Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

PT BUCURESTENI

Postări Recomandate

Nu stiu exact in ce sectiune ar fi trebuit sa postez acest topic, dar...asta e! Sper ca e bine aici. Iata despre ce e vorba: HAI SA NE VEDEM SAPTAMNAL!!! Daca nu iesim, macar o data pe saptamna sa ne vedem, sa barfim, sa ne comportam misogin, sa ragaim dupa bere, sa povestim despre noroaie, roti, himene ... :ha: :ha: :ha: etc

Adica pe principiul clubului lui Bundy - NO M'AM :banana :banana dar presarat cu initiative noroioase. Eu sunt de parere ca bintalnirile grupului de offroaderi bucuresteni sunt benefice mai ales ca ne vom cunoaste mult mai bine in mod direct si personal si vom stii mult mai bine, pe principiul asa cum esti, asa conduci, cum ne armonizam. Mai ales ca putem face zeci de chestii utile prin aceste intalniri (altele in afara de a ne imbata ca porcii) :grin:

Ce ziceti? Gepeto zicea ca da, dar.....atat a ramas: zisul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: PT BUCURESTENI

Hihihi.......fix marti......

De la 20 30 in Dreamers......Plevnei 27.....langa faculta de stomatologie.....la vasile parvan.....unde intorc troleibuzele

aaaa......si "domnu bogdan" nu era nici tata......ca pe el il chema Iosef.Eu sunt bogdan si atat.

Hai ....fie......bogdan4x4 :grin:

Link spre comentariu

Hihihi.......fix marti......

De la 20 30 in Dreamers......Plevnei 27.....langa faculta de stomatologie.....la vasile parvan.....unde intorc troleibuzele

aaaa......si "domnu bogdan" nu era nici tata......ca pe el il chema Iosef.Eu sunt bogdan si atat.

Hai ....fie......bogdan4x4 :grin:

Dupa prima bere vei fi "ba, bogdane". Asa ca permite-mi sa te mai "domnesc un pic". In legatura cu intalnirea...eu diseara vin. Sper sa va recunosc cumva. Stiu zona!

Link spre comentariu

Intra pe intrarea "de pe colt".....urca la etaj.......si acolo ai sa gasesti o masa mare si galagioasa........sau pur si simplu intrebi fata de la bar "unde sunt zdruncinatii aia cu masini de teren care se vad regulat in carciuma voastra"

Te asteptam :h5

Link spre comentariu

subscriu si eu... ca m-au parasit astia si m-au lasat singur la birou :D

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Excelent gandit........

exista insa deja acest frumos obicei......si e deja "traditie"

ne intalnim in fiecare marti in club in "dreamers".......si asta de mai bine de un an

Te asteptam cu drag

ahaaa, deci acolo va ascundeati si eu care credeam ca Bucurestenii nu ies la barfa.. :ha:

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

data viitoare e pe 30, intalnire placuta si mult noroc, in lipsa unor nebuni care pleaca in Bucegi :D, pana atunci Craciun Fericit la toata lumea, si daca nu mai intram pe forum va urez: Un An Nou Fericit pt voi si familiile voastre !!! si La Multi Ani !!!

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Vizitator Tzache

E na ca'm aflato si pasta ... va intalniti in fiecare saptamana la un mic fript so bere rece ... :uameni Nu puteati sa ziceti asa de lanceput ? Pe 30 vreau sa semnez si io condica :x

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare