antix Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 salutari tuturor 4x4-istilor si sarbatori fericite! eu sunt florin,un membru nou al forumului si am o mare rugaminte! caut un posesor de M, de prin Brasov, care sa fie dispus sa faca o iesire prin oras si pe un drum de tara cu un ims.(in jurul orasului undeva nu departe) motivul?! sunt indragostit de aceasta masinarie si caut sa-mi cumpar una in anul ce vine. vreau sa vad cum se simte la condus, cum se comporta prin oras ...etc. multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antix Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: vreun posesor de ims prin brasov? de mentionat ca voi plati pt deranj! :be :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antix Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: vreun posesor de ims prin brasov? nimeni sa ma ajute? cu o tura?! :dr2 :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: vreun posesor de ims prin brasov? Vezi ca asa ceva are Lazar patronul firmei "Lazar Tractari ". Suni la tel.inscris pe masinile de tractari care se vad prin tot Brasovul si o sa raspunda el sau colega lui . Ii explicit ce si cum si vezi ce zice. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antix Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: vreun posesor de ims prin brasov? il stiu pe dl Lazar. ma gandeam la cineva care sa nu considere o iesire de 30 min cu un simpatizant al "M"-ului drept bussines :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator conashu Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: vreun posesor de ims prin brasov? Este posibil sa ajung prin Brasov, dupa revelion, cu M-ul. Pentru contact, imi trebuie un numar de telefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: vreun posesor de ims prin brasov? il stiu pe dl Lazar. ma gandeam la cineva care sa nu considere o iesire de 30 min cu un simpatizant al "M"-ului drept bussines :grin: apoi nu cred eu asta ...eu zic sa incerci ce te costa?...un 2 minute pe telefon ?...insa te anunt ca acel ims e din categoria grei...bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antix Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: vreun posesor de ims prin brasov? Este posibil sa ajung prin Brasov, dupa revelion, cu M-ul. Pentru contact, imi trebuie un numar de telefon. :ypu va salut tel : 0762 630 173 ser4all@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false; va astept ca pe apa calda!!! :grin: :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate