Vizitator beowulf Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Salut , locuiesc in Bucuresti si sunt pasionat de " mestereala" sper sa gasesc un loc in mijlocul vostru si sa-mi deschid aria de mestereala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salut , bine v-am gasit Salutari si bine ai venit! :W Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salut , bine v-am gasit Bine ai venit. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salut , bine v-am gasit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salut , bine v-am gasit bine ai venit :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salut , bine v-am gasit Bine ai venit !... :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salut , bine v-am gasit :W in :cl KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salut , bine v-am gasit :hi :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salut , bine v-am gasit Bine ai venit in :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: Salut , bine v-am gasit :W :banana :cl :wink: Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: Salut , bine v-am gasit bine ai venit! ai grija se ia..... :uameni O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Salut , bine v-am gasit Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Salut , bine v-am gasit Salut , locuiesc in Bucuresti si sunt pasionat de " mestereala" sper sa gasesc un loc in mijlocul vostru si sa-mi deschid aria de mestereala. bine ai venit! spune ce mesteresti? 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Salut , bine v-am gasit :W in :cl Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Salut , bine v-am gasit Bine ai venit in :cl Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Salut , bine v-am gasit :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salut , bine v-am gasit Bine ai venit !! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salut , bine v-am gasit bun venit in :cl KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate