adriancosa Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Salut! Sunt nou pe acest forum si cu aceasta ocazie va salut pe toti si va urez un an nou fericit. Am o Vitara Longbody (4 usi) din 1995, modelul cu motor cu 16 valve. Am urcat cu masina asta prin locuri imposibile dar acum cred ca am o problema cu cutia de transfer. In 4 WD LOW merge, in 2 WD de asemenea, insa in momentul in care pun maneta pe pozitia 4 WD HIGH, dupa parcurgerea catorva metri (pana in 20 km/h) maneta sare inapoi in 2WD. Aceste probe le-am facut pe asfalt uscat. Tin sa precizez ca martorul pentru 4 WD functioneaza corect si ca la rotile din fata am butuci autoblocabili. Am citit undeva ca s-ar putea ca aceasta problema sa se datoreze si faptului ca dimensiunile cauciucurilor nu sunt identice fata-spate (pe cele fata scrie doar 195 R 15 -deci nu stiu inaltimea talonului - iar pe cele spate 205/70 R 15). In ideea ca v-ati mai confruntat cu probleme similare sau ca stiti cam de unde am aceasta problema, va multumesc anticipat pentru raspunsuri! Suzuki Vitara 1,6 16v Longbody, 1995 Suzuki Bandit 600 cmc, 2000 Dacia Solenza 1,9D, 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Probleme cutie de transfer Vitara Fara sa ma pricep prea tare, vad ca ai si observat problema.. Nu stiu daca asa ar trebui sa faca, insa cred ca ai noroc daca doar sare, bine ca nu ai rupt ceva pana acum.. diferenta intre spate si fata in diametru este de apropae 2.5 cm.. Cred ca asta ar fi problema.. pune rotile identice si vezi daca mai sare, inainte de a face alte investigatii ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Probleme cutie de transfer Vitara Putin offtopic, dar am inteles ca nu-i o idee buna sa umbli cu tractiunea integrala cuplata pe asfalt uscat din cauza solicitarilor destul de mari asupra transmisiei. Vezi daca-ti face la fel pe noroi sau iarba uda. Bafta :h5 Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Probleme cutie de transfer Vitara Este OBLIGATORIU ca anvelopele sa fie de aceeasi dimensiune si normal ar fi sa fie aceeasi marca si model. Nu mai fa teste cu anvelope de dimensiuni diferite. Risti sa rui ceva la transmisie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Probleme cutie de transfer Vitara Putin offtopic, dar am inteles ca nu-i o idee buna sa umbli cu tractiunea integrala cuplata pe asfalt uscat din cauza solicitarilor destul de mari asupra transmisiei. Vezi daca-ti face la fel pe noroi sau iarba uda. Bafta :h5 Raliez la idee , vezi pe 'ud' , pe uscat nu e sugestiv , bine ca sare singura si nu rupi/spargi ceva (daca nu s-o fi rupt pana acum). Astept cu nerabdare sa ne spui cum a fost , pt. ca e o chestie chiar interesanta din pct. de vedere simtomatic. . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriancosa Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Probleme cutie de transfer Vitara Salut din nou! Am incercat sa vad ce se intampla pe zapada sau pe drumurile curatate ineficient. Pe aceste suprafete cu aderenta scazuta merge OK, dar nu am trecut de 20 km/h. In momentul in care am ajuns pe o portiune in care am crezut ca pot merge mai tare pentru ca era mai bine curatat drumul (dar totusi suficient de alunecos) a sarit iarasi la viteza de 25-30 km/h. Eu am inteles ca in mod normal, in 4WD H masina ar trebui sa poata rula cu maxim 90 km/h dar nu retin daca era vreo precizare in legatura cu suprafata de rulare. Problema critica stiu ca este la 4 WD L, in sensul ca este interzis sa fie folosit acest mod pe asfalt uscat. O sa incerc sa pun toate cauciucurile de acelasi fel (macar aceleasi dimensiuni) si o sa va comunic rezultatele Toate cele bune tuturor Suzuki Vitara 1,6 16v Longbody, 1995 Suzuki Bandit 600 cmc, 2000 Dacia Solenza 1,9D, 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriancosa Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Probleme cutie de transfer Vitara Salut din nou! Am incercat sa vad ce se intampla pe zapada sau pe drumurile curatate ineficient. Pe aceste suprafete cu aderenta scazuta merge OK, dar nu am trecut de 20 km/h. In momentul in care am ajuns pe o portiune in care am crezut ca pot merge mai tare pentru ca era mai bine curatat drumul (dar totusi suficient de alunecos) a sarit iarasi la viteza de 25-30 km/h. Eu am inteles ca in mod normal, in 4WD H masina ar trebui sa poata rula cu maxim 90 km/h dar nu retin daca era vreo precizare in legatura cu suprafata de rulare. Problema critica stiu ca este la 4 WD L, in sensul ca este interzis sa fie folosit acest mod pe asfalt uscat. O sa incerc sa pun toate cauciucurile de acelasi fel (macar aceleasi dimensiuni) si o sa va comunic rezultatele Toate cele bune tuturor Suzuki Vitara 1,6 16v Longbody, 1995 Suzuki Bandit 600 cmc, 2000 Dacia Solenza 1,9D, 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriancosa Postat Ianuarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Probleme cutie de transfer Vitara All the best for everyone.imi pare foarte rau ca am ajuns pe forum exact cind a disparut BOGDAN d_zeu sa-l ierte si sa mai faca ca el. Conduc masini de la 10 ani si dupa aceea am trecut pe vapoare sa vad cum este fara frine. Am vazut cum este, in schimb nu era politia rutiera si acum am dosar penal 0,87 in aer si astept recalculare sub 2 la mie cel putin. Am trecut Suezul, Dunarea si alte canale cu putin la bord caci altfel nimeni nu avea curaj, dar ghinionul face ca dracul negru sa apara cind nu te astepti, o femeie .Sunt foarte curios cum se va termina am deja 4 luni de cind am comis-so si nici un rezultat. Daca ramaneam io-n america cind trebuia acum eram erou in schimmb sunt infractor. De cind sunt pe lumea aceasta am spus si m-am spus ca tot ce este Made in Japan cind o sa mai vedem scris, sunt garantate pe viata. Am apucat sa-mi cumpar un 4x4 Suzuki care nu pot sa o compar cu nimic pentru pretul ei, ma intreb de ce am avut VERBOTEN pentru tot ce era bun. Am o feblete pentru lucrul bine facut, dar toti cred ca in afara de Audi, WV ,BMW, nu mai exista masini. Va rog din suflet cautati prin casa sa vedeti daca aveti ceva Made in Japan.Toate s-au facut cum s-au facut. Dar va rog pe toti care cititi care puneati pret pe simbolul GENUINE, JAPAN MADE, sau LIFE GUARANTEE- raspundeti. Suzuki Vitara 1,6 16v Longbody, 1995 Suzuki Bandit 600 cmc, 2000 Dacia Solenza 1,9D, 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate