TINU Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Mici probleme cu franele : nu franeaza chiar bine de la prima pedala ! la a doua, e mai plina pedala si efectul mai bun ! daca incarc un pic pedala franeaza mai bine si mai sus ! Ce poate fi ? MULTUMESC ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: PAJERO 2,8 Aeriseste sistemul de franare. Asta ar fi pentru inceput. Daca nici asa nu merge urmeaza o verificare la pistonul de frana... etc. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TINU Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: PAJERO 2,8 Cum se face aerisirea ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: PAJERO 2,8 Aici ar fi cateva probleme si rezolvari la problemele legate de pompa de vacuum. viewtopic.php?f=15&t=3696 Legat de aerisirea sistemului de franare asteptam sa posteze un coleg mai experimentat si cu chef de tastat ca eu sunt putin... obosit azi :x OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: PAJERO 2,8 Cum se face aerisirea ? mai bine fugi la un service...oricum e nevoie de 2 oameni,+ca daca nu e de acolo buba ei pot verifica de unde vine necazul...oricum recomandat e sa schimbi garniturile si sa cureti pistonul , nui scump si merita ...cine stie cand au fost verificate ultima data (un kit de reparatie costa cam 40 lei/etrier...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TINU Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: PAJERO 2,8 era pompa centrala de frana ! am schimbat-o (desi se putea incerca o varianta mai ieftina prin schimbarea doar a garniturilor) ! acum franeaza foarte bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: PAJERO 2,8 Poate ca era mai ieftin, dar nu era sigur 100% ca se rezolva, pentru ca daca garniturile de la pistonul vechi au fost foarte uzate e posibil sa fi uzat si cilindrul, facand astfel ineficienta schimbarea doar a garniturilor. Eu am patit asta la o fosta masina, si din dorinta de a economisi am chelltuit mai mult. De asta ma bazez pe principiul : "sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine". :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: PAJERO 2,8 :h5 am luat de la Alpadrino chit de reparatie cu tot cu piston si toate garniturile 80 ron Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: PAJERO 2,8 :x scuze de la pompa de ambreaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate