Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

PAJERO 2,8

TINU

Postări Recomandate

Mici probleme cu franele : nu franeaza chiar bine de la prima pedala !

la a doua, e mai plina pedala si efectul mai bun !

daca incarc un pic pedala franeaza mai bine si mai sus !

Ce poate fi ?

MULTUMESC !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: PAJERO 2,8

Aici ar fi cateva probleme si rezolvari la problemele legate de pompa de vacuum. viewtopic.php?f=15&t=3696

Legat de aerisirea sistemului de franare asteptam sa posteze un coleg mai experimentat si cu chef de tastat ca eu sunt putin... obosit azi :x

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Cum se face aerisirea ?

mai bine fugi la un service...oricum e nevoie de 2 oameni,+ca daca nu e de acolo buba ei pot verifica de unde vine necazul...oricum recomandat e sa schimbi garniturile si sa cureti pistonul , nui scump si merita ...cine stie cand au fost verificate ultima data (un kit de reparatie costa cam 40 lei/etrier...)

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

era pompa centrala de frana ! am schimbat-o (desi se putea incerca o varianta mai ieftina prin schimbarea doar a garniturilor) !

acum franeaza foarte bine !

Link spre comentariu

Poate ca era mai ieftin, dar nu era sigur 100% ca se rezolva, pentru ca daca garniturile de la pistonul vechi au fost foarte uzate e posibil sa fi uzat si cilindrul, facand astfel ineficienta schimbarea doar a garniturilor. Eu am patit asta la o fosta masina, si din dorinta de a economisi am chelltuit mai mult. De asta ma bazez pe principiul : "sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine". :)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare