aztec Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Am vazut ca si aici pe forum se cunosc ceva "rute ocolitoare" a aglomerarilor din diverse zone, mai ales ale bucurestiului... Incep cu o varianta de intrare in Bucuresti dinspre Otopeni, exasperat de coada imensa de la podul otopeni pana la aeroportul baneasa. O varianta era si centura de la otopeni pana la Mogosoaia apoi spre bucurestii noi, dar si acolo a devenit de regula greu de trecut. Aceasta varianta pleaca din centra (soseaua odaii ), cam din dreptul facultati INI, adica putin dupa ce linia de tren se desparte de sosea. Drumul se numeste Piscul mare, se continua cu Piscul Pietrei apoi cu Regimentului..si ajunge in Gh. Ionescu-Sisesti.De fapt este un drum in mare parte in linie dreapta.. dar drum. adica nu strada sau sosea, pt ca nu este asfaltat, doar pietruit si.. balti si noroi. Insa nu pune mare dificultate in parcurgere.. . Oricum se salveaza intre 30min -1h . http://img95.imageshack.us/img95/9866/routedm6.jpg ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Shortcut.. sau variante de drumuri. O varianta pt iesirea la autogara militari, atunci cand e groasa in zona este pe Timisoara, apoi pe Moinesti pana la curba unde se face stanga pe o strada Furtunei parca.. ce da in Valea lunga... dupa ce se trece linia de tren se face iarasi stanga.. in capatul strazi stanga... si se ajunge la autogara militari ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Shortcut.. sau variante de drumuri. O alta varianta, mai ocolita dar ceva mai rapida cand e nebunie la intersectia Dr. Taberei-Dr. Sarii-Razoare. Am observat ca marea problema in afara de Razoare e dr. tab-Dr. Sarii, din cauza nerespectari semaforului si intrat=rii pe rosu a soferilor din ambele sensuri. varianta Ocolitoare (albastra) Iese din Dr taberei pe la vechiul ADP si Romtehnica, mult mai aproape de int Razoare cu Timisoara.. unde nu se sta mai mult de 2 semafoare. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Shortcut.. sau variante de drumuri. varianta ocolitoare pt traficul de pe drumul taberei. Stada se numeste haiducului si evita intersectia de la favorit.. si stopul. Cateva propuneri.. mai bine detaliate facute de altii pt drumul taberei. http://drumultaberei.wordpress.com/2008/02/09/ ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: Shortcut.. sau variante de drumuri. Aia cu intratul de pe Dr Taberei pe Timisoara dupa intersectia cu Vasile Milea chiar nu-i vad rostul...e la fel de rau pe ambele parti. In rest par ok rutele :grin: Poate ne vedem o data in trafic daca tot stam in acelasi cartier...numai bine :h5 Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Shortcut.. sau variante de drumuri. Eu an constatat ca asa trec mai repede de razoare pt ca nu mai am de asteptat la intersectia cu drumul sarii, unde se cam blocheaza..adica max 3 semafoare pe timisoara(de la romtehnica) pana la 5-8 semafoare pe drumul taberei. Mai este varianta la venirea de pe A1, imediat dupa coborarea de pe ultimul pod, la putin dupa semnul de finalizarea autostrazi, in dreapta, pe langa fostul liceu auto se face o strada.. ce da in Preciziei, si iese la autogara militari. Merge ca varianta pana nu afla toata lumea de ea. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Shortcut.. sau variante de drumuri. pai daca o postezi pe forum.... :grin: sa fii sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Shortcut.. sau variante de drumuri. Cea mai tare scurtatura (ultima bomba in domeniu) este sa va mutati din Bucuresti (daca se poate si cu serviciul ar fi ideal)! :ha: :ha: Asa nu va mai faceti probleme la a cata strada faceti dreapta sau cat noroi se afla pe ocolitoare samd! De cand cu ieftinirea carburantilor toti gherlanii au scos magarii la plug! Cica e mai ieftin decat cu metroul! :ha: :ha: Cand vad 'borcanatii' in trafic care deabia deslusesc tainele condusului si dupa aia se uita intrebatori la tine: "eu incotor sa o iau" imi vine sa-i iau intre rotile la jeep, sa-mi simta toba pe chelie! :ha: :ha: :ha: ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Shortcut.. sau variante de drumuri. eu acum sunt in ceea ce ar fi militari-ul medgidiei la intrarea pe A1, si lucrez langa ceea ce ar fi fabrica loulis a medgidiei (centura spre cernica) . distanta? 6 km. nr semafoare: 0 (in toata medgidia, nu pe traseu). viteza medie (medie) in jur de 50km/h. imi ia intre 7 si 10 minute toata afacerea, fara sa ma grabesc, si am si timp sa admir cei 2-3 piloti locali infipti saptamanal in gardurile podului de peste canal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Shortcut.. sau variante de drumuri. varianta ocolitoare pt traficul de pe drumul taberei. Stada se numeste haiducului si evita intersectia de la favorit.. si stopul. Cateva propuneri.. mai bine detaliate facute de altii pt drumul taberei. http://drumultaberei.wordpress.com/2008/02/09/ Daca ai norocul sa nimeresti liber este foarte buna scurtatura dar de cateva ori am avut norocul sa dau de masini de gunoi la 8 dimineata. :uameni Oras de doi bani! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Shortcut.. sau variante de drumuri. din drumul taberei spre cringasi dimineata pe la 7.00 autogara militari ,la primul pod pina in el se face o strada la dreaptasi se iese pe cimp in rosu apoi la stinga pe principal la stadion la dreapta iar pe cimp apoi se iese in giulesti sirbi in 20-25 minute se ajunge pe varianta asta, iar in timpul asta nu treci de plazza....pe drumul normal zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: Shortcut.. sau variante de drumuri. Ce pod e langa autogara? :shock: Poti sa pui o harta cu traseul de care zici ca nu prea inteleg si mi se pare foarte util. :h5 Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: Shortcut.. sau variante de drumuri. primul pod peste autostrada,la piciorul lui pina sa urci faci dreapta zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 2, 2009 Autor Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Shortcut.. sau variante de drumuri. Mai adaugam o varianta pt bucuresteni. Testata vineri. Noroi, pasta de noroi, gropi.. apa, noroi. Si pamant. Pe bucati mici chiar bun drumul. Dar sa explicam. Din Drumul taberei, direct soseaua alexandriei aproape de penitenciarul rahova. Din Prel ghencea, imediat dupa intersectia cu Raul Doamnei pe partea stanga era o benzinarie.. pe langa benzinaria asta sunt 2 strazi, Ghidigheni si Dantelei. Eu am urmat strada dantelei, pana la o intersectie cu o strada cu salcie unde se face stanga. Daca pana aici drmul e doar prost, devine chiar interesant mai departe. Vreo 100 m de drum bun, chiar surprinzator, dupa care se transforma in ceva incredibil. noroi, pasta de noroi, gunoaie pe margini..si nu a plouat de ceva zile bune. Cand am ajuns pe sos Alexandrie jumatate de masina era maro.. parca varuita. In schimb am obtinut 12 min din dr tab pana pe sos alex. Variantele mai sunt ocolul pe centura sau pe antiaeriana. O varianta mai este si de pe strada Bulgarus direct spre Alexandriei, dar nu am testat...poate pe seceta. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate