Vizitator reallifehunter Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Salutare.De unde pot gasi materialul acela transparent,flexibil si grosut care se pune in jurul aripilor artizanal cand ai flanse pt a proteja de noroul teribil care se depune pe laterale?Stie cineva?... De cand cu rotile scoase masina se murdareste groaznic si nu mai vad prin laterale si in retrovizore,trebuie sa-mi aplic o fasie exterioara de aparare.Nu gasesc polietilena aia nicaieri. Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi Vazusem ceva mai demult un asemenea material pe lista de produse a unei firme care comercializa echipamente izolatoare electrice si elemente pentru benzi transportoare.Acel material il puteti cauta la producatorii de echipamente ce utileaza supermarket-urile....usile izolatoare termice. Din pacate nu mai am prospectul firmei respective dar m-am gindit ca poate v-ar ajuta aceste informatii. Mult succes! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi poti sa le faci si din plexiglas mai subtire, da-i cautare pe google si o sa gasesti firme care vand folie si plexi... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi are la nickracing.ro ... dar e f scump ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi plexic gasesti la cei care se ocupa de firme si reclame luminoase sau la practiker sau cel mai practic ar fi niste tabla de aluminiu si un meserias bun pt comfectionare sau din fibra de sticla eu asa mi le-am facut la samaurai . suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi Nu merge plexiglas sub nici o forma,e prea rigid si se sparge.Am gasit si eu prin Praktiker,nu e nici o treaba cu el.Nici tabla nici nimic altceva decat ceva cauciucat si flexibil. E ceva transparent si f flexibil si nu exista decat fie la rola de 10m cu 2 m latime cu 285 euro plus TVA(sa fim seriosi...) la o firma sin Sibiu,fie...nu stiu,ceva resturi de la cineva care a luat mai mult etc... Cum e cu overfendere alea,nu stiu la ce te referi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi vrei aspect cumperi overfendere,...vrei doar protectie...cauta o raba veche si iai aparatorile de la roti...(remat, sc transport in comun,sau la magazine cu piese pt camioane...etc)...bafta;dupa sarbatori ma apuc si eu sai caut la a mea ca am aceiasi ''problema'' cu noroiul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi eu mi-am facut overfenderele din fibra am schimbat aripile pe spate si nu am mai gasit suportul de prindere si atunci mi-au turnat overfendere din fibra dupa modelul original mai incearca ca sunt de cumpaart pt dacii niste aparatori care se introduc sub aripi dar ala nu stiu cit este de rezistent la socuri vezi ca in Alba sunt baieti cAre se ocupa cu fibra este unul am inteles ca face si barci in Partos sau cum ii spune mult bafta suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi Am gasit materialul ideal,voi pune poze dupa modoficare,e un plastic cauciucat din portbagajul masinilor din Franta facute autoutilitare,un fel de pres facut sa reziste la frecari si zgarieturi,nefiind chiar cauciuc flasc,e nemaipomenit materialul,urmeaza sa il fixez cu nituri speciale pt plastic,abia astept sa ma apuc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi Bravo... posteaza si tu niste poze cu etapele "productiei" si una de final, sa mai vada si altii care or sa aiba aceeasi problema, pui si tu umarul la dezvoltarea "tehnologiilor" :grin: :1 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi Daca vrei sa-ti confectionezi niste overfendere - home made, se mai poate folosi presul de cauciuc; acesta in gasesti la orice magazin de piese camioane - cere un pres de noroi, ieftin si bun; din el tai fasiile din care confectionezi overfenderele - ar fi bine sa le faci suficient de late, pentru a-ti apara cat de cat, oglinzile de noroi. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi Salutare , cred ca mai bine iti iei un butoi de plastic de 200 litri si iti tai de acolo, mai ieftin de atat.... nu cred, cu cauciuc ....? Nu cred ca se blegeste daca vrei fasie mai lata. trebuie sa fie si un pic rigid .Depinde de marca masini cred ca sunt undeva intre 130 euro-200 . Din plexicglas nu te sfatuiesc iese rigid si in functie de temperatura de afara este casant. Casa nu mai vorbesc ca atunci cand il prinzi ,in suruburi sau popnituri se sparge.... Bafta. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi Bre ... ia du-te matale intr-un supermaket ... ia o plinta de parchet din pvc de'aia lata ... tragi niste gauri cu spiralu' in ea, o incalzesti putin si vezi ... nu e de-acolo? :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi Bre ... ia du-te matale intr-un supermaket ... ia o plinta de parchet din pvc de'aia lata ... tragi niste gauri cu spiralu' in ea, o incalzesti putin si vezi ... nu e de-acolo? :h5 nu ca e alba si trebe' neagra si mai e si casanta la frig :care dar poate incerca cu orice curea de cauciuc mai lata - de pe la agricole. vezi pe centura ce gasesti, in afara de pitipoance. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi Maestre se gasesc si alte colori + ca sunt unele mai maleabile (buretoase)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi Dau si eu o parere: Cauta la furnituri pentru cizmarie, foaie pentru flecuri de pantofi. Sunt foi dintr-un fel de cauciuc destul de dur dar, totusi, flexibil de vre-o 6 mm grosime. Eu nu am vazut decat de culoare neagra. Am facut aparatori de noroi din astfel de material si s-au comportat foarte bine. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi sa mor daca mi-as pune in culoarea lemnului... :ha: si sint casante. problema nu e sa le pui acolo ci cit le pastrezi acolo... la prima hirsiire pe laterala pleaca. zboara ele alea profi... e suficient sa dai pe goole cu produse din cauciuc si gasesti, da' recunosc ca e mai simplu sa intrebi pe cineva care poate a experimentat. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi Domnilor M-a trosnit o idee la subiectul de fata. Ce se intampla daca iei un cauciuc de dimnsiunea apropiata decupajului din aripa (sa presupunem ca aceasta este un arc de cerc), il tai in 2 pe verticala iar din bucata ramasa decupezi doar cat iti trebuie de la prag pana la bara din fata si o lipesti cumva de aripa? Overfenderu lui cauciuc. O fi si rezistent, si negru si ce vreti voi. Doar ca tre ales un cauciuc mai uzat si mai subtire, ca sa nu fie foarte greu. hihi, :banana pot sa-mi patentez ideea? :h5 SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi majoritatea au creasta cu plasa de otel ...deci nu prea merge asta ca sa vezi ca a mai incercat cineva :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi si care o fi baiu'? nu poti taia otelu, sau ramane naspa dupa taiere? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi cred ca banda transportoare e buna,se gaseste la balastiere. O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi overfender de cauciuc 21eur/ml tva inclus Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi cateva detalii despre metoda de prindere se pot da? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi sunt 2 modele de banda overfender, unele mai ieftine, care se prind cu kipling direct prin oferfender in muchia de la aripa,ce evident trebuie gaurita. Intr-o perioada relativ scurta de timp overfenderul incepe sa se pleosteasca pe intre kipling-uri si .....alt tip de ovefender, care are prelucrat spre partea de jos un canal prin care "circula" sectoare de platband ce realizeaza o prindere uniforma pe conturul aripii. Din exterior privite, ambele modele par la fel, dar dedesubt sunt cumva altceva...... Banda poate fi lata de 25mm, 45mm, 60mm, 75mm, 90mm, 110mm. Totusi,cele late, peste 60mm nu stau bine si uniform pe masina. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Need help!material plastic flexibil pt protectie noroi aripi Cele din poza din care sunt? Cu prindere prin kiplinguri sau pe modelul sina? Multumesc. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate