Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Stie cineva acest Cherokee?

cristi 1

Postări Recomandate

Re: Stie cineva acest Cherokee?

Este din Nasaud. Am fost si l-am vazut dar am anumite indoieli despre el. Nu stiu deloc cum a fost exploatat, intretinut etc. Proprietarul spune ca l-a modificat el , ca si-a importat singur accesoriile din State, in timp ce pe masina sunt numai abtipilduri cu firme de accesorii 4x4 din Germania , ceea ce ma face sa cred ca a fost facut acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

firmele astea de accesorii auto ...de obicei mai trimit si ceva colante...ptr reclama :grin:

Ai dreptate ca mai trimit si colante pt reclama dar tipul a spus ca le-a comandat in State, nu in Germania si nu cred ca cei din State i-au trimis colante cu firme din Germania.

Link spre comentariu

corect.....acum alegerea e a ta...eu am avut unul...merge destul de bine....unul din marile lui neajunsuri este lipsa sasiului.... :grin:

M-am hotarat sa-l iau. Te rog sa-mi spui si mie care ar fi avantajele sasiului pt ca sincer nu imi dau seama. Cam ce pica in general la Cherokee? Care sunt partile lui slabe?

Din cate am vazut esti din Brasov. Este firma Keserv care comercializeaza accesorii si anvelope off road. In general au in stoc anvelope sau trebuiesc comandate?

Link spre comentariu

in teren caroseria se torsiona ca naiba....din cauza asta mi-a pocnit parbrizul....daca-l lasam cu puntile flexate nu mai puteam deschide haionul si usile spate :grin:

ca puncte slabe....crucile de la planeterele puntii fata....tabla....o gramada de vacuum-uri care daca ies din mintile lor....iti iesi si tu :ha:

ca puncte bune....greutate relativ redusa...motor fiabil....reductor de calitate Aisin made in Japan :grin:....multe repere aftermarket...confort acceptabil

Link spre comentariu

Cherokee este o masina buna in offroad dar limitata ca performate daca nu este modificata conform cerintelor!

Lipsei sasiului poate duce intr-o incrucisare de punti la contorsioarea acestuia (spargerea unui geam, disfuctionalitati ale incuietorilor, stricarea liniei masinii samd)

Piese care cad la cherokee frecvent la o exploare "nemiloasa" sunt crucile si bara de directie dar acest defect este aproape intotdeauna conditionat de rotile, suspensia si rapoartele pe care le pui, multi posesori "avizi" de performata preferand sa le urce pe masina "custom", respectiv ramforsate sau modificate si sa foloseasca elemente presetate de tip HD !

In rest Cherokee este absolut uimitoare in teren prin puterea pe care o dezvolta motorul (cel de 4-5.2-5.8 l / pe grand)si greutatea relativ mica chiar si in varianta stock (fara modificari) in conditiile in care este incaltata corespunzator!

De asemenea cherokeele este foarte usor de modicat atat la buzunar cat si la executie prin piata aftermarket dezvoltata excesiv in State!

Iti spun asta din postura unui fost posesor de cherokee, fost ptr ca masina pur si simplu s-a "rupt" (s-a rupt un lonjeron) dupa vreo 10 iesiri "hard"! Probabil ca daca rezista si acum tineam masina! Normal, mai sunt doua elemente care fac masina sa mearga bine si anume iti trebuie "sange in instalatie" si putin "cazier cu covrigu" ...bine, acestea sunt niste conditii esentiale ptr toate tipurile de masini!

Daca vrei sa impresionezi o pasarica (sau un stol de pasarele), sa te dai soft sau semi-greu cu aceasta masina e ok cherokeele de mai sus! Acum depinde de ce vrei sa faci cu masina respectiva ...

Cu respect,

Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

eductor de calitate Aisin made in Japan

Curios, pe reductorul meu scrie New Process / New Venture...Syracuse, NY. Si e acelasi folosit pe aproape toate modelele de Jeep.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

modelele cu motor de 2.5 au reductor Aisin...trebuie sa exagerezi cu masina ca sa distrugi un reductor Aisin :grin:

Aisin Wagner sunt doar cutiile de viteza. AW4 (auto) si AX5, AX15 (manual).

AX5 sunt chiar slabute.

Reductoarele folosite sunt New Process / New Venture. NP231 si NP242 dupa 1987 si NP207 si NP228/229 intre 84 si 87. 231 apare de obicei cuplat cu AX15.

Cred ca esti singurul care am vazut sa scrie de parbriz crapat din cauza flexarii. Si stiu bine ca am urmarit multe proiecte prezentate (inclusiv gume pe 35+).

2.5 benzina sau diesel ai / ai avut ?

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

motor de 2.5 am avut....si parbrizul mi-a crapat la o incrucisare de punti pe drumul ciobanului de pe valea Zizinului...daca era cu sasiu aveam Cherokee-ul si acum :grin:

Trist cu parbrizul :(

[offtopic] De aia ai trecut la jucaria din avatar ? :ha: [/offtopic]

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Stie cineva acest Cherokee?

Are motor de 4,0 dar mi se pare ca are cutie de diesel intrucat are rapoartele foarte scurte si se turaza cam mult. As vrea sa-l cumpar dar am anumite indoieli. Daca imi poate da cineva niste relatii ii voi fi recunoscator.

salut...

ai cumparat-o pana la urma ???

eu am un cherokee, luat prin 2008, si care acum e gata...

gata fara modificari insa,

alea urmeaza

Sport Utility Truck

USA99XJ

Link spre comentariu

SALUTARE... nu vreau sa zic nimic rau despre masina aceea dar eu sunt din bistrita si la sfarsitul lui mai inceputul lui iunie eram pe dealurile comunei Spermezeu in judetul b-n cu ATV-urile si aceasta jeep era lasat ,,abandonat"" intr-un varf de deal din inprejurimi... a ramas acolo cca 2 zile. si mai apoi l-am vazut de vanzare si in oras.( poate ramasese fara benzina doar..) :P oricum ebine sa sti pe unde a umblat..

Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Nu am mai cumparat acel jeep. Oricum a trecut mult timp de cand am vrut sa-l cumpar, asta a fost prin decembrie 2008. Mi s-a parut dubios. Mai bine ca nu l-am luat. Oricum ma descurc f bine si cu al meu care este stock si care stiu sigur ca pana la mine nu a vazut noroi si teren. Eu i le-am aratat prima data.

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare