Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

POVESTEA JAGUARULUI REFUZAT

sxn

Postări Recomandate

Re: POVESTEA JAGUARULUI REFUZAT

Domnilor ce nu ati reusit sa intelegeti voi este ca ai puterea (fiind cetatean european) sa-ti cumperi o masina nou nouta de oriunde vrei din Europa.

Nu va inchipuiti ca sunt aceleasi standarde pentru ca si pietele sunt diferite. Ex: in Germania nu vei vinde in veci o masina fara 6 airbag-uri, capitonaj execelent, antifonare super -intr-un cuvint premium- dar si la pretul stabilit de piata germana. In Romania importatorii fac comenzi de productie cit mai ieftine (adica mai prost dotate, mai putin capitonate, fara anumite optionale care in alta parte sunt standard, etc ) deci pretul este mai mic pentru ca asa cere piata. Nu cunoasteti care este procentul de acoperire prin accesorii a greselilor de comenzi? O sa va spun eu -peste 60%-. Nu are importanta cit costa- am mai vindut o masina...... asta este conceptia.

Nu cred ca vreun importator a dat in viata lui o comanda la producator pentru o masina, cu anumite optionale, cu o anumita culoare interioara sau exterioara. Acestea sunt cazuri izolate si nimeni nu se incurca cu asa ceva indiferent cit ar costa (nu vorbim de Ferrari sau alte super luxuri).

Asa ca nu incercati sa le schimbati voi politica, ci incercati sa gasiti voi (in toata Europa) ce se aproprie cit mai mult de cerintele voastre.

Cam asta este parerea mea.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu merita sa faci compromisuri pe banii tai

masina trebuie sa fie ceea ce vrei tu si ce iti place tie , nu ceea ce vor ei

oricum 99% dintre vanzatorii de masini nu au habar de masini

eu am avut aventuri asemanatoare (imi comandase masina cu cutie manuala in loc de automata), si am renuntat si la masina si la dealer

norocul meu ca erau 2 dealeri

succes !

Link spre comentariu

Am prieteni in Italia,asta vara am fost acolo la ei,cu cateva saptamani ininte de a ajunge eu in italia a fost difuzata la TV la un post cu mare audienta o emisiune cu un fost cap al mafiei italiene care spunea ca in fabricile pe care le detine mafia (60-70 % din totalul lor)produsele se sorteaza si cea mai buna calitate ramane in italia si merge in europa de vest,dupa care produsele de calitate inferioara merg in europa de est.Aceasta politica este valabila incepand cu mancarea,incaltaminte,imbracaminte si terminand cu produsele cele mai scumpe (autoturisme,etc).

Link spre comentariu

Exista fabrica de airbaguri la Sighisoara, Parat Ro, am vazut ca se produc pentru foarte multe marci de masini incepand de la Dacia pana la Ferrari.

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

Apropo de chestia asa se face pt Romania o fi adevarat ce am auzit ca masinile fabricate pt Europa de Est sunt fabricate cu piese calitativ inferioare celorlalte?

Pai de ce crezi ca Touaregul facut in Cehia e mult mai ieftin ca unul facut in Germania?

Parerea mea despre Jaguar.....ei cum sunt in combinatie cu Fordul....si cum compania Ford este intr/un mare kkt.....ca sa mai economiseasca ceva banuti, au asamblat Jaguarul ala cu piese ce le/au mai ramas prin magazii... :ha:

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

astazi am fost la intalnire cu directoru'(unu din ei)

a spus ca modificarea scaunelor se poa face aici in romania la o firma cu care ei lucreaza...

plafonu si stalpi poa sa fie schimbati tot aici in tara....

ca volanu e facut la brasov,ca....

in finalu' discutiei am cerut banii inapoi...verdictu' e amanat pe luni...va tin la curent

multumesc pt. sfaturi

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu

astazi am fost la intalnire cu directoru'(unu din ei)

a spus ca modificarea scaunelor se poa face aici in romania la o firma cu care ei lucreaza...

plafonu si stalpi poa sa fie schimbati tot aici in tara....

ca volanu e facut la brasov,ca....

in finalu' discutiei am cerut banii inapoi...verdictu' e amanat pe luni...va tin la curent

multumesc pt. sfaturi

Nu renunta la a-ti cere banii inapoi. Eu am renuntat la un moment dat ptr. un anume serviciu, mai din mila, mai din Prostie, tot la premium, dupa care am regretat. Regretat cu R.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Cere-le banii, nu-i ierta, si la plecare da'le pe geamurile de la pravalie cu materialul din care sunt facuti: CACAT! :uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

eu n-as mai cumpara masina de la ei... un ou stricat in climatizare sau in portiere si nici nu stii ce te-a lovit cind incepe ala sa puta. faza e ca fiind vremurile asa cum sint, sa returneze o masina pentru ca sint dobitoci sigur zboara cineva de acolo, ceea c poate va scuti un viitor cumparator de aceste stupizenii. bafta!

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare