianta militara de la armata germana cu toate acareturile de campanie pe el. s-al stapinesti sanatos :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 cand o sa il vedem plin de noroi???? cred ca i-ar sta bine..... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat August 15, 2007 Autor Partajează Postat August 15, 2007 Dupa 1 septembrie va vedea culmile Apusenilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionut Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 Bine ati venit! Foarte foarte frumoase masinile :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 BINE AI VENIT ! CAT DESPRE ACARETURI :1 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amicul Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 Bine ai venit :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 Domn Colonel...fain Unimog-ul....sa-ti traiasca....numai ai grija cu el in padure.....e destul de inalt in comparatie cu M-ul :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Frumos material de murdărit ÅŸi de fotografiat ai! :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Decembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Familia Aro M 461 Un nou membru al familiei : LR Discovery II - fabricat 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Familia Aro M 461 dom' colonel,masinile sint extraordinare..cel putin M-urile sint luate ca exemplu de foarte multi M-isti! (stiu eu ce stiu) :) sa le folosesti cu bine si dupa trecerea in rezerva! :h5 ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Familia Aro M 461 Doar respect!!Dupa Dvs... Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Familia Aro M 461 :tr :W U :1 Super M-urile, cum si eu sunt bolnav de ceva vreme :grin: sa-mi iau unu vezi topic viewtopic.php?f=4&t=5799&start=30 , trebuie sa recunosc ca M-urile tale sunt o adevarata inspiratie! :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Familia Aro M 461 Bun venit! Iar despre masini jos palaria, alte cuvinte nu isi mai au rostul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Familia Aro M 461 Niste exemplare minunate - respect pentru o pasiune bine condusa! Ala vitreg si urat nu e de vanzare cumva? Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Familia Aro M 461 Fara cuvinte faine masini. :h5 :grin: :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate