nan florin Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 In aceasta seara la PRO TV noul ministru al mediului a anuntat ca noua taxa de mediu va fi suspendata iar in luna ianuarie se va discuta reasezarea ei pentru ca aceasta sa fie suportabila pentru toata lumea. La auzul acesteia dir adj de la Dacia a fost pur si simplu isterizat.... Vom trai si vom vedea Deasemenea se pare ca ITP-ul pt masinile mai vechi de 7 ani care urma sa se faca la un an este deocamdata in stare de proiect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Vesti bune! te tii de basme? astia au uitat deja sa mai mareasca salariile la profesori si suspenda taxa?? sa dea domnu... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Vesti bune! Nu ma tin de basme, eu doar am relatat ce a afirmat ministrul mediului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Vesti bune! Ar fi excelent sa se scoata taxa, trebuie scoasa, UE ne sufla in ceafa. Parerea mea! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Vesti bune! domnilor in tara asta sunt mai multi bugetari si pensionari decat oameni care produc din cei care produc o parte inchid poarta si pleaca in alte tari mai blande legislativ o alta parte dau in somaj oameni la greu deci banii la buget sunt in scadere.. cum pe cei care produc nu prea ii mai pot mulge pt ca deja sunt la maxim..cum aia devin deja 'rara avis' o parte buna din banii de la buget sunt reprezentati de taxa de puluarepe care o platesc toti fie ei bugetari sau nu si cum salariile ,pensiile si somajul trebuie platite, orice sursa care aduce bani la buget nu poate fi neglijata,parerea mea este ca aceasta taxa, mascata sau nu sub diferite forme. va exista in continuare. nu va imbatati cu apa rece sau cu pisu de politician niciodata nu tine.. suntem patiti atata amar de ani ce dracu inca nu am invatat lectia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Vesti bune! Tot la acest capitol : au anuntat astia ca o sa ninga diseara(24 dec. 20080)in Bucuresti. :ha: Abia astept sa "ar" putin pe strada , sa imbolnavesc vecinii.... :grin: Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Vesti bune! Daca apuci anul ala ...20080 sigur o sa imbolnavesti vecinii ... :ha: :ha: :ha: Daca o pune diseara, desi slabe sperante ca e soare afara ...sambata ... ies cu droaga sa o adap la Calugareni! ...si mai dai in gatu' masii p'astia cu taxa, sa le stea sarmaua-n gat si sa bea in noaptea nuntii spritz de apa plata cu apa minerala! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Vesti bune! Din pacate nici eu nu cred ca vor face ceva cu taxa....poate doar sa o dubleze in loc de triplat. Bugetul ROMANIEI este in pioneze si fostul guvern a iertat dintr-o singura semnatura datorii de miliarde ale marilor intreprinderi(printre care si ALRO).Cred ca se vor stradui sa inventeze alte taxe si vor actiona pirghia inflatiei si a cursului valutar pentru ca sa contracareze maririle de pensii si de salarii pecare sunt nevoiti sa le ofere pentru ca altfel risca miscari de strada(se va lasa cu scutieri si incendieri de guvern...istoria se repeta). Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Vesti bune! :ha: :ha: :ha: :h5 Ce ochi de vultur ai , Yonutz , excelent , anul 20080 , nici nu am pretentii mari :ha: Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Vesti bune! E un guvern nou si tre' sa de-a bine la populatie. O sa reduca sigur taxa. Macar pe moment... don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Decembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Vesti bune! Sa nu uitam ca Dom' Presedinte Base are nevoie de neste voturi anul viitor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Vesti bune! Eu zic ca va bateti capul degeaba cu taxa lor: acatiste, mosmoande, rugaciuni ... Da-i reaqu de ratati cu taxa lor cu tot! Mi se falfaie de taxa lor, desi am masina in curte la care ar trebui sa le dau 20.000 de cocari daca o vreau cu table de "RO"! Da' io, baiat simtit, sigan de ilfov, cum tocmai m-am mutat aici printre bulgari (Popesti) primu' lucru la anu sau peste mai multi ani dupa ce mi-or expira cele 4-5-tz randuri de nr de 3 luni de Germania daca o mai fi taxa asta ma duc frumos, fac un offroad pe la Calugareni, murdaresc DN-ul lui Tariceanu, dau taxa de pod si vin cu numere dalea cu BG (sa-mi cedeze consatenii locul de veci ca acuma-s de-l lor) fac iar un offroad si la intoarcere, tot la Calugareni dupa care noroiesc din nou DN-ul lui Tariceanu sa fie noroit de la cap la cap ...dupa care vin acasa, fac o pomana in viu la taxa lui Taricescu ... Cum ziceau aia cu ochiu' maro Bigbroder: "Viata e frumoasa daca stii s-o traiesti" ... sau in varianta mioritica (productie proprie instanta): Nu e taxa de poluare Ca s-o iei ca pe mancare Nu platim taxa de drum Ca masina da cu fum Nu e tren, nu-i avion Sa dam banii din palton Nu platim ca nu dorim Pe calici sa-i miluim Sa isi ia din banii nostrii Iar noi sa platim ca prostii Curve si masini straine Caviar si toale fine Deci baieti voi stati cuminti Si cu taxa ii sariti Lasati banu-n podu' casii Ia mai da-i in mortii masii ! Firar a reaqu de bautura, ce face un "vin la borcan" de R Moldova ... ca uns a mers ... :ha: :ha: :ha: Hai sa traiti bine, Craciun Fericit Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Vesti bune! @asfalttango: se zice piuneze, nu pioneze.... verificati... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate