Vizitator jeeeeeep Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 daca ma poate ajuta cineva cu informatii cum as putea modifica un zil 6x6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: modificare zil Nu ar strica sa precizezi si modelul de Zil. Daca dai un search pe google, o sa vezi ca arata o gramada de modele, inclusiv unele militare, ca niste autoblindate. Inceraca si pe Youtube sa vezi filme cu ele la treaba. O sa vorbesc cu un amic din Ukraina, poate stie el ceva site-uri de la ei. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jeeeeeep Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: modificare zil nu stiu exact ce model este cred 151 nu am gasit exact la fel pe net sa fac comparatie cert este ca are trctiune 6x6 sistem de umfare al rotilor in mers motor 8v si cam atat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TRX-er Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: modificare zil bah boiere si aici dau de tine?????????? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jeeeeeep Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: modificare zil mar interesa in primul rand sa ii maresc puterea motorului si alte modificari dar as vrea sa am un ex sau cel putin o ideie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: modificare zil mai intai ar trebui sa precizezi ce motor are, tip motor, benzina sau diesel? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: modificare zil eu cred ca pt inceput trebuie sa iesi in teren sa vezi ce nu iti place inainte de a modifica s-ar putea ca masina sa aiba nevoie de modificari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: modificare zil da o poza cu acaretu'? sa balim si noi pe ea? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate