Unimog Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 1. As vrea sa scot pe difuzoarele de la radio semnalul receptionat pe un Alan 48 . Se poate? 2.Am vazut ca aceasta statie are functie de FM dar n-am reusit sa-l folosesc . Este vreun motiv tehnic (limitare banda etc)? Sau doar eu sunt nepriceput? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guerilla Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: 2 intrebati pentru cei cunoscatori la 1 iti raspund eu. ai in spate iesire pentru difuzor extern. cu un cablu audio simplu, te poti duce in player daca are aux-in. Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: 2 intrebati pentru cei cunoscatori Domnule ceata totala, daca pana acum nu stiam acum sunt si mai si. Masina este Dodge Ram 3500 2008 statia ce am pomenit daca cineva mi-l face OK dar te rog nu ma incurca cu termeni tehnici ca ma impusc singur :P :sr Oricum mersi guerilla daca poti sa-mi explici un pic pe intelesul meu ar fi OK :h5 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guerilla Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: 2 intrebati pentru cei cunoscatori uite cum arata statia alan 48 in spate, partea de conectivitate: 19 e conectoru pt antena 21. e pentru PA (public adress ) - gen megafonu politiei/salvare da la scara mai redusa 22. jack pentru extern - pe aici poti scoate semnal audio cu un cablu simplu - jack/jack si il duci in cdplayerul sau ce headunit (radio, dvd-player, cd, disc de vinil, :p ) ai tu la masina, cu simpla conditie ca sa aiba aux-in ca altfel e mai complicat. eu la mine am montat un difuzor pe extern care e in stanga volanului si un difuzor mai mare la motor ca sa nu mai stau sa tip la aia de blocheaza intersectia ci te adresezi frumos, civilizat.... :F Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: 2 intrebati pentru cei cunoscatori ...difuzor mai mare la motor ca sa nu mai stau sa tip la aia de blocheaza intersectia ci te adresezi frumos, civilizat.... :F :ha: :ha: :ha: Cat de frumos ? Cat de civilizat ? Super idea ! :1 :ha: :ha: :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: 2 intrebati pentru cei cunoscatori Mersi asa mai inteleg si eu , idea cu difuzoare separate este idee buna asa nu ma incurc cu programul radio asa voi face La cealalta intrebare m-a lamurit Gepetto functia FM nu este de la emisiile radio ci ceva cu sinusoizi, amplitudine norme europene si americane Intrebarea nr. 3 Ce se intampla daca montez o statie cu putere de emisie 40 W ( din cate stiu este limitat la 4 W in europa)? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: 2 intrebati pentru cei cunoscatori la noi nimik afara nu e voie aici auzi mai bine, poti vorbi peste altii si sa te auzi tu....cheshtii d'astea :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate