Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului

Max

Postări Recomandate

Deoarece multă lume nu este familiarizată cu calculatoarele, internet, forumuri, etc, voi da mai jos unele informaţii care să ajute la o utilizare cât mai uşoară a acestui forum.

1. Pentru cei carora nu le place designul acestui forum, trebuie sa stiţi că poate fi vizualizat in 3 teme diferite.

Aceste teme sunt:

- Mergenine:orange (care este implicita) -tema pe negru

- Avalon - tema pe bej

- Blue Moon - tema pe bleu

Puteţi schimba aceste teme din "Panoul utilizatorului->Preferinţele forumului->Stilul meu". Aici puteti alege tema dorită după care apăsaţi butonul "Trimite"

Puteţi schimba tema în orice moment doriţi si de câte ori doriţi.

2. La intrarea pe forum, puteţi vedea mesajele care au fost scrise în ziua curentă prin comanda "Vizualizare mesaje noi" din partea din dreapta sus a fiecărei pagini. În felul acesta vedeţi direct mesajele noi fără să cautaţi amănunţit în fiecare secţiune în parte.

3. Utilizaţi cu încredere opţiunea de "Căutare". Aveţi acolo mai multe opţiuni pentru căutare. În felul aceste puteţi găsi mult mai uşor, informaţii despre subiectele care vă interesează. Forumul are foarte multă informaţie.

Dacă mai aveţi întrebari legate de utilizarea cât mai uşoară a forumului, nu ezitaţi să mă contactaţi.

Max

admin@club4x4.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului

Max !

Spune-mi te rog cum se face "print screen" ca sa pot sa-l postez ulterior pe forum? Ieri am vrut sa-i arat la un utilizator nou prima pagina cu anuntul "important" si nu am stiut cum !

P.S.Era mai fain avatarul ala cu "ochiul atotvazator " :grin:

0745634366
Link spre comentariu

Max !

Spune-mi te rog cum se face "print screen" ca sa pot sa-l postez ulterior pe forum? Ieri am vrut sa-i arat la un utilizator nou prima pagina cu anuntul "important" si nu am stiut cum !

P.S.Era mai fain avatarul ala cu "ochiul atotvazator " :grin:

Print Screen faci direct cu butonul de pe tastatura. De obicei butonul ala e deasupra sagetilor directionale, pe randul cel mai de sus.

Apesi butonul , dupa care deschizi un program de editare poze si dai comanda "paste".

Legat de avatar...hmmm...imi bagau unii creionul in ochi si ma durea ochiu'... Cica prea ma holbam la ei cand se scarpinau in nas :grin: Ei si tu...mai schimbam peisajul.

Link spre comentariu

Pe tastatura e un buton, undeva in dreapta sus, numit "PrtSc", pe care apesi pur si simplu, (este echivalentul unui "copy") iar apoi intri in Programs>Accesories>Paint>Edit si selectezi Paste.

Link spre comentariu

Sunt convins ca multa lume foloseste tema implicita , respectiv cea pe negru, si nu stie ca mai exista si alte variante.

Testati si spuneti-mi care va e mai lejera.

Oricum, am observat ca e unele monitoare, la tema neagra nu se vad toate reperele.

Link spre comentariu

Dupa parerea mea , dar asta este o chestie pura de gust , tema implicita este cea mai potrivita .

Aceste culori , cred eu ca scot din tipare acest forum , care oricum este deosebit prin regulile care il guverneaza cat si prin calitatea persoanelor care il populeaza. :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Spuneti-mi va rog: cum se insereaza chestia aia: Cutare scrie...?

Ca in mesajul de mai sus

Este un buton in dreapta fiecarui mesaj "Quote". Apasa pe cel din dreptul mesajului pe care doresti sa il citezi si iti va apare o fereastra in care scri mesajul tau si in care vei avea deja textul mesajului citat.

Link spre comentariu

Am vazut unele raspunsuri care citau pe mai multi deodata. Cand dau pe "quote", trece in fereastra de editare a raspunsului si nu mai am cum sa citez simultan si pe altii.

Asta cum se face, pls?

Link spre comentariu

Am vazut unele raspunsuri care citau pe mai multi. Cand dau pe "quote", trece in fereastra de editare a raspunsului si nu mai cum sa citez simultan si pe altii. Asta cum se face?

Aici faci niste artificii. Folosesti comenzile copy/paste ca sa pui mesajul respectivilor in mesajul tau, selectezi mesajul respectiv si apesi butonul Quote pe care il ai sus langa butoanele de formatare de text.

Link spre comentariu

Sunt convins ca multa lume foloseste tema implicita , respectiv cea pe negru, si nu stie ca mai exista si alte variante.

Testati si spuneti-mi care va e mai lejera.

Oricum, am observat ca e unele monitoare, la tema neagra nu se vad toate reperele.

La tema Blue Moon nu functioneaza butonul "sus", iar la Avalon nu exista. Cred ca e importanta pentru navigarea rapida.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

De ceva timp (cam 1 ora) nu mai pot folosi scurtatura "Vizualizare mesaje noi", imi download-eaza o poza. asta.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

De ceva timp (cam 1 ora) nu mai pot folosi scurtatura "Vizualizare mesaje noi", imi download-eaza o poza. asta.

Precis ai ceva eroare in browser. La mine merge fara probleme.

Incearca sa stergi cookie-urile si temorarele si logeaza-te din nou.

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Salut Max! Vreau sa pun si eu niste poze pe forum. Am vazut ca unele pot sa apara in format mare(eventual asa cum au fost facute) pentru o claritate mai buna dar nu stiu cum sa fac :p. Exista vreo smecherie pe care nu o stiu sau doar le uploadezi pe un site gen photobucket(sper ca am scris corect) si dai linkul pozei? Merci :hi

Link spre comentariu

Salut Max! Vreau sa pun si eu niste poze pe forum. Am vazut ca unele pot sa apara in format mare(eventual asa cum au fost facute) pentru o claritate mai buna dar nu stiu cum sa fac :p. Exista vreo smecherie pe care nu o stiu sau doar le uploadezi pe un site gen photobucket(sper ca am scris corect) si dai linkul pozei? Merci :hi

Salut,

Rezolutia maxima pentru upload-at direct pe forum este de 800x600.

Pentru poze mai mari foloseste sit-uri de genul Photobucket, pui link-ul si il selectezi dupa care apesi pe butonul Img de sus.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare