Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

2 intrebati pentru cei cunoscatori

Unimog

Postări Recomandate

1. As vrea sa scot pe difuzoarele de la radio semnalul receptionat pe un Alan 48 . Se poate?

2.Am vazut ca aceasta statie are functie de FM dar n-am reusit sa-l folosesc . Este vreun motiv tehnic (limitare banda etc)? Sau doar eu sunt nepriceput?

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 2 intrebati pentru cei cunoscatori

Domnule ceata totala, daca pana acum nu stiam acum sunt si mai si. Masina este Dodge Ram 3500 2008 statia ce am pomenit daca cineva mi-l face OK dar te rog nu ma incurca cu termeni tehnici ca ma impusc singur :P :sr

Oricum mersi guerilla daca poti sa-mi explici un pic pe intelesul meu ar fi OK :h5

0747967945

Link spre comentariu

uite cum arata statia alan 48 in spate, partea de conectivitate:

19 e conectoru pt antena

21. e pentru PA (public adress ) - gen megafonu politiei/salvare da la scara mai redusa

22. jack pentru extern - pe aici poti scoate semnal audio cu un cablu simplu - jack/jack si il duci in cdplayerul sau ce headunit (radio, dvd-player, cd, disc de vinil, :p ) ai tu la masina, cu simpla conditie ca sa aiba aux-in ca altfel e mai complicat.

eu la mine am montat un difuzor pe extern care e in stanga volanului si un difuzor mai mare la motor ca sa nu mai stau sa tip la aia de blocheaza intersectia ci te adresezi frumos, civilizat.... :F

Mitsubishi Pajero 3.2 AT
Link spre comentariu

Mersi asa mai inteleg si eu , idea cu difuzoare separate este idee buna asa nu ma incurc cu programul radio asa voi face

La cealalta intrebare m-a lamurit Gepetto functia FM nu este de la emisiile radio ci ceva cu sinusoizi, amplitudine norme europene si americane

Intrebarea nr. 3

Ce se intampla daca montez o statie cu putere de emisie 40 W ( din cate stiu este limitat la 4 W in europa)?

0747967945

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare