Max Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Deoarece multă lume nu este familiarizată cu calculatoarele, internet, forumuri, etc, voi da mai jos unele informaÅ£ii care să ajute la o utilizare cât mai uÅŸoară a acestui forum. 1. Pentru cei carora nu le place designul acestui forum, trebuie sa stiÅ£i că poate fi vizualizat in 3 teme diferite. Aceste teme sunt: - Mergenine:orange (care este implicita) -tema pe negru - Avalon - tema pe bej - Blue Moon - tema pe bleu PuteÅ£i schimba aceste teme din "Panoul utilizatorului->PreferinÅ£ele forumului->Stilul meu". Aici puteti alege tema dorită după care apăsaÅ£i butonul "Trimite" PuteÅ£i schimba tema în orice moment doriÅ£i si de câte ori doriÅ£i. 2. La intrarea pe forum, puteÅ£i vedea mesajele care au fost scrise în ziua curentă prin comanda "Vizualizare mesaje noi" din partea din dreapta sus a fiecărei pagini. ÃŽn felul acesta vedeÅ£i direct mesajele noi fără să cautaÅ£i amănunÅ£it în fiecare secÅ£iune în parte. 3. UtilizaÅ£i cu încredere opÅ£iunea de "Căutare". AveÅ£i acolo mai multe opÅ£iuni pentru căutare. ÃŽn felul aceste puteÅ£i găsi mult mai uÅŸor, informaÅ£ii despre subiectele care vă interesează. Forumul are foarte multă informaÅ£ie. Dacă mai aveÅ£i întrebari legate de utilizarea cât mai uÅŸoară a forumului, nu ezitaÅ£i să mă contactaÅ£i. Max admin@club4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Max ! Spune-mi te rog cum se face "print screen" ca sa pot sa-l postez ulterior pe forum? Ieri am vrut sa-i arat la un utilizator nou prima pagina cu anuntul "important" si nu am stiut cum ! P.S.Era mai fain avatarul ala cu "ochiul atotvazator " :grin: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Max ! Spune-mi te rog cum se face "print screen" ca sa pot sa-l postez ulterior pe forum? Ieri am vrut sa-i arat la un utilizator nou prima pagina cu anuntul "important" si nu am stiut cum ! P.S.Era mai fain avatarul ala cu "ochiul atotvazator " :grin: Print Screen faci direct cu butonul de pe tastatura. De obicei butonul ala e deasupra sagetilor directionale, pe randul cel mai de sus. Apesi butonul , dupa care deschizi un program de editare poze si dai comanda "paste". Legat de avatar...hmmm...imi bagau unii creionul in ochi si ma durea ochiu'... Cica prea ma holbam la ei cand se scarpinau in nas :grin: Ei si tu...mai schimbam peisajul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Pe tastatura e un buton, undeva in dreapta sus, numit "PrtSc", pe care apesi pur si simplu, (este echivalentul unui "copy") iar apoi intri in Programs>Accesories>Paint>Edit si selectezi Paste. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Merci fain ! Uite ca functioneaza ! print screen (Small).bmp[/attachment:2l0w2ttp] 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Sunt convins ca multa lume foloseste tema implicita , respectiv cea pe negru, si nu stie ca mai exista si alte variante. Testati si spuneti-mi care va e mai lejera. Oricum, am observat ca e unele monitoare, la tema neagra nu se vad toate reperele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Eu de la inceput am ales aceasta tema (blue ) fiindca cea neagra e prea sumbra....brrr ! Si parca se vede totul mai optimist asa ! :h5 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Dupa parerea mea , dar asta este o chestie pura de gust , tema implicita este cea mai potrivita . Aceste culori , cred eu ca scot din tipare acest forum , care oricum este deosebit prin regulile care il guverneaza cat si prin calitatea persoanelor care il populeaza. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului De gustibus... 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului De gustibus... Corect Dane , corect :h5 . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Spuneti-mi va rog: cum se insereaza chestia aia: Cutare scrie...? Ca in mesajul de mai sus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Spuneti-mi va rog: cum se insereaza chestia aia: Cutare scrie...? Ca in mesajul de mai sus Este un buton in dreapta fiecarui mesaj "Quote". Apasa pe cel din dreptul mesajului pe care doresti sa il citezi si iti va apare o fereastra in care scri mesajul tau si in care vei avea deja textul mesajului citat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Am vazut unele raspunsuri care citau pe mai multi deodata. Cand dau pe "quote", trece in fereastra de editare a raspunsului si nu mai am cum sa citez simultan si pe altii. Asta cum se face, pls? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Am vazut unele raspunsuri care citau pe mai multi. Cand dau pe "quote", trece in fereastra de editare a raspunsului si nu mai cum sa citez simultan si pe altii. Asta cum se face? Aici faci niste artificii. Folosesti comenzile copy/paste ca sa pui mesajul respectivilor in mesajul tau, selectezi mesajul respectiv si apesi butonul Quote pe care il ai sus langa butoanele de formatare de text. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Sunt convins ca multa lume foloseste tema implicita , respectiv cea pe negru, si nu stie ca mai exista si alte variante. Testati si spuneti-mi care va e mai lejera. Oricum, am observat ca e unele monitoare, la tema neagra nu se vad toate reperele. La tema Blue Moon nu functioneaza butonul "sus", iar la Avalon nu exista. Cred ca e importanta pentru navigarea rapida. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Pentru a cita mai multe citate intr-un mesaj scrii frumos cu mana codul de citat :-) : [quote]text de citat (pe asta il iei si cu copy paste)[/quote] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului proba de cod citat 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Al doilea este tagul de inchidere ! [/ QUOTE] (fara spatiu, dar CU slash) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului proba de citat [/qoute] 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului a 2 a oara ai scris 'qoute' nu 'quote' :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Uite ca a iesit ! Merci de rabdare ! :h5 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului De ceva timp (cam 1 ora) nu mai pot folosi scurtatura "Vizualizare mesaje noi", imi download-eaza o poza. asta. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului De ceva timp (cam 1 ora) nu mai pot folosi scurtatura "Vizualizare mesaje noi", imi download-eaza o poza. asta. Precis ai ceva eroare in browser. La mine merge fara probleme. Incearca sa stergi cookie-urile si temorarele si logeaza-te din nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Salut Max! Vreau sa pun si eu niste poze pe forum. Am vazut ca unele pot sa apara in format mare(eventual asa cum au fost facute) pentru o claritate mai buna dar nu stiu cum sa fac :p. Exista vreo smecherie pe care nu o stiu sau doar le uploadezi pe un site gen photobucket(sper ca am scris corect) si dai linkul pozei? Merci :hi http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Informatii utile pentru utilizarea mai usoara a forumului Salut Max! Vreau sa pun si eu niste poze pe forum. Am vazut ca unele pot sa apara in format mare(eventual asa cum au fost facute) pentru o claritate mai buna dar nu stiu cum sa fac :p. Exista vreo smecherie pe care nu o stiu sau doar le uploadezi pe un site gen photobucket(sper ca am scris corect) si dai linkul pozei? Merci :hi Salut, Rezolutia maxima pentru upload-at direct pe forum este de 800x600. Pentru poze mai mari foloseste sit-uri de genul Photobucket, pui link-ul si il selectezi dupa care apesi pe butonul Img de sus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate