Vizitator Interceptor Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 salutari domnilor si doamnelor:P sincer sper sa nu ma injurati,ca nu prea am ce cauta aici.eu sunt pasionat de alte masini.........dar am facut la viata mea si putin offroad si mi place la nebuni.insa nu mi am luat suv ca nu prea imi permit. am vreo 31 de ani facuti in 20 dec alaturi de dvs................si sunt super fericit sa va cunosc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: salutari bine ai venit :h5 :W http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: salutari Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: salutari :W :cl :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: salutari :W in :cl "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Interceptor Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: salutari soo astea sunt masinutele mele...nu s suv :P da ce sa fac.sper sa nu le injurati nici pe mine nici pe ele ca ne am infiltrat intr e cei mari....masinile sunt restaurate de mine ca asta e pasiunea mea in afara de servici.. depozit de jante si anvelope. nu cred ca e cazul ca scriu prea multe despre mine....ca nu e nimeni interesat in mod deosebiit de pers mea....soo va multumesc ca primiti si intrusi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Interceptor Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: salutari asta e cea batrana restaurata in parte mai mica de mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Interceptor Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: salutari si cea mai micuta si me the monster Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: salutari :W range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: salutari Bun venit :W PS Chiar daca sint fan Mercedes imi plac BMW-urile tale :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: salutari :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: salutari Fratzicu.....respectele mele.... :W Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: salutari :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: salutari Bun venit!! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: salutari Bine ai venit :W schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: salutari :W Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: salutari acum am gasit topicul... bine ai venit zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salutari Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salutari bine ai venit pe forumul pasiunilor comune!!! :banana :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salutari Noroc si drumuri bune! :W :cl sau club 4x2 in cazul tau :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate