Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

POVESTEA JAGUARULUI REFUZAT

sxn

Postări Recomandate

salut,

am comandat pentru sotia mea in septembrie '08 un Xtype luxury, a vrut ca totul la interior sa fie negru sau gry,ieri am fost sa o ridicam si ...

plafonul gry stalpi crem,scaune negre bandou crem....nu am mai cautat si alceva..

Cand am intrebat de ce nu e ce am comandat raspunsul a fost "pentru romania asa se face".

OK. dar am coMandat dupa un catalog din romania.....si uite asa neam f****t* pana am plecat

Au spus ca imi ne dau bani inapoi.....am platit o integral...

Nu am luat masina.....ce ma sfatuiti

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: POVESTEA JAGUARULUI REFUZAT

pai..ce te astepti sa spunem, "si eu am patit asa cu cei de la Jaguar, am comandat una si au facut alta"??

sunt putini care isi permit sa comande un jaguar nou, e bine ca esti printre ei....

sunt si mai putini care l-au refuzat.... probabil esti singurul

pe banii tai faci ce vrei (si sunt bani multi) iar gusturile nu se discuta...in fond, pt ce ai scris acest post????

daca iti spune cineva ca sa mergi sa-l iei si sa schimbi pe banii tai ce e crem, sau sa-l iei ca e frumos asa... il iei????

daca iti spune cineva ca "bine faci ca nu-l iei, nici eu nu il luam in locul tau" te incalzeste cu ceva????

si atunci, revin cu intrebarea, oare de ce ai pus acest post??? :app

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

faptul ca am comandat ceva si a venit altceva nu s a intamplat numai la jag...,dar la ei nu ma asteptam.

Pretul mare a unui jaguar este un mit.......verifica

subiectu' este la diverse.....

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu

Nu renunta in a obtine ce-ti doresti sau mai bine zis ce-ai comandat!!!

Ideea cu presa mi se pare cea mai bun: pe "praful" ăsta să mai aibă şi reclamă negativă in presă clar n-o să le placă!

Adună-ţi toate documentele : comandă iniţială, precontract, etc apoi fă nişte poze la maşina care vor să ţi-o bage pe gât, cere-le să-ţi dea în scris motivul pt care maşina nu a venit conform comenzii şi apoi anunţă-i că te duci direct la presă!

Astea sunt măgării pur româneşti şi de care trebuie dezvăţaţi !!!

Nu renunţa !!! Du-te cu ei până-n pânzele albe!!! F...-n g... de nemernici!!!!

Link spre comentariu

Nu renunta in a obtine ce-ti doresti sau mai bine zis ce-ai comandat!!!..........

Nu renunţa !!! Du-te cu ei până-n pânzele albe!!! F...-n g... de nemernici!!!!

Are dreptate astrl2000 : sunt chestii tipic romanesti! Trebuie dezvatati ! Discount mare + scuze scrise daca iei aceasta masina!

0745634366
Link spre comentariu

Ai optiunea clara de a refuza aceasta masina!

Totul depinde de ceea ce e scris in "comanda"!

In acest caz eu as refuza masina respectiva, daca ai bazele legale sa o faci (si exista ceva scris in acest sens)! Si i-as soma tot scris sa-mi plateasca daune interese ptr intarziere! Consulta un avocat, el iti poate lumina calea si iti poate arata cea mai buna solutie!

Noi aici "latram" 'geaba! ... Totul depinde de hartiile care sunt intr voi: dealerul Jaguar si beneficiarul (pf sau pj)!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

JAGUAR investeste foarte mult in imagine.

Iar imaginea se vrea a fi a unui brand de lux(chiar daca preturile au scazut direct proportional si cu calitatea).

Vezi ce am postat pe forum cu privire la evenimentul din acest an de la BAMBOO si REX MAMAIA.

Amenintarile cu campanie negativa de presa vor avea pentru ei cea mai mare rezonanta.Succes!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Ce va mirati? Nu ati vazut ce a patzit Columbeanu cu Rolls-ul? Cand i l-au livrat au constatat ca au uitat sa-i monteze barul ( comandat si platit) ! Asa ca se mai intampla si la case si mai mari !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Bine, ce sa zic :roll:

Eu cand am comandat Audi am comandat cu o seria de echipamente culore si termen de livrare, termen de livrare a fost o saptamana mai tarziu de ca era scris in comanda (Audi a zis ca prima masina comandata eventual a cazut din transport si se ai lovit :P ), dupa asta masina care ai venit nu era cu echipamente comandat, si culore interioare care avea fost comandat negru, stii care a fost ....... crem :ha: :ha: :ha:

In sfarsit am masina care a vrut Audi, nu care am comandat eu :P , bine ca nu a fost platita pe bani mei.

Dar, cum se ai zis, daca masina nu este care a fost scrisa in comanda, ai drept de refuzare si daca vrei bani inapoi trebie cu interese.

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Jaguarul este acum propietatea TATA.Nu m-ar mira sa scada in calitate.

Nu sunt 2 linii de montaj.Doar piese cu controlul de calitate trecut si catalogate ca perfecte,foarte bune,bune....In functie de comanda lansata se ia piesa respectiva.Occidentalii nu accepta un numar asa de mare de reparatii in garantie...pe cind la noi...Am exemple concrete si date centralizate din 2003 pina in 2006 care dovedesc ca zvonul ...este realitate.Din acesta cauza japonezele au triumfat peste tot....CALITATEA!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

am uitat sa spun ca trebuia livrata acum o luna.....

astept sa treaca anu' si mergem la ei sa vedem ce spun....

alfonso la tine tot interiorul este bej,la JEGuar plafonul este gry,stalpi sunt crem restul negru si .....nu mai stiu

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu

1.Jaguarul nu mai este Jaguar; jaguar-urile actuale sunt penibile - pe motorina etc., ce gluma, remember V8, V10, V12... :P

2.Poate ti-au facut un bine; nu realizezi ce-ar fi insemnat sa ajungi cu el la service / garantie... :ha: :P

Link spre comentariu

Teoria ptr Europa de est este adevarata!

Masinile produse ptr est sunt net inferioare atat ca dotari cat si la calitatea finisajelor! De asemenea aceasta teorie este REALA si la fabrica DACIA ... ptr RO fac masini la anumite standarde, ptr vest standardul este altul ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Poate ca nu e cea mai reushita comparatzie, dar sa zicem ca te duci la un bordel. De lux, ca doar e Jaguar. Si iti arata poza cu modelul lunii din Payboy, silicoane, face-lift, botox, toate optinuile, platesti, te duci la camera, si apare in camera in locul femeii fatale, femeia de serviciu, grasa, cu sanii la genunchi si urata ca draku. Ce faci? Inchizi ochii si te gandesti la ce ai platit, sau te duci si ceri ce ai platit? Asa si cu mashina. Nu o sa fii niciodata multzumit de ea, stiind ca nu e cum tzi-ai dorit-o si cum ai platit-o. Eu zic sa nu te lashi dus cu vorba sau cu momeli gen discount. Nimik nu e mai eficient decat presa si publicitatea negativa. Am un amic care a schimbat la o firma de asigurari celebra, totul incepand de la directorul de sucursala in jos. A sunat la sediul de la Bucuresti, si le-a spus ca o sa cheme presa, pentru o magarie facuta la o asigurare facuta pe naspa unui pilos. Si normal ca cei de la Bucuresti nu au dorit sa apara numele firmei legat de un astfel de scandal, pentru ca isi pierdeau credibilitatea in fatza clientzilor. Eu zic sa ii explici dealer-ului tau, varianta asta, si sa spui ca intentzionezi sa trimitzi un mail si mai sus, la sefii de la Jagurar, in care sa explici situatzia, si sa le spui ca din cauza dealer-ului lor din Romania, pierd clientzi. Si daca mai pomenesti si de presa, sunt sigur ca o sa se rezolve rapid.

Masinile noi nu mai sunt la nivelul celor mai vechi... Asta e clar. Acum se pune accentul pe partea economica. Mashina nu trebuie sa reziste mult. Altfel ce rost mai au modelel mai noi. Ma gandesc ca un Mercedes Cobra din 80 de care nu s-a abuzat cu sigurantza o sa reziste mai mult decat un Logan, Clio, sau alta mashina de 10000 de euro. Imi aduc aminte senzatzia pe care am avut-o conducand un Jaguar Sovereign din 93, cu motor de 4 litrii, cu cutie automata. Am calcat acceleratia la podea, si am avut impresia ca decolez intr-un avion de lux.

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

salut,

am comandat pentru sotia mea in septembrie '08 un Xtype luxury, a vrut ca totul la interior sa fie .........

Nu am luat masina.....ce ma sfatuiti

Motivul principal pt care trebuie sa te lupti sa obtii masina dorita si sa-i faci sa-si ceara scuze e cel subliniat cu rosu !

Dupa cum banuiesc se dorea a fi si cadou de Mos Craciun....

Link spre comentariu

Masinile produse ptr est sunt net inferioare atat ca dotari cat si la calitatea finisajelor! De asemenea aceasta teorie este REALA si la fabrica DACIA ... ptr RO fac masini la anumite standarde, ptr vest standardul este altul ...

Mega adevarata,deci eu personal stiu 4 fabricanti care au pe aceeasi linie de productie indicativ EST,,Skoda,Seat,Wv,Ford.

Este vorba de mici amanunte care face viata linistita si usoara consumatorului din W.

-Capitonaje usi(interioare)

-antifonare caroserie(cata lume nu se plange de rugina repede),materiale ieftine si "subtiri" pentru EST

-izolatii cablaj electric fara protectie suplimentara TUV

-pozarea cabalajului electric fara elemente de ranforsare

-alegerea producatorilor asiatici cei mai ieftini pentru anumite componente si accesorii

-in cazul Skoda...in RO vine cu anumite anvelope(matador ieftine) in Germania vin cu Conti ECO

-asa le trebuie acelor consumatori care in incercarea de a scade pretul cu orice pret,accepta orice!!

-air bag urile,avem fabrica si in RO,..pa aia ieftini ii frige la mana si la fata ..pa aia din west(cu TUV pe el) ii doare in cot.

-si mai sunt inca multe elemente care fac ca la o masina sa-i scada pretul mult.

-in RO merge pentru ca nu avem standarde de securizare si agreere bine stabilite pentru toate reperele care se monteaza pe un auto-turism .

Altfel foarte bine suna,,,am luat Seatu' ala cu pretu x si in Spania la mama-sa era y,,,nou!!!...sa moara masa!!!

Dupa aia..moartea cu mila!

Si sa ne mai miram de Indienii de la Tata!!

Va rog sa va uitati o singura data la un Tata ...si o sa va amintiti de ARO (ca si masina buna la finisaje)

Concluzie:

Pentru un producator este foarte usor sa configureze o masina ieftina(pentru client) cand ai atatea parghii de jonglare si ai termene de livrare cu 0 la sfarsit.

Pajero
Link spre comentariu

Mega adevarata,deci eu personal stiu 4 fabricanti care au pe aceeasi linie de productie indicativ EST,,Skoda,Seat,Wv,Ford.

Este vorba de mici amanunte care face viata linistita si usoara consumatorului din W.

-Capitonaje usi(interioare)

-antifonare caroserie(cata lume nu se plange de rugina repede),materiale ieftine si "subtiri" pentru EST

-izolatii cablaj electric fara protectie suplimentara TUV

-pozarea cabalajului electric fara elemente de ranforsare

-alegerea producatorilor asiatici cei mai ieftini pentru anumite componente si accesorii

-in cazul Skoda...in RO vine cu anumite anvelope(matador ieftine) in Germania vin cu Conti ECO

-asa le trebuie acelor consumatori care in incercarea de a scade pretul cu orice pret,accepta orice!!

-air bag urile,avem fabrica si in RO,..pa aia ieftini ii frige la mana si la fata ..pa aia din west(cu TUV pe el) ii doare in cot.

-si mai sunt inca multe elemente care fac ca la o masina sa-i scada pretul mult.

-in RO merge pentru ca nu avem standarde de securizare si agreere bine stabilite pentru toate reperele care se monteaza pe un auto-turism .

Altfel foarte bine suna,,,am luat Seatu' ala cu pretu x si in Spania la mama-sa era y,,,nou!!!...sa moara masa!!!

Dupa aia..moartea cu mila!

Si sa ne mai miram de Indienii de la Tata!!

Va rog sa va uitati o singura data la un Tata ...si o sa va amintiti de ARO (ca si masina buna la finisaje)

Concluzie:

Pentru un producator este foarte usor sa configureze o masina ieftina(pentru client) cand ai atatea parghii de jonglare si ai termene de livrare cu 0 la sfarsit.

Confirm ce a spus Pepi.

Nu stiu numic de airbag-uri dar de finisaje pot confirma. De exemplu in Vest o masina fata de una din est are: capitonaj la capota motor si la cea portbagaj, toate suruburile "la vedere" au mansoane de cauciuc, alta calitate a panourilor de pe portiere, centurile in culoarea tapiteriei, tapiteria de pe plafon din mateial textil in loc de carton cu pasla, anvelope Matador, etc. Asta e si motivul pt. care cele din Ro sunt mai ieftine cu cateva sute de Euro. Importatorii au libertatea de a alege sandardul de finisare pe care il vor, dar datorita "politicilor de pret" se prefera comercializarea standardelor inferioare. Nu producatorul decide standardul ci importatorul.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Faza cu air bag-urile e urmatoarea. Daca o sa vorbesti cu cineva care a avut acident cu Loganul si i s-a declansat air bag-ul. o sa iti povesteasca de arsurile de pe maini sau si ai grav, pe fatza. Se folosesc capse pirotehnice prost calibrate, cu o explozie mai intensa. Lucrul asta influentzeaza si comportamentul pernei de aer in momentul impactului, care se umfla mult prea repede, si automat se si desumfla mai rapid, riscand sa dai totushi cu fatza de volan, asta dupa ce te-a ars si explozia capsei. Nu sunt povesti, e treaba reala.

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

faptul ca am comandat ceva si a venit altceva nu s a intamplat numai la jag...,dar la ei nu ma asteptam.

Pretul mare a unui jaguar este un mit.......verifica

subiectu' este la diverse.....

de ce nu o comanzi matale in germania de exemplu? si cred ca iesi si mai ieftin. aceleasi magarii se petrec si in olanda, bineinteles cu alta explicatie, de ex. ca nu se mai fabrica ce cerem noi si cum totul e mult mai scump decit in restul europei, de obicei ne ducem la nemti, merge rapid, precis ce am cerut si mult mai ieftin.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare